Torre Balcone sul Mare

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Udsigt mod den gamle havn
Henter indhold

Hyggelig og lys lejlighed, som ligger lige ud til vandet ved Piazza Colombo, hvilket betyder, at det er tæt på den gamle havn og den gode sandstrand, restauranterne langs strandpromenaden og i de smalle gader i centrum

Vælg din egen balkon med havudsigt

Det unikke ved denne lejlighed er dens 4 balkoner (alle med havudsigt), så man har 180 graders udsigt fra stuen og den er af samme årsag meget efterspurgt. Lejligheden ligger nemlig i det, der oprindeligt var et vagttårn ved indgang til den gamle by.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med 4 balkoner og havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og er ca. 90 m². Den er velmøbleret og består af indgang med køkken med ovn, stor opholdsstue med de omtalte 4 balkoner med havudsigt og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Soveværelset - men kun soveværelset - er desuden udstyret med aircondition og lejligheden råder over vaskemaskine, fjernsyn og hårtørrer.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Drømmer du om at bo i hjertet af en charmerende siciliansk by i en bygning med både rummelige ferielejligheder og en enorm tagterrasse med udsigt til byens smukke torveplads, så kan du godt holde op med at lede. Svaret er her.

Terrazza Stella

Cefalù, Sicilien

Du kan kombinere badeferie i Cefalù med opdagelse af Siciliens nordkyst og bjerge. Fra lejlighedens terrasse har du flot udsigt over vandet, og stranden ligger kort fra hoveddøren. Perfekt til to vennepar eller til en familie, der har fokus på komfort.

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso lever bestemt op til sit navn både for dens beliggenhed som for den gode og hyggelige indretning. Huset ligger lige ud til den gamle lille havn, som i dag benyttes som strand i Cefal... ùs centrum. Hvis du kender mesterværket "Piccolo Cinema Paradiso" så er det nemlig blevet filmatiseret på stranden over for huset.Læs mere

Populært på Sicilien

Palazzo Pozzillo

Pozzillo

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Hotel Joli

Palermo

Med sin centrale beliggenhed i en stilren ejendom i liberty ligger det hyggelige Hotel Joli ud til den stemningsfulde plads Piazza Florio og venter på sine gæster. Og en af dem kunne nemt være dig.

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog