Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Terrazzo delle Mura
 
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om 3 dage!
Læs mere
Casa delle Mura er en enkel, men nydelig lejlighed beliggende få skridt fra den smukke Piazza Duomo, hvor den normanske domkirke ligger. Ved Piazza Duomo finder du også byens gågade med talrige forretninger samt gode caféer og spisesteder.
img
Casa delle Mura ligger på anden sal og tredje sal af en gammel bygning, som for nyligt er blevet renoveret. Der er ingen elevator i bygningen og - som i stor set alle middelalderlige huse i byen - er trappetrinene ret høje.
Læs mere om Terrazzo delle Mura


img
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden har indgang på anden sal, hvor der er to sovepladser. En trappe fører til øverste etage, hvor der er spisekøkken (komfur med 4 gasblus samt ovn) med aircondition og udgang til møbleret terrasse på ca. 12 m², soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine og fjernsyn.
img
space
img
space
img
space
img
Skjul teksten
img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Sicilien

Sicilien

Cefalù

Klik for større kort
Terrazzo delle Mura
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Palermo: 98 km
  • Catania: 177 km
  • Trapani: 183 km
Se flere afstande
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til