Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Casa delle Mura er en enkel, men nydelig lejlighed beliggende få skridt fra den smukke Piazza Duomo, hvor den normanske domkirke ligger. Ved Piazza Duomo finder du også byens gågade med talrige forretninger samt gode caféer og spisesteder.

Casa delle Mura ligger på anden sal og tredje sal af en gammel bygning, som for nyligt er blevet renoveret. Der er ingen elevator i bygningen og - som i stor set alle middelalderlige huse i byen - er trappetrinene ret høje.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden har indgang på anden sal, hvor der er to sovepladser. En trappe fører til øverste etage, hvor der er spisekøkken (komfur med 4 gasblus samt ovn) med aircondition og udgang til møbleret terrasse på ca. 12 m², soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Lejligheden ligger i et roligt område af det historiske centrum i Cefalù knap 50 meter fra Piazza Garibaldi. Fra lejlighedens tagterrasse er der en flot udsigt over byen og havet.

Terrazza del Corso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Corso ligger lige ved Piazza Duomo, dvs. det flotte torv, hvor byens middelalderlige domkirke befinder sig. Der er ca. 100 meter til stranden og 300 meter til nærmeste offentlige parkerin... gsplads. Det sicilianske caféliv og den hyggelige atmosfære ved corso'en præger opholdet her - på både godt og ondt. Her er med andre ord livligt!Læs mere

Terrazza della Marina

Cefalù, Sicilien

Terrazza della Marina ligger langs via Bordonaro i Cefalùs historiske centrum. Der er kun få trin - mindre end 50 meter - fra døren og ned til sandstranden og flere restauranter. Lejligheden ... råder over aircondition, vaskemaskine, mulighed for internetforbindelse, DVD-afspiller og fjernsyn samt strygejern og -bræt.Læs mere

Populært på Sicilien

Palazzo Pozzillo

Pozzillo

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Hotel Joli

Palermo

Med sin centrale beliggenhed i en stilren ejendom i liberty ligger det hyggelige Hotel Joli ud til den stemningsfulde plads Piazza Florio og venter på sine gæster. Og en af dem kunne nemt være dig.

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog