Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bestil din ferie her fordi

  • du vil slappe af på din egen terrasse
  • du vil bo i hjertet af Cefalù
  • du vil bo dør om dør med de lokale
Henter indhold

Nyd også din ferie på terrassen

Bo i hjertet af den livlige by Cefalù og nyd de fordele, dette medfører: gåafstand til et utal af restauranter, butikker og ikke mindst den gode sandstrand. Lejlighedens terrasse er et ekstra plus!

Vis mere om Terrazzo delle Mura

Casa delle Mura er en enkel, men nydelig lejlighed beliggende få skridt fra den smukke Piazza Duomo, hvor den normanske domkirke ligger. Ved Piazza Duomo finder du også byens gågade med talrige forretninger samt gode caféer og spisesteder.

Placering

Casa delle Mura ligger på anden sal og tredje sal af en gammel bygning, som for nyligt er blevet renoveret. Der er ingen elevator i bygningen og - som i stor set alle middelalderlige huse i byen - er trappetrinene ret høje.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden har indgang på anden sal, hvor der er to sovepladser. En trappe fører til øverste etage, hvor der er spisekøkken (komfur med 4 gasblus samt ovn) med aircondition og udgang til møbleret terrasse på ca. 12 m², soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo ligger i Cefalùs historiske centrum mellem den berømte og storslåede domkirke og den gode sandstrand ved den gamle havn, hvor dele af filmen "Mine aftener i paradis" blev indspillet. Der er kort vej til spisesteder og indkøbsmuligheder.

Casa Garibaldi

Cefalù, Sicilien

Vil de voksne have smukke omgivelser og gode restauranter lige uden for døren, og vil børnene have nem adgang til is og strand? Så er Cefalù måske den rette ferieby for dig og familien.

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Her bor du mellem den berømte og storslåede domkirke og den gode sandstrand ved den gamle havn. Mere centralt kan det næsten ikke blive.

Anbefalinger til dig

Suites sul Molo

Cefalù, Sicilien

Hold ferie helt ud til vandet i Cefalùs stemningsfulde centrum med strand og adskillige spisesteder lige uden for døren. Her kan du vælge mellem to flot indrettede lejligheder, der begge ligger på første sal og har aircondition.

Casa Garibaldi

Cefalù, Sicilien

Vil de voksne have smukke omgivelser og gode restauranter lige uden for døren, og vil børnene have nem adgang til is og strand? Så er Cefalù måske den rette ferieby for dig og familien.

Casa Ifigenia

Cefalù, Sicilien

Oplev Cefalù fra denne rummelige og nydelige lejlighed, som ligger midt i Cefalùs historiske centrum. Lejligheden er udstyret med aircondition, varmeanlæg og fjernsyn. Wi-fi på forespørgsel og mod tillæg.

Populært på Sicilien

Il Vecchio Frantoio

Scillato

Fascinerende olivenmølle, hvor du kan smage den gode mad i restauranten (og du ikke går sulten fra bordet) og nyde udsigten over bjergene fra poolen. Her bor du ca. ½ times kørsel fra Cefalùs strand og langt væk fra hverdagens rutiner.

Agriturismo Badiula

Carlentini

Børnevenlige omgivelser, en flot pool og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i en nøddeskal. De producerer saftige appelsiner og grøntsager. Her kan du vælge mellem gode lejligheder og nogle få værelser.

Tenuta di Roccadia

Carlentini

Her er en vaskeægte agriturismo. Gården arbejder efter økologiske principper, hvilket kommer til udtryk i vinen, olivenolien og i køkkenet, som du kan smage på i restauranten. Læg dertil ejerfamiliens gæstfrihed og landlige livsglæde.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog