Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazzino della Marina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazzino della Marina ligger i via Bordonaro i Cefalùs historiske centrum. Der er kun få trin - mindre end 50 meter - fra døren og ned til sandstranden ved den maleriske gamle havn i byen.

Bo midt i byen og lige ud til havet

Du har heller ej langt til nærmeste spisesteder - der findes flere restauranter inden for 100 meter - og til indkøbsmuligheder i byens gågade Corso Ruggero. En kort slentretur fører ned til den lange sandstrand, hvor der er en del liv om aftenen. Det eneste, som du ikke vil finde lige ved døren, er parkeringspladser, da kun de faste indbyggere har tilladelse til at køre - på faste tidsrum af dagen - og parkere i byens historiske centrum. Nærmeste parkering er ved Piazza Colombo - det er dog svært at få plads her især i sommermånederne.

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser:
- Lejligheden ligger på første sal og er ca. 60 m². Den er fordelt på to store rum. Lejligheden består af stor opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbeltsovesofa og udgang til balkon, der kigger over via Bordonaro. Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser og en stige, der fører op til hemsen, hvor der er soveplads til én person. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng, tekøkken og lille terrasse, der vender ud mod klipperne og havet samt privat bad med toilet og bruser. Begge rum har aircondition. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn samt strygejern og -bræt og der er mulighed for internetforbindelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært på Sicilien

search map