Anmeldelser af Terrazza Tramonto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Tramonto

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Tramonto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Tramonto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Cefalù som feriedestination

Terrazza Tramonto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Tramonto
treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 25. juni till den 2. juli 2011. Innan dess hade de bott på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio.

Lägenheten över förväntan. Helt suverän service från det lokala kontoret (bokn taxi mm).
Tips:
Lägg ut en beskrivning om hur man tar sig från Palermo till Cefalu', det hade varit bra att veta innan.
Alt 1. Flygbuss Palermo airport till Palermom station ca 50 kr och sedan Tåg Palermo station - Cefalu' station ca 50 kr.
Mycket bra laternativ om det är ok att släpa väskorna (dock max 100m).
Alt 2. Taxi 3 pers Palermo airport - Cefalu' 900 kr, mycket bekvämt och prisvärt. Lokala kontoret kan hjälpa till att boka.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Tom og familien fra Skåbu i Norge boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 19. juni til d. 3. juli 2010.

Vi fikk en tur til Italia som tilfredsstilte våre forventninger, og vel så det. Selve byen var praktfull – her var det muligheter for enhver smak, i tilegg til sjarm og italiensk småbyliv. Dette skjedde noe hele tiden. Leiligheten var som vi hadde drømt om – lys og lett, med havutsikt. Vi brukte terrassen mye i forbindelse med siesta, og det var egentlig en svært rolig plett midt i byen (fordi den ligger så høyt). Ypperlig for oss 4 med to voksne og 2 barn. Viktig å være i bra form forresten – det er mange trapper som skal forseres flere ganger om dagen. Artig forresten at det sto norske bøker i bokhyllen, de hadde vi nytte av (vi satte igjen noen). Vi hadde leid bil i 2 uker for utsjekk av området – ikke nødvendig etter vår mening. Du har det meste i Cefalu. Bruk heller pengene på tur til Aeolien Islands, eller andre ekskursjoner dersom du trenger avveksling.

Alt i alt meget fornøyd med service, området og leilighet - vi kommer tilbake!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jørn og hustru fra Fredensborg boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 8. til d. 15. maj 2010.

Når man først har besteget de mange trapper til 3.sal, bliver man i den grad belønnet med en lejlighed af skøn,lys indretning- og med en stor terrasse med en formidabel udsigt! Herfra ser man udover den underliggende gade, tagene i det gamle Cefalu ,havet og domkirken. En virkelig betagende udsigt.
Det voldte bestemt ingen problemer at vie Cefalu en hel uge af vor ferie. Denne by ved foden af den store klippe er malerisk.Et væld af skønne,smalle gader-der på en eller anden vis altid fører en op til domkirken på Piazza de Duomo -eller modsat ned til vandet ,hvor der kan traskes ad en lang livlig strandpromenade. Byen rummer en utrolig samling gode spisesteder (bl.a. "Le Chat Noir" ),hvis man skulle blive træt af egen kokkekunst på terrassens udendørskøkken.

Kun kan langtidsparkering af bilen være lidt problematisk-idet man ikke må køre i den gamle by. Gratis parkering findes både ved jernbanestationen(med tilhørende fugleklatter)og ned i havnen. Kort og godt fungerede også dette ophold på bedste vis.Jeg vil i denne forbindelse ikke glemme at nævne ,at folket på kontoret i Via Matteotti, hvor nøglen afhentes, er utrolig hjælpsomme. Således blev en del af kuffertslæbet op ad alle trapperne reduceret ved en ekstra hånd! Intet varer som bekendt evigt. Vi måtte endnu engang forcere Messinastrædet og stile efter vor sidste agriturismo på denne ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin med vänner från Lycksele i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 12. till den 19. september 2009.

Resan gick kanonbra! Vi är 110 % nöjda med lägenheten, staden, resekontoret, människorna, maten, bemötande, väder (även ovädret!). Och sjukvården!
Birgitta blev sjuk, vi fick hjälp att skaffa ambulans (lite språksvårigheter, dock) men även detta gick bra. Professionellt, vänligt och lugnande omhändertagande på sjukhuset. En kvinna på resekontoret erbjöd sig att ställa upp som tolk om det skulle bli nödvändigt, vi fick hennes privata mobiltelefonnummer. Det kan man kalla god service o att vara tillmötesgående! Vare sig ambulans, sjukhusbesöket eller undersökningen kostade någonting - inte en svensk ettöring behövde vi betala. Otroligt, men sant.

Våra förväntningar mer än överträffades. Ska återkomma med en reseberättelse när jag hämtat mig ...
Men som sagt, resan överträffade våra förväntningar, vi är nöjda, glada, belåtna o hade inte kunnat haft det bättre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Verner og rejsefæller fra Holte boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 25. april til d. 2. maj 2009.

Efter at være kommet hjem fra Cefalu, efter vort andet besøg i denne pragtfulde gamle by, føler vi virkelig trang til at dele vores oplevelser med andre.

Vi var i Cefalu sidste år, en uge, og syntes det var en herlig by. Da det var vores første besøg på Sicilien brugte vi meget tid på, dels byen men især på ture i udlejningsbil rundt på øen. Vi var en tur rundt om Etna besøgte Corleone, der er et must for Goodfather fans som os, byen var ikke særlig let at finde frem til men det lykkedes, turen rundt om Etna var en stor oplevelse. Vi vendte hjem med en følelse af ikke helt at have oplevet byen på en stille og rolig måde.
Derfor besluttede vi os for at besøge den en gang mere da det var vores helt klare opfattelse at det var byen værd.

Så i efteråret reserverde vi lejligheden Tramonta, en nyrenoveret lejlighed der har en meget central placering samt en pragtfuld havudsigt. Vi havde som året før bestil afhentning i lufthavnen i Palermo, og som sidste år stod Christina klar da vi landede med ca. 1 times forsinkelse, men de oplyste telefonnumre fungerede perfekt, no problems. Vel ankommet til "vores" nye lejlighed, så vi straks at valget var rigtigt, en dejlig lejlighed hvis eneste ulempe er at den ligger på 4. sal, ikke godt for gangbesværede. Vi havde inden afrejsen læst i Berlingske Tidende at man skulle holde sig fra restauranterne på havnefronten da disse var de rene turistfælder, en udtalelse der undrede os meget idet den slet ikke stemte overens med vores oplevelser året forinden.

Vi har igen i år spist på havnefronten ved den gamle mole og den gamle by, og må sige at enten har journalisten ikke været i Cefalu, eller også forvekslet byen en en anden by, hvor det sidste forekommer at være detmest sansynlige, det har været utroligt svær at få journalisten oplysninger til at stemme overens med de faktiske forhold. Af spisesteder vil vi især fremhæve:

Hosteria Del Duomo via Seminario 5
La Brace via 25. Novembre 10
La Chat Noir
Il Covo del Pirata via Vitt. Emanuelle 59 (ved det gamle vaskeri)

Til alle vil vi sige : prøv jer frem, Vi er alle steder blevet utroligt venlig modtaget og sidst men ikke mindst, man spiser fantastisk på Sicilien.

Med hensyn til indkøb af dagligvarer betaler det sig at besøge et af de Supermercatoer der ligger i den nyere bydel, vinpriserne i forhold til den gamle by 50% billigere. Vi havde også fornøjelsen af Scirocco,en, den fønagtige vind fra Sahara, det blæste en hel pelikan hvad vi her hjemme må betegne som en meget stiv kuling, det var en oplevelse der satte ekstra kulør på vores ferie.

Til personalet på kontoret i Cefalu skal der lyde en meget stor ros, de små problemer vi havde blev løst omgående, vi håber i vil lade denne ros gå videre, de fortjener det.

Der er meget gode tog forbindelser fra Cefalu til f.eks. Palermo. Det er jo kun aktuelt hvis man skulle ønske at besøge larmende storby - og hvorfor - når man nu bor i en så pragtfuld gammel og spændende by. Det der for os var dejligt ved igen at besøge byen, var at denne gang kunne vi tage det med ro, slentre rundt i gaderne sætte sig på en cafè og nyde en capucino og se livet passere forbi. Vores yndlings Cafè blev La Pergola, de serverer byens suverænt bedste Capucino og med et glas Limoncello til kan dagen ikke starte meget bedre.

Vi må hellere slutte nu ellers tror læserne at vi er ansat hos In-Italia for at rose byen og dem, hertil vil vi sige at dette ikke er tilfældet, men at de gange de lavet vores reservationer har det været perfekt, så alt i alt bliver det ikke sidste gang at In-Italia vil være vore foretrukne valg.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Frank og rejsefælle fra Tromsø i Norge boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 23. til d. 30. august 2008.

God standard på den i Cefalu og herlig plassering med lite støy og herlig utsikt over havet. Anbefales! Sicilia var et spennende reisemål og vi fikk sett litt av øya fordi vi leide MC og kjørte rundt. En flott ferie. Selv om prisene nok var i overkant av forventet. Turen var strålende på alle måter. Vær, sted, og leilighet. Topp!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Elizabeth med sällskap från Lund i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 21. till den 28. juni 2008.

Hej, Vi är jätetnöjda med vår vistelse i Cefalu och Terazza Tormonto. Förväntningarna på lägenheten var höga, men den var verkligen helt fantastisk. Servicen var något helt utöver det vanliga när vi blev mottagna och fick vår väska uppburen klockan 3 på natten. Kanske bör man informera om att det kräver väldigt hurtiga ben att ta sig upp för alla trapporna. Det är ganska kämpigt, men för oss som är unga och friska var det inga problem. MVH Elizabeth

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kari og rejsefæller fra Oslo i Norge boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 3. til d. 8. maj 2008.

Hei og takk for sist.Vårt opphold i Cefalu var veldig bra. Koselig liten by med mange fine restauranter. Nydelig badestrand,men vannet var litt kaldt ennå,det er sikkert fantastisk senere på sommeren. Vi var fire voksne som bodde i Terrazza Tramonto som ligger midt i byen,men vi var ikke plaget av trafikken eller støy. Vil også fremheve mottagelsen av representanten for byrået. Husker ikke navnet hans,men han var veldig elskverdig og hjelpsom. Vil også trekke frem taxi sjåføren. Det var en behagelig tur. Vi som har kjørt taxi i Italia vet at det kan være så mangt. Vi kommer helt sikkert til å benytte oss av dere ved en senere anledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ole og rejsefæller fra Hong boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 27. oktober til d. 3. november 2007.

Det var en skøn tur. Byen og lejligheden er alle tiders - kort vej til Palermo og de fantastiske bjerge bag ved og en tur til Etnas fod blev det også til. Masser af små butikker og restauranter/barer. Vi parkerede bilen, som vi lejede i lufthavnen, på P-pladsen ved Lidoen. 50 euro for en uge. Vi var 2 par, men det ene soveværelse skuffede lidt, idet den ene seng var ovenpå trappeafsatsen, altså hævet op en meter fra gulvet, så der var ikke noget med at hold i hånd.....i øvrigt var lejligheden i tiptop. Underligt med et helt skab i stuen med glaslåger med allehånde glas, kander, lysestager mm., som ikke kunne åbnes...er det bare en udstilling??? Skøn terrasse også sidst i oktober. Vi spiste morgenmad der hver dag. Vi købte en termokande til vores medbragte kaffe og filtre, efterlod den til nye lejere - håber den blir der.

Vi var så heldige at komme lige midt i "Festen for den blå Fisk", hvor der søndag aften var fest i vores gade med rydning af parkerede biler og i stedet opstilling i den ene side af 5-6 boder med udskænkning af gratis smagsprøver på fiskeretter (så vidt mit italienseke rækker var det en
opskriftkonkurrence) og vin, og ind imellem boderne havde de sat små fiskerjoller pyntet til lejligheden med net og ruser og diverse søstjerne mm. På et hjørne var der en scene, hvor et ungt orkester spillede hele aftenen til kl. 24. Gaden formelig kogte af folkeliv, hele byen var samlet og alle fra små børn i klapvogne til gamlinger skulle smage og være med. Så der blev smidt et væld af paptallerkener og plastkrus..

Mest imponerende var at alt sluttede på slaget 24 og næste dag kl. 10.00 var det hele ryddet og gaden fejet og ren som en b.... I det hele taget imponerede byen med sin renlighed og ordentlighed. Vi var i Palermo en dag, og der så vi godt nok skidt og møg alle vejne, og i de små gader gik udmargrede og syge løse hunde rundt og besøgede med tyndsk..... midt på gaden...hvor børnene cyklede rundt..... Så kontrasten var stor. Cefalu er en oase..!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map