Anmeldelser af Terrazza Tramonto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Tramonto

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Tramonto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Tramonto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Tramonto

Cefalù som feriedestination

Terrazza Tramonto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Tramonto
treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørn og hustru fra Fredensborg boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 8. til d. 15. maj 2010.

Når man først har besteget de mange trapper til 3.sal, bliver man i den grad belønnet med en lejlighed af skøn,lys indretning- og med en stor terrasse med en formidabel udsigt! Herfra ser man udover den underliggende gade, tagene i det gamle Cefalu ,havet og domkirken. En virkelig betagende udsigt.
Det voldte bestemt ingen problemer at vie Cefalu en hel uge af vor ferie. Denne by ved foden af den store klippe er malerisk.Et væld af skønne,smalle gader-der på en eller anden vis altid fører en op til domkirken på Piazza de Duomo -eller modsat ned til vandet ,hvor der kan traskes ad en lang livlig strandpromenade. Byen rummer en utrolig samling gode spisesteder (bl.a. "Le Chat Noir" ),hvis man skulle blive træt af egen kokkekunst på terrassens udendørskøkken.

Kun kan langtidsparkering af bilen være lidt problematisk-idet man ikke må køre i den gamle by. Gratis parkering findes både ved jernbanestationen(med tilhørende fugleklatter)og ned i havnen. Kort og godt fungerede også dette ophold på bedste vis.Jeg vil i denne forbindelse ikke glemme at nævne ,at folket på kontoret i Via Matteotti, hvor nøglen afhentes, er utrolig hjælpsomme. Således blev en del af kuffertslæbet op ad alle trapperne reduceret ved en ekstra hånd! Intet varer som bekendt evigt. Vi måtte endnu engang forcere Messinastrædet og stile efter vor sidste agriturismo på denne ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Verner og rejsefæller fra Holte boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 25. april til d. 2. maj 2009.

Efter at være kommet hjem fra Cefalu, efter vort andet besøg i denne pragtfulde gamle by, føler vi virkelig trang til at dele vores oplevelser med andre.

Vi var i Cefalu sidste år, en uge, og syntes det var en herlig by. Da det var vores første besøg på Sicilien brugte vi meget tid på, dels byen men især på ture i udlejningsbil rundt på øen. Vi var en tur rundt om Etna besøgte Corleone, der er et must for Goodfather fans som os, byen var ikke særlig let at finde frem til men det lykkedes, turen rundt om Etna var en stor oplevelse. Vi vendte hjem med en følelse af ikke helt at have oplevet byen på en stille og rolig måde.
Derfor besluttede vi os for at besøge den en gang mere da det var vores helt klare opfattelse at det var byen værd.

Så i efteråret reserverde vi lejligheden Tramonta, en nyrenoveret lejlighed der har en meget central placering samt en pragtfuld havudsigt. Vi havde som året før bestil afhentning i lufthavnen i Palermo, og som sidste år stod Christina klar da vi landede med ca. 1 times forsinkelse, men de oplyste telefonnumre fungerede perfekt, no problems. Vel ankommet til "vores" nye lejlighed, så vi straks at valget var rigtigt, en dejlig lejlighed hvis eneste ulempe er at den ligger på 4. sal, ikke godt for gangbesværede. Vi havde inden afrejsen læst i Berlingske Tidende at man skulle holde sig fra restauranterne på havnefronten da disse var de rene turistfælder, en udtalelse der undrede os meget idet den slet ikke stemte overens med vores oplevelser året forinden.

Vi har igen i år spist på havnefronten ved den gamle mole og den gamle by, og må sige at enten har journalisten ikke været i Cefalu, eller også forvekslet byen en en anden by, hvor det sidste forekommer at være detmest sansynlige, det har været utroligt svær at få journalisten oplysninger til at stemme overens med de faktiske forhold. Af spisesteder vil vi især fremhæve:

Hosteria Del Duomo via Seminario 5
La Brace via 25. Novembre 10
La Chat Noir
Il Covo del Pirata via Vitt. Emanuelle 59 (ved det gamle vaskeri)

Til alle vil vi sige : prøv jer frem, Vi er alle steder blevet utroligt venlig modtaget og sidst men ikke mindst, man spiser fantastisk på Sicilien.

Med hensyn til indkøb af dagligvarer betaler det sig at besøge et af de Supermercatoer der ligger i den nyere bydel, vinpriserne i forhold til den gamle by 50% billigere. Vi havde også fornøjelsen af Scirocco,en, den fønagtige vind fra Sahara, det blæste en hel pelikan hvad vi her hjemme må betegne som en meget stiv kuling, det var en oplevelse der satte ekstra kulør på vores ferie.

Til personalet på kontoret i Cefalu skal der lyde en meget stor ros, de små problemer vi havde blev løst omgående, vi håber i vil lade denne ros gå videre, de fortjener det.

Der er meget gode tog forbindelser fra Cefalu til f.eks. Palermo. Det er jo kun aktuelt hvis man skulle ønske at besøge larmende storby - og hvorfor - når man nu bor i en så pragtfuld gammel og spændende by. Det der for os var dejligt ved igen at besøge byen, var at denne gang kunne vi tage det med ro, slentre rundt i gaderne sætte sig på en cafè og nyde en capucino og se livet passere forbi. Vores yndlings Cafè blev La Pergola, de serverer byens suverænt bedste Capucino og med et glas Limoncello til kan dagen ikke starte meget bedre.

Vi må hellere slutte nu ellers tror læserne at vi er ansat hos In-Italia for at rose byen og dem, hertil vil vi sige at dette ikke er tilfældet, men at de gange de lavet vores reservationer har det været perfekt, så alt i alt bliver det ikke sidste gang at In-Italia vil være vore foretrukne valg.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ole og rejsefæller fra Hong boede på Terrazza Tramonto i Cefalù fra d. 27. oktober til d. 3. november 2007.

Det var en skøn tur. Byen og lejligheden er alle tiders - kort vej til Palermo og de fantastiske bjerge bag ved og en tur til Etnas fod blev det også til. Masser af små butikker og restauranter/barer. Vi parkerede bilen, som vi lejede i lufthavnen, på P-pladsen ved Lidoen. 50 euro for en uge. Vi var 2 par, men det ene soveværelse skuffede lidt, idet den ene seng var ovenpå trappeafsatsen, altså hævet op en meter fra gulvet, så der var ikke noget med at hold i hånd.....i øvrigt var lejligheden i tiptop. Underligt med et helt skab i stuen med glaslåger med allehånde glas, kander, lysestager mm., som ikke kunne åbnes...er det bare en udstilling??? Skøn terrasse også sidst i oktober. Vi spiste morgenmad der hver dag. Vi købte en termokande til vores medbragte kaffe og filtre, efterlod den til nye lejere - håber den blir der.

Vi var så heldige at komme lige midt i "Festen for den blå Fisk", hvor der søndag aften var fest i vores gade med rydning af parkerede biler og i stedet opstilling i den ene side af 5-6 boder med udskænkning af gratis smagsprøver på fiskeretter (så vidt mit italienseke rækker var det en
opskriftkonkurrence) og vin, og ind imellem boderne havde de sat små fiskerjoller pyntet til lejligheden med net og ruser og diverse søstjerne mm. På et hjørne var der en scene, hvor et ungt orkester spillede hele aftenen til kl. 24. Gaden formelig kogte af folkeliv, hele byen var samlet og alle fra små børn i klapvogne til gamlinger skulle smage og være med. Så der blev smidt et væld af paptallerkener og plastkrus..

Mest imponerende var at alt sluttede på slaget 24 og næste dag kl. 10.00 var det hele ryddet og gaden fejet og ren som en b.... I det hele taget imponerede byen med sin renlighed og ordentlighed. Vi var i Palermo en dag, og der så vi godt nok skidt og møg alle vejne, og i de små gader gik udmargrede og syge løse hunde rundt og besøgede med tyndsk..... midt på gaden...hvor børnene cyklede rundt..... Så kontrasten var stor. Cefalu er en oase..!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map