Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Tramonto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er forholdsvist roligt, da trafikken i sommermånederne er begrænset i denne del af byen. Via Bordonaro, hvor lejligheden ligger, er desuden kendt for de gode restauranter, der ligger netop i denne gade. Bygningen (undtagen opgangen) er restaureret og fremstår i dag i meget pæn stand.

Badeferie med rigtig god plads

Selve lejligheden er på cirka 60 m² og ligger på tredje sal. Trapperne op til lejligheden er ikke nemme at gå op ad for gangsbesværede eller små børn, da trappetrin bliver højere og højere jo længere du kommer op i bygningen - men dette er også det eneste minus ved boligen. Indretning er fin og afstanden til stranden meget overkommelig. Alt ligger lige ved hånden, og du behøver ikke at have en bil for at nyde ferien her i byen. Ankommer du alligevel i bil, kan du parkere mod betaling langs med stranden i den nyere del af byen eller helt gratis ved kirkegården ca. 1 km fra centrum.

Hyggelig by med mange udflugter i nærheden

Du kan slentre ad gågaden eller havnepromenaden og det vil være helt umuligt at afprøve alle spisesteder i byen på en ferie, da der er virkelig mange at vælge imellem. Vil du mere end solbade på terrassen eller på stranden, så har du mange udflugter, som du kan nå på én dag med tog (Palermo), bus (Castelbuono) eller flyvebåd (Ustica ø og de Æoliske øer). En tur op til Cefalùs gamle fæstning er også anbefalelsværdig.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
Lejligheden består af opholdsstue med sat-TV og en cirka 10 m² stor terrasse (med havudsigt) som har udendørs brusebad og udendørs køkkenhjørne, køkken, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med 2 senge samt badeværelse med toilet og brus. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og vaskemaskine.

Lejligheden på Terrazza Tramonto

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Selve lejligheden er på cirka 60 m² og ligger på tredje sal. Lejligheden består af opholdsstue med sat-TV og en cirka 10 m² stor terrasse (med havudsigt) som har udendørs brusebad og udendørs køkkenhjørne, køkken, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med 2 senge samt badeværelse med toilet og brus. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map