Anmeldelser af Terrazza Piazzetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Piazzetta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Piazzetta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Piazzetta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Awesome location and big balcony with panoramic sea view, mountain view, street view - everything!

Virkelig en dejlig oplevelse. God service med håndtering af nøgle udveksling. Billedet retfærdiggør ikke den udsigt man har fra terrassen på øverste etage, hvis man har booket den lejlighed. Fin by, fin gade man bor i.

Anbefaling til kommende gæster

Book den øverste etage, den er pengene værd. Strand 250 m. væk. Parkering er 10 min. gåtur på stor parkeringsplads.

Terrazza Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Piazzetta
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Koster 3 euro om dagen- burde være gratis.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Den skønneste udsigt fra tagterrassen

Med en datter og et barnebarn på 8 år boede jeg 10 dage i juli i Terrazza Piazettea. Lejligheden er hyggelig, udsigten vidunderlig: Havet, den lille kirke overfor, gyden, som fører op til fyret - og til højre i billedet La Rocca - tag endelig spadsereturen derop, men gør det om morgenen - og foran denne klippe domkirken, som normannerkongen Roger 2. lod opføre med en vidunderlig apsis-mosaik forstillende Kristus Pantokrator. Og rundt om kirken middelalderbyen. - Trappen til 3. sal er stejl, ligesom den indvendige trappe har meget høje trin. Fin strand i nærheden. Gode spisesteder, ikke mindst den restaurant, hvis borde står lige foran hoveddøren!

Anbefaling til kommende gæster

Det går tog til og fra Chefalu. Efter de 10 dage i Chefalu fortsatte vi med tog via Termini Imerese tværs over øen til Agrigento. Palermo kan nemt nås med tog fra Chefalu

Terrazza Piazzetta
Rent og pænt

Køkkeninventar noget tilfældigt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Piazzetta
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse med havudsigt)

Trappen i lejligheden kunne forsynes med et par mellemtrin!
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Super placering og terresse.

Basic lejlighed. Men dejlig stor og med super placering. God til 2 voksne og 2 børn. Her kommer vi gerne igen!

Terrazza Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Piazzetta
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ulla og Ole fra Hasselager boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 26. august til d. 2. september 2012. Inden dette ophold havde de boet på Terrazza Sofia i Castellamamre del Golfo og på La Collina dei Nebrodi ved San Marco d'Alunzio. De skrev efter turen:

Turen gik super godt og igen blev vi positivt overrasker over gæstfriheden, naturen, maden og vinen i det skønne Italien.
[...] Videre til lejligheden Terrazza Piazzetta i Cefalú. En skrækkelig by at skulle køre i en søndag eftermiddag. Det var umuligt at finde parkering, da der var mange badegæster i byen. Det endte med at vi måtte parkere ned på havnen - ca. 1,5 km fra lejligheden.
Lejlighedens belliggendehed var suveræn, men standarden var en stor skuffelse. I beskriver lejligheden som meget elegant. Det har den nok også været, men den virkede nedslidt og beskidt. Af de 3 stole på terassen, var de 2 itu. Dem fik vi byttet om mandagen til 4 meget brugte stole, hvor der også var 2 i stykker - det levede vi så med, da vi jo kun var 2 personer. Parasolen var også i stykker, men det opdagede vi først efter et par dage, og der gad vi altså ikke klage igen. Selvom de var meget flinke og imødekommende, der hvor vi skulle henvende os. Vi synes, at det er lidt irriterende, at vi her skulle betale ekstra for aircondition, sengetøj og håndklæder, når det havde været incl. de 2 andre steder.
Cefalú er bestemt et besøg værd. Dejlig strand. Spændende by med mange super gode spisesteder.
Alt i alt en fantastisk ferie med stor hjælp fra jer og det er ikke sidste gang I får lov til at planlægge en rejse til det skønne Sicilien for os. Der er mange gode oplevelser på denne dejlig ø. Mange tak for hjælpen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian och Kerstin från Bromma i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 7. till den 20. juni 2011.

Tack bra. Vår tionde resa till Cefalu på tretton år. Så vi är fast! Inga problem under vistelsen. Allt gick som smort. Kommer säkert tillbaka.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Margaret og rejsefællen fra Tårnåsen i Norge boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 26. juni til d. 10. juli 2010.

Flott å bo i Terrazza Piazzetta med super utsikt og beliggende i gamlebyen. Det å bo i gamlebyen ga oss en viss innsikt i hvordan italienere bor og lever, noe vi har savnet andre steder vi har vært i Italia. Ble tatt godt imot av In-Italias representant på stedet som ga oss nytting informasjon om en del praktiske tinng. Hadde en herlig båttur til Lipari og Vulcano. Ellers ble det mye sol og bad og deilig mat og drikke. Superfornøyd.

Dette er tredje gang vi reiser med In-Italia og kommer helt sikkert til å gjøre det igjen. Anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian och fru från Bromma i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 5. till den 18. juni 2010.

Jo, Cefalu är vårt favoritställe. Nionde gången på tolv år! Allt fungerade bra även i år. Både kontakterna med er, på nätet, och med era representanter på plats. Vi kommer säkert tillbaka nästa år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sverre og rejsefælle fra Drøbak i Norge boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 10. til d. 23. april 2010.

Cefalu er en hyggelig by, med vennlige mennesker. Boligen var bra, god seng og fin terrasse og utsikt og ellers i god stand. I perioden vi var der hadde vi tre fire regnværsdager, og da ble det veldig rått i leiligheten. Restaurantene var gjennomgående svært bra, og til hyggelige priser. Ellers har vi kjøpt overnatting av in-italia tidligere, nå og gjør det gjerne igjen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Heidi, Per og Håvard fra Kråkerøy i Norge boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi hadde en fantastisk uke i Cefalu. Cefalu er en idyllisk by som ligger vakkert til omringet av klipper og blått hav. Leiligheten lå meget sentralt i gamlebyen med en fantastisk utsikt , mer enn 180 graders havutsikt fra takterassen. Det blir nok lenge til vi får oppleve det igjen. Stranden, bakeren og butikken hvor du kunne kjøpe det du trengte lå rett rundt hjørnet. Vi hadde mange gode restaurantopplevelser, vil vll spesiellt nevne Il Normanno, som ligger i en sidegate fra Piazza del Duomo.

Vi gikk tur opp på Rocco, en flott tur hvor du også ser øya i fra en annen synsvinkel. (Det anbefalles gode sko til det siste stykket før du når toppen) Det er god togforbindelse til Palermo, vi tok turen inn dit. Greit nok, men frister ikke til gjentagelse, masse trafikk og mye støy. Men er du glad i sko, det bugner av skobutikker, så er det kanskje verdt turen. Katerdralen i Palermo er også vedt å se.

Dette var vår første tur med In-italia. Vi er meget fornøyd med servicen. Alt fungerte som det skulle. Av en eller annen grunn hadde kontoret i Cefalu kun registret 2 personer, og vi var tre. Dagen etter var håndklær på plass. I løpet av uka kom det også en dame som ville vaske for oss, det er noe vi ikke er vant med i fra tidligere leieavtaler. Det eneste som er geit å vite er at man må gå et stykke i fra veien med bagasje for å komme frem til boligen. Da er det en fordel med kofferter som ikke er for tunge og som en kan dra etter seg.
Vi reiser garantert med In-Italia igjen, og Cefalu er en by vi gjerne reiser tlbake til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Holger og familie fra Oslo boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Takk for en fantastisk tur! Leiligheten var akkurat som forventet, med bra standard og flott beliggenhet. Dessuten veldig hyggelig service hos Sicilian Break. Cefalu kan definitivt anbefales!


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kenneth och fru från Falun i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Vi landade i Palermo sent lördag kväll den 22 september. Efter två nätter på hotell i Palermo så var det dags för nästa steg på resan. Vi skulle till ön Lipari och valde att åka färja från Palermo i stället för att först ta tåget till Malazzo och sedan färja därifrån.
En mycket trevlig båttut. Färjan gjorde korta stop på andra eoliska öran, Alicudi, Filicud och Salina, innan vi kom fram till Lipari.
Vi bodde på ett lägenhetshotell, Costa Residence, ca 600-700 m från centrum. En mycket bra lägenhet med balkong, terass ut mot staden och havet.
Ett alldelles utmärkt sätt att turista på Lipari är att ta lokalbussen från hamnen. Man kan åka till Quatrochi med den fantastiska utsikten, eller till Quatropani och vandra ner mot havet, eller till Aquacaldo med utsikt mot de norra öarna och med pimpsten i massor på stranden.
Efter 5 dagar så förflyttar vi oss med båt, tåg och taxi till Cefalu.
Här har vi ett alldeles otroligt boende. Vi bor i en tvåvåningslägenhet med en stor takterass (Terrazza Piazzetta). Härifrån har man utsikt mot havet, staden och La Rocca. Lägenheten ligger i den gamla staden bara 20 meter från havet.
Utanför porten ligger en mycket bra restaurent med borden på gatan och på andra sidan gatan ligger den lokala mataffären. Trots många resor i Italien så har vi aldrig haft ett bättre boende.
I Cefalu promenerar man på de trånga gatorna, badar vid en sandstrand, åker upp i de otroliga Madoni-bergen och besöker byar högt uppe på bergstoppar, eller så sitter man på takterassen och njuter av värmen, havet och staden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Suites sul Molo

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map