Casa Vittorio

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3 af 5
Middel
Baseret på 1 anmeldelse
Henter indhold

Casa Vittorio ligger i Cefalù centrum i kort afstand fra domkirken og ca. 300 meter fra stranden og havet. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 500 meter fra huset.

Huset indeholder to lejligheder, som er enkelt indrettet. Der er aircondition og hver lejlighed råder over en ventilator. Bemærk venligst, at der er trafik ved huset i det tidsrum på dagen, hvor byens centrum er åbent for kørsel.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Der er tale om to lejligheder som ligger i samme bygning i det karakteristiske historiske centrum i Cefalù. Bygningen ligger under 100 meter fra stranden og 200 meter fra Piazza Duomo. Lejlighederne e... r således et godt udgangspunkt for et besøg i denne spændende og flotte by.Læs mere

Balcone Casa Bianca

Cefalù, Sicilien

Vil du smage på det søde liv fra din balkon i det centrale Cefalù og samtidig have spisesteder og handelsliv lige uden for døren, så skal du vælge Balcone Casa Bianca.

Casa Gabbiano

Cefalù, Sicilien

Casa Gabbiano ligger i kort afstand fra den berømte strand ved havnen i den livlige via Bordonaro. Her findes der to lejligheder begge udstyrede med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og balkon.

Populært på Sicilien

Palazzo Pozzillo

Pozzillo

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Hotel Joli

Palermo

Med sin centrale beliggenhed i en stilren ejendom i liberty ligger det hyggelige Hotel Joli ud til den stemningsfulde plads Piazza Florio og venter på sine gæster. Og en af dem kunne nemt være dig.

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog