Casa Vittorio

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3 af 5
Middel
Baseret på 1 anmeldelse
Henter indhold

Casa Vittorio ligger i Cefalù centrum i kort afstand fra domkirken og ca. 300 meter fra stranden og havet. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 500 meter fra huset.

Huset indeholder to lejligheder, som er enkelt indrettet. Der er aircondition og hver lejlighed råder over en ventilator. Bemærk venligst, at der er trafik ved huset i det tidsrum på dagen, hvor byens centrum er åbent for kørsel.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Der er tale om to lejligheder som ligger i samme bygning i det karakteristiske historiske centrum i Cefalù. Bygningen ligger under 100 meter fra stranden og 200 meter fra Piazza Duomo. Lejlighederne e... r således et godt udgangspunkt for et besøg i denne spændende og flotte by.Læs mere

Casa Gabbiano

Cefalù, Sicilien

Casa Gabbiano ligger i kort afstand fra den berømte strand ved havnen i den livlige via Bordonaro. Her findes der to lejligheder begge udstyrede med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og balkon.

Balcone Casa Bianca

Cefalù, Sicilien

Vil du smage på det søde liv fra din balkon i det centrale Cefalù og samtidig have spisesteder og handelsliv lige uden for døren, så skal du vælge Balcone Casa Bianca.

Populært på Sicilien

Hotel Locanda Don Serafino

Ragusa

Få hoteller er lige så stemningsfulde som Locanda Don Serafino. Her er der tænkt på detaljerne samtidig med, at man har gjort alt for at bevare historien og charmen. Kom og nyd den lille perle og oplev Sicilien, som det var dengang.

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Tenuta Stoccatello

Menfi

Der hviler en ro over Tenuta Stoccatello, som ligger ude på landet med havet i det fjerne. Der er en typisk siciliansk atmosfære over stedet, som du vil elske. Her går vin og gastronomi hånd i hånd med strandturene.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog