Casa Vittorio

Cefalù, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3 af 5
Middel
Baseret på 1 anmeldelse
Henter indhold

Casa Vittorio ligger i Cefalù centrum i kort afstand fra domkirken og ca. 300 meter fra stranden og havet. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 500 meter fra huset.

Huset indeholder to lejligheder, som er enkelt indrettet. Der er aircondition og hver lejlighed råder over en ventilator. Bemærk venligst, at der er trafik ved huset i det tidsrum på dagen, hvor byens centrum er åbent for kørsel.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Der er tale om to lejligheder som ligger i samme bygning i det karakteristiske historiske centrum i Cefalù. Bygningen ligger under 100 meter fra stranden og 200 meter fra Piazza Duomo. Lejlighederne e... r således et godt udgangspunkt for et besøg i denne spændende og flotte by.Læs mere

Casa Gabbiano

Cefalù, Sicilien

Casa Gabbiano ligger i kort afstand fra den berømte strand ved havnen i den livlige via Bordonaro. Her findes der to lejligheder begge udstyrede med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og balkon.

Terrazza Piazzetta

Cefalù, Sicilien

På Terrazza Piazzetta bor du i en ferielejlighed med en spartansk indretning men en enestående beliggenhed og udsigt over havet. Du bor i bycentrum og i gåafstand fra stranden. Restauranter og butikker findes lige om hjørnet.

Anbefalinger til dig

Casa Gabbiano

Cefalù, Sicilien

Casa Gabbiano ligger i kort afstand fra den berømte strand ved havnen i den livlige via Bordonaro. Her findes der to lejligheder begge udstyrede med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og balkon.

Balcone Bastione

Cefalù, Sicilien

Treværelseslejlighed med plads op til 5 personer beliggende i Cefalùs historiske centrum helt ud til havet, som man har udsigt til fra balkonen. Lejligheden råder over aircondition, vaskemaskine og fjernsyn - internetadgang kan fås mod tillæg.

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo ligger i Cefalùs historiske centrum mellem den berømte og storslåede domkirke og den gode sandstrand ved den gamle havn, hvor dele af filmen "Mine aftener i paradis" blev indspillet. Der er kort vej til spisesteder og indkøbsmuligheder.

Populært på Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Agriturismo Badiula

Carlentini

Børnevenlige omgivelser, en flot pool og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i en nøddeskal. De producerer saftige appelsiner og grøntsager. Her kan du vælge mellem gode lejligheder og nogle få værelser.

Residence Terra Rossa

Taormina

Ferielejligheder med terrasse i skønne og rolige omgivelser kort fra Taorminas livlige centrum med butikker, barer og restauranter - de første finder du efter blot 5 minutters gang. Dejlig pool og flot have til solbadning.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog