Anmeldelser af Casa Sottomura

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Sottomura

Læs personlige anmeldelser af Casa Sottomura som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sottomura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke for gangbesværede

Casa Sotomura er en dejlig lejlighed, MEN der mangler to væsentlige ting i In-Italias beskrivelse. Nemlig at adgangsforholdene op til huset ikke er egnet for gangbesværede, specielt ifm ankomst- og afgang, hvor man har bagage med, - og der er IKKE mulighed for at køre til indgangen med taxa. Desuden mangler der i beskrivelsen, at der er meget stor forskel på størrelsen og kvaliteten på de to soveværelser. Det ene er stort og luftigt med havudsigt, altan og god skabsplads. Det andet har hverken udsigt eller altan eller skab - og pladsen tillader knap nok, at man går rundt om sengen.

Cefalù som feriedestination

Casa Sottomura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Sottomura
treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Skøn lejlighed, strand og by

Det er 2. gang vi er i Cefalu og bor i sammen lejlighed. "Strand vejen" går ned gennem byen 300 meter. Man skal dog ikke være dårlig gående, da lejlighed, byen ligger op ad klippen, men derfor har lejligheden også denne flotte udsigt.

Cefalù som feriedestination

Flere gode italienske rastauraner i byen.

Casa Sottomura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Sottomura
treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Familieferie i Cefalú i en uge.

Vidunderlig beliggenhed
Skøn indretning
Pragtfuld terasse og dejlige altaner med super udsigt.
Kort vej til bager og minimarked
Kort vej til strand.
Masser af gode spisesteder.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde en barn 2½ år med, så vi besluttede hurtigt at blive i Cefalú hele ugen - der var alt vi ønskede os til en rigtig afslapningsferie.
Selvom vi havde lejet bil hjemmefra var der en masse bøvl/meget langsom ekspedition med at få den udleveret. Vi brugte den kun til og fra lufthavnen i Palermo og i og med atmulighederne for fri parkering i Cefalú er meget begrænsede var bilen faktisk mest til besvær.
De historiske seværdigheder var meget betagende.

Casa Sottomura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Sottomura
treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Cefalú i juni

Alt praktisk klappede - Jeres tip med afhent i lufthavn gik optimalt og dejligt med 2 små børn efter (for dem) en lang flyrejse. Casa Sottomura var perfekt til vores behov og ligger roligt og meget flot (ved foden af "Benbrækkerbjerget" (fra meget populær børnebog: Da lille Madsens hus blæste væk!)). Mange gode spisesteder og rar og levende by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk by. Fin lejlighed med en dejlig terrasse. Det ville have været dejligt, hvis der var en bedre beskrivelse af, hvor lejligheden lå. Det var svært at finde. Ellers var alt super.

Casa Sottomura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Sottomura
treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Casa Sottomura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Sottomura
treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Annette og mand fra Sindal boede på Casa Sottomura i Cefalù fra d. 18. til d. 25. oktober 2008.

Turen tværs over Sicilien [fra Østkysten, red.] var så flot med nypløjede marker, Etna på højre side og en rigtig fin og meget lidt trafikeret motorvej. GPS - en hjalp os igen og vi fandt en parkeringsplads inde i byen, hvorfra vi så skulle gå det sidste stykke til kontoret Sicilian Break, hvor nøglen skulle hentes. Parkering i Cefalú er absolut ikke nemt. Faktisk skulle vi et stykke uden for byen, hvor der var fri parkering. Sicilian Break var nemt at finde. Casa Sottomura ligger for enden af en vej, hvor gaden er meget smal, men hvor vi frit kunne parkere.

Huset er ubeskriveligt dejligt, med en lille patio med et citrontræ og et figentræ og med mange krukker med grønne planter. En lille trappe førte op til en morgenterrasse, hvor der var sol fra kl. 9.50. I forbindelse med soveværelset var der en lille terrasse med hav - og byudsigt. Endvidere var der 2 små altaner i forbindelse med køkken og stue og til slut en tagterrasse med en panoramaudsigt over byen og havet. Om aftenen kunne vi se lysene langs kysten til Palermo. Huset var velindrettet og vi befandt os midt mellem lokalbefolkningen, så vi kunne følge med uden at forstå et ord af, hvad de sagde, men at sige goddag lærte vi hurtigt. Lokalbefolkningen var meget venlig og imødekommende. Byen er særdeles hyggelig med de smalle veje, hvor 2 biler næsten ikke kan passere hinanden. Huset ligger helt tæt op af et klippeområde, hvor man kan gå forskellige ture. På området er der en gammel borg, et kloster og forskellige templer.

Sicilien kan vi varmt anbefale og vi kommer gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elie og familie fra Oslo boede på Casa Sottomura i Cefalù fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi var i Cefalù de to første ukene i juli og hadde en aldeles deilig ferie. Byen er en liten perle. Akkurat passe stor by, nydelige restauranter, koselige butikker og etter mange opphold på kryss og tvers i Italia gjennom over 20 år, ble jeg positivt overrasket. Rent og pent, god standard på toaletter, strand og renhold generelt i byen.

Leiligheten svarte absolutt til forventningene! Men den anbefales dog ikke til familier med barnevogn, da bakken opp var veldig bratt, det var tøft i 33 varmegrader! Eneste punkt å kommentere til forbedring var den LANGE turen fra leiligheten til kontoret og derifra til drosje, for å komme til flyplassen. Vi måtte gå i 30 varmegrader med barnevogn, 3 kofferter, ryggsekk og barn, en relativt lang tur gjennom sentrum, med brostein og biler. Det var fryktelig slitsomt og vi undres på hvorfor man ikke har en liten APE-bil, minibil med lasteplan eller liknende som kan frakte bagasjen vår til plassen hvor taxi kan hente oss. Det er "forbudt" med bilkjøring i sentrum og taxi som tilhører kontoret er for stor til å passere i gamlebyen.

Air-conditon i leiligheten fungerte, men var gammel og bråkte, den kuttet ut etpar ganger og det tok tid å få reparert den, godt vi hadde 2 stykker, så vi kunne sove i stuen. Den anbefales vel byttet ut snart.... Dette er likevel SMÅTING som overhodet ikke la en demper på en fabelaktig deilig by, flott leilighet, ubetalelig utsikt og deilig italiensk mat. De herlige restaurantene som ligger ut over klippene og havet på "baksiden" av byen var en hyggelig overraskelse! Jeg (mor) tok toget alene til Palermo (anbefales ikke med små barn) for å shoppe.

Palermo er en fascinerende, kaotisk, spesiell og utrolig spennende by! Og et shoppingeldorado! Jeg kjøpte med meg 20 par sko!! Toget går 1 gang pr time, og tar 45-60 minutter, aircondition og fin togtur langs kysten. Markedene i Palermo må oppleves! Alt kan kjøpes billig. Ellersavenyer med kjente motebutikker og alt hva hjertet begjærer mht shopping! Toget stopper jo så sentralt at Via Roma ligger rett utenfor togstasjonen, og der begynner moroa! Vi har allerede sendt forespørsel om leilighet til neste år og har anbefalt byen til alle vennene vår, så vi takker for en fin ferie og gleder oss allerede til neste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Majbritt og familie fra Esbjerg boede på Casa Sottomura i Cefalù fra d. 15. til d. 22. september 2007.

Vi boede en uge i Cefalu, i den fantastiske lejlighed Casa Sottomura (15. – 22. sep.) Jeg vil sige mange tak til Claus Rantzau fra In-italia, fordi han lagde hånden på hjertet og fortalte os om Cefalus fortræffeligheder. Lejligheden er kun tre stjerner, den kunne sagtens have fire. Pænt og praktisk indrettet, dejligt stort alrum/stue og kæmpeterrasse for ikke at nævne alle altanerne, tagterrassen og den perfekte udsigt. Og vaskemaskine samt skift af håndklæder midtvejs. Eneste minus er parkering af bilen oppe bagved langs klippen. Da vejen her er ensrettet og fører af smalle stejle veje ned gennem byen, som vi absolut ikke skulle nyde noget af; parkerede vi i starten lige ved den store vej og listede ud mod ensretningen.
Selve Cefalu er jo perfekt og ikke mere turistet end at lokalbefokningen dominerer. Specielt i området ved legepladsen, hvor vi jo opholdte os en del med børnene. Stranden perfekt, vandet perfekt med stille dage og dage med bølger, helt klart vand. Cefalu ligger også meget tæt ved motorvejen, så man kan se ret mange af Siciliens seværdigheder herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Tom fra Haslev boede på Casa Sottomura i Cefalù fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Sottomura har en hel fantastisk beliggenhed og er helt fri for trafikstøj, da vejen nedenfor er inddelt i trappeafsatser.
Det er muligt at parkere på vejen tæt ved huset, hvis man er en habil chauffør og ikke er kørende i egen, stor og nylakeret bil.

Hvis 2 par lejer Sottomura, skal de vide, at der er stor forskel på standarden af de 2 rum, og at der kan være en ret kraftig "puzza" (lugt) fra en udslagsvask i det mindste badeværelse.

M.h.t. de lidt mere spec. udflugtsmuligheder: Hvis man vil opleve en hel unik udsigt fra syd over Valle de Bove og op mod Etna er det muligt at knokle op ad en smal sti til et lille plateau med et kors.
Man drejer fra lidt vest for Zafferana , og parkerer på en plads, hvor vejen ender. Der var advarsler om frana, men vi så ikke noget, der lignede. Husk at tage masser af vand med.

Ustica var hyggelig og vandet pragtfuldt klart at dykke i. Faunaen kan ikke sammenlignes med koralrev, til gengæld var der nogle fine grotter.

Corleone var spændende, vi fik et foredrag på mafiamuseet på italiensk, så det var med at spidse ører. Egnen omkring er rigtig flot og meget autentisk.

.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Terrazza Tramonto

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

search map