Anmeldelser af Casa del Lavatoio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa del Lavatoio

Læs personlige anmeldelser af Casa del Lavatoio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa del Lavatoio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Trygve og familie fra Asker i Norge boede på Casa del Lavatoio i Cefalù fra d. 29. september til d. 6. oktober 2011.

Cefalu var topp, leiligheten var også meget bra, ikke minst beliggenheten. To meter til is og ti meter til bakeren er ikke å forakte når man har ferie. Til stranda er det maks 100 meter. Vil også få fremheve den lokale representanten som meget service-minded og hyggelig. Ble godt tatt i mot og ved spørsmål om late check out, fikk vi like godt en ekstra dag. Enestående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casa Ifigenia

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balconi Bellavista

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

search map