Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa del Cortile

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa del Cortile ligger i byens centrum med indgang fra via Madralisca. Der er ca. 150 meter til den maleriske strand ved den gamle havn og endnu kortere til indkøbsmuligheder og spisesteder.

Charmerende, men ikke snorlige

Lejligheden er charmerende på godt og ondt: Indretningen er absolut stemningsfuld, men det er ikke alle detaljer, der er lige vedligholdte. Det er i hvert fald ikke en lejlighed til de, der ønsker de stilrene linjer og går op i, at alt skal virke perfekt. Lejligheden råder over aircondition, fjernsyn, balkon og loggia (overdækket terrasse).

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Lejligheden består af rummelig opholdsstue med sofa-arrangement, spisebord og hems med to sovepladser samt udgang til balkon, en-suite køkken (med fire gasblus samt ovn), to soveværelser med dobbeltseng begge - med udgang til fælles loggia samtbadeværelse med toilet og bruser. Sidstnævnte er dog svært at bruge uden at hele rummet bliver vådt. På samme etage - til venstre for indgangsdøren på den anden side af opholdsstuen i forhold til soveværelserne - ligger endnu et badeværelse med toilet og karbad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map