Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balconi Tramonto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Balconi Tramonto ligger kun 50 meter fra stranden ved den gamle havn, berømt for scener fra filmen Mine aftener i paradis. Den ligger langs Via Bordonaro, hvor du finder flere spisesteder og indkøbsmuligheder - og endnu flere findes op mod domkirken eller ned ved stranden og den 2 kilometer lange strandpromenade der adskiller stranden fra den nye del af byen.

Badeferie med eller uden bil

Du bor her i det middelalderlige centrum og trafik er tilladt - på bestemte tidspunkter - men kun for de fastboende. Ankommer du i bil kan den parkeres mod betaling ved stranden eller helt gratis i den høje del af byen ved kirkegården, der ligger ca. 1,2 km fra centrum. Du kan dog roligt holde din badeferie i byen uden bil uden at være tvunget til at ligge på stranden hele dagen. Et besøg i bus til Castelbuono kan varmt anbefales, og du kan sejle ud til øen Ustica og de Æoliske øer fra byens havn. Der er desuden togmuligheder, der forbinder Cefalù med Palermo på vestsiden og Messina på østsiden ... uden at glemme at du kan vandre op til klippetoppen La Rocca og besøge byens gamle fæstning og ruinerne fra oldtidens templer, der ligger deroppe.

Fin lejlighed til en familie eller to par

Du vil ikke savne moderne bekvemmeligheder i denne ferielejlighed - du kan slappe af på din balkon, når du vender tilbage fra stranden eller din dagsudflugt, inden du går ud for at spise enten i de smalle middelalderlige veje i byen eller på et af spisestederne, der har en terrasse over den gamle bymur, der kikker over havet. Vil du selv lave mad, finder du i køkkenet 4 gasblus, ovn, mikroovn, elkedel og opvaskemaskine samt stort køleskab med fryseboks. Du finder endvidere aircondition, wi-fi, fjernsyn, stygejern og -bræt samt hårtørrer på de to badeværelser, der hører til hvert soverum, hvilket gøre denne lejlighed velegnet til to vennepar.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (3. sal med 2 balkoner)
- Lejligheden er ca. 75 m² og ligger på tredje sal - trappeopgangen bliver stejlere og stejlere, jo højere vi kommer op, og vi fraråder derfor denne lejlighed til gangsbesværede og familier med små børn. Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne samt to soveværelser med dobbeltseng - begge værelser har eget bad og balkon.

Lejligheden på Balconi Tramonto

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (3. sal med 2 balkoner)

Lejligheden er ca. 75 m² og ligger på tredje sal - trappeopgang bliver stejler og stejler og vi fraråder derfor denne lejlighed til gangsbesværede og familier med små børn. Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne samt to soveværelser med dobbeltseng - begge værelser har eget bad og balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map