Anmeldelser af Balconi Mediterraneo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balconi Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Balconi Mediterraneo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Prima!

En utrolig dejlig lejlighed (desuden pænere i virkeligheden) end på billederne. Her er alle de faciliteter du kan tænkes at behøve på en uges ferie i smukke Cefalu. Ligger helt perfekt i den gamle bydel på en af de bedste restaurantgader, meget tæt på stranden, katedralen, La Rocca. Der er adgang til wifi, 2 stk Aircondition. 2 altaner, køleskab, fryser og gaskomfur. Også fuldt udstyret køkken med alt hvad man kan tænkes at behøve for at lave sig morgenmad, frokost, middag. Omkostningerne ved at tilvælge "slutrengøring" garantere dig at komme til en meget flot og ren lejlighed på din ferie. Den eneste klage vi kunne komme på i løbet af vores uge var, at det er en smule småt med afsætningsplads i lejligheden, men der er selvfølgelig et bord og en lille vask, som du kan gøre brug af. Vi kan varmt anbefale denne lejlighed, da vi var super tilfredse med vores ophold her og som desuden var over vores forventning!

Balconi Mediterraneo
Rent og pænt

Uden bemærkning.
Gæstfrihed

En repræsentant fra Vacation Service, der er samarbejdspartner for In-Italia i Cefalu kom og mødte os, da vi ankom lige efter midnat, for at tage os til lejligheden og forklarede, hvordan alt fungerede. Fremragende service. Han viste os også deres kontor i landsbyen, og det var bare at komme forbi der, hvis vi havde nogen spørgsmål.
Beliggenhed

Efter vores mening kunne placeringen af lejligheden ikke være meget bedre. Lige i den gamle by, men på en stille gade, så der var ingen støj om natten. ca 150 m til stranden, havudsigt.
 
Selve indkvarteringen på Balconi Mediterraneo
Toværelseslejlighed B med 2/3 sovepladser (med hems)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Dejlige dage i Cefalu!

Vores ophold Cefalu var fantastisk, jeres kontaktperson Sergio professionel hjælp og lejligheden var meget tilfredsstillende. At solen skinnede fra en klar blå himmel gjorde ikke turen mindre god.

Anbefaling til kommende gæster

Bo gerne i den gamle hyggelige del af Chefalu .

Balconi Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balconi Mediterraneo
Toværelseslejlighed B med 2/3 sovepladser (med hems)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Lille, men rigtig godt

Perfekt til fire personer. Lille lejlighed men med alt hvad du behøver (undtagen eventuelt et anretterbord). Smuk udsigt over byens tage og havet, og det flyvende svaler.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg enotecan ved fyrret. Meget fine produkter og de bedste fødevarer.

Balconi Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balconi Mediterraneo
Toværelseslejlighed A med 4/5 sovepladser (med hems)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Carsten og Pia fra Samsø boede på Balconi Mediterraneo i Cefalù fra d. 7. til d. 12. oktober 2012.

Super service fra In-Italia ved bestilling, betaling m.m.
Super service ved ankomst og afrejse ved Vinzenzo, Vacation Service i Cefalu.
God lejlighed.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og familie fra Oslo i Norge boede på Balconi Mediterraneo i Cefalù fra d. 28. september til d. 4. oktober 2012.

Cefalù var et godt rejsemål og lejligheden var fin. Et STORT minus var imidlertid sovesofaen i køkkenet. Denne havde en 3 cm. tyk madras, desuden kan den kun anvendes til to små børn. Vi havde bestilt lejlighed til 4 voksne og to børn på 12 år. Ud fra bestillingen kommer navn og alder frem og I burde have set at her ikke var tale om familie eller søskende. Ej heller små børn som kan dele seng. I skal advare om dette til fremtidige lejere.

In-Italia's kommentar

Vi skriver normalt de allerfleste steder, at sovesofaerne er bedst egnet til børn. Det vil der blive rettet op på i forhold til Balconi Mediterraneo, med det samme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Per med familie fra Göteborg i Sverige boede på Balconi Mediterraneo i Cefalu fra 20-27. september 2012.

Vil blot fortælle, at vi var meget tilfredse med vores rejse til Cefalu og lejligheden vi boede i. Beliggenheden i den gamle bydel var perfekt, tæt på både restauranter, bagerier og dejlig strand. Den største fordel ved lejligheden var den store terrasse med fantastisk udsigt over byens tage og havet.
Det eneste, der kunne have været bedre var den meget tynde madras i sovesofaen. Stod at det var en lejlighed til 2 + 2 og det fungerede ok for os, da vi var to voksne og to børn (4-6 år). Derimod var den tynde madras på max 5 cm i kombination med hårde stålfjedre direkte uegnet for en voksen.
Vi havde meddelt, at vi ville ankomme sent, omkring 22:15, men det tog meget lang tid for os, før vi fik udleveret vores lejebil, så vi kom ikke frem før ved kl 23, men den svenske fyr fra den lokale lejlighedsformidler (Alex), som mødte os var stadig vældig venlig og hjalp os på en meget god måde.
Har allerede anbefalet In-Italia til venner og familie. Synes det er meget godt med de beskrivelser fra folk, der tidligere har boet i lejlighederne giver et ærligt og godt indtryk. Gør at man har de rette forventninger til lejligheden. Længes allerede til min næste Italienrejse.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Britt och Jonathan från Bromma i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 16. till den 31. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Alla Giudecca i Siracusa.

Allt gick bra och var faktiskt över förväntan. Mest uppskattat är ju kontakten med uthyraren och deras vilja till att vara flexibla. Och så var det också, allra bäst i Cefalu. Vi fick t ex veta att vi inte skulle åka tåg utan buss på Sicilien och vi fick andra tips. Vi hade några små problem med vattnet men sånt får man ju räkna med och Massimo och Elisabeta i Cefalu gick snabbt att få tag på och vi kunde hjälpas åt. Lägenheten var bra utrustad och benmusklerna fick sitt i trapporna. En sak som skulle vara bra är ett parasoll eller tyg på balkongen som skyddar mot den värsta solen. Det är ju väldigt kort stund annars som man kan vara där. Vi köpte ett parasoll som vi lämnade kvar och som nästa gäst kan använda. Massismo är införstådd. I Siracusa var det lite för lyhört så vi fick byta till en annan lägenhet som var helt underbar. Sen missade vi ju att flyga hem igen från Catania och fick ta oss till Palermo igen per bil eftersom vi missat att undersöka kommunikationerna. Men nästa gång vet vi det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og Lene boede på Balconi Mediterraneo i Cefalù fra d. 4. til d. 11. juni 2011.

Turen gik godt. Vi havde det skønt. Dejlig by, dejlig atmosfære, flotte strande. Fin lejlighed med fantastisk udsigt.
Løb desværre tør for gas den sidste morgen, så kaffen måtte indtages på La Pergola. Det var fint nok, men måske burde der være en reserveflaske i lejligheden. Ikke sidste gang, vi er i Cefalu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elisabet och Åke från Muskö i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 14. till den 21. maj 2011.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Cefalu, lägenheten hade ett perfekt läge och var fin, terrassen var fantastisk med sin utsikt över takåsarna och havet. Det enda man skulle önskat sig var ett parasoll på terrassen då eftermiddagssolen låg rätt på. Vi är också nöjda med bemötandet dels innan vi reste då vårt flyg blev inställt och vi var tvungna att förskjuta vår vecka en dag och dels på plats när vi anlände. Vi kan rekommendera Cefalu och vår lägenhet och återkommer gärna.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Barbro och man från Onsala i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 1. till den 7. april 2011.

Vi är mycket nöjda med resan! Boendet var över förväntan avseende terassen som hade utsikt över havet och vacker solnedgång varje kväll. Vi trodde terassen skulle ligga i norrläge men vi hade sol hela em och kvällen. Bra säng uppe men bäddsoffan i köket var inte så bekväm vilket vi inte heller hade väntat oss. Då trappuppgången från gatan var otroligt brant kanske man skulle beskriva lägenheten som inte lämplig för funktionshindrade eller allt för små barn.

Service på plats var mycket bra då de följde med och visade oss lägenheten och dessutom kompletterade med en del saker som saknades (gaständare, fjärrkontroll till värmeväxlaren samt lakan till bäddsoffan). Ett mycket bra boende centralt beläget med restauranger och affärer in på knuten! Vi skulle betygsätta det hela med en 9 av 10 på en skala. Utan terass 6 av 10, vilket de andra två lägenheterna som ni hyr ut vägg i vägg saknade. Vi valde rätt lägenhet helt enkelt.

Bussarna gick lite dåligt upp i bergen, dvs de gick dit tidigt om morgonen men inte hem alls. Vi tog oss med den buss som var möjligt till Castelbuono som var en fin liten stad/by där man hade vacker utsikt över bergsmassivet Madonie som är naturreservat. Det vore roligt att skicka med bilder och berättelse från resan men det hinner jag inte med för närvarande. Nästa år åker jag åter till Amalfikusten och hoppas att jag kan hitta en lägenhet där via er att hyra då det fungerat mycket bra med allt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

search map