Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Balcone Roberto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Stranden ved den gamle havn
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Balcone Roberto ligger i Cefalùs centrum på Via Bordonaro, i kort afstand fra stranden ved den gamle havn (ca. 100 meter) og det berømte og flotte torv ved domkirken. I de nærliggende gader finder du et bredt udvalg af spisesteder og caféer. Indkøbsmuligheder findes ligeledes i nærheden. Vælger du at komme til Cefalù i bil så er der ca. 500 meter til nærmeste offentlige parkeringspladser.

Til par eller familie

Lejligheden er enkelt men pænt indrettet. Den råder over aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Da den har to soveværelser og to badeværelser er den også god til to par, der rejser sammen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon med havudsigt):
- Lejligheden er ca. 70 m² og har indgang på anden sal (der er ikke elevator). Den er fordelt på tre etager. Fra indgangen kommer du ind i en lille opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og en suite spisekøkken (komfur med ovn samt elkande), hvorfra du har udgang til balkon med havudsigt. En indvendig trappe bringer til etagerne ovenover, hvor der er et soveværelse med to enkeltsenge samt en-suite badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Endnu en etage oppe er der soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med toilet og bruser samt udgang til lille terrasse med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map