Anmeldelser af Appartamenti Bordonaro

Via Bordonaro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Bordonaro

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Bordonaro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Bordonaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekte indkvartering i Cefalu!

Vi er meget tilfredse med indkvarteringen i Cefalu og vil helt sikkert vælge den samme indkvartering igen næste gang vi tager derned. Alex (en svensk fyr, der arbejder for In-Italia på stedet) hjalp os med alt og gav masser af tips, da vi kom ned. Kunne ikke have været bedre behandlet!

Lejligheden er beliggende på en af de bedste gader i Cefalu, og der er ikke engang et minut ned til den lille strand. Lejligheden var ren og tilstrækkeligt udstyret til en ferie. Trods det faktum, at det var på en af de "mest livlige" gaderne var helt stille i soveværelset døgnet rundt fordi værelset er placeret på loftet og ikke mod gaden. En hyggelig lille balkon fandtes ud mod gaden. Intet at klage over!

Anbefaling til kommende gæster

Kan virkelig anbefale den familieejede restauranter Chat Noir, vinbar på samme gade-hjørnet mod Bordonaro og pizzaria lige ned ad gaden til venstre (ikke kan huske navnet). Hyggelighedsfaktoren er høj i Cefalu og virkelig et sted, vi trivedes.

Appartamenti Bordonaro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Bordonaro
Toværelseslejlighed B med 4 sovepladser (3. etage med havudsigt fra siden)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anna och sällskap från Örebro i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 30. juli till den 2. augusti 2008.

Vi har haft trevligt på Sicilien. Jag kände till Cefalu sedan tidigare, har bott i lägenhet via Apollo resebyrå september -07. Fin lägenhet med bra läge, inget att klaga på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Frida med familj från Ulricehamn i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 24. november till den 1. december 2007.

Hej!! Resan har gått jättebra, förutom en borttappad väska på flygplatsen i Palermo eller redan i Milano. Resan från flygplatsen med förbeställd taxi var otroligt bra. Vi blev körda ända fram till porten. Vi blev visade lägenheten av en jätte trevlig kille mitt i natten när vi kom. Lägenheten var fin och läget bra. Lokalbefolkningen tittade lite underligt på oss där vi gick i kortärmat och kortbyxor. Dom hade vinter jacka,mössa och vantar. Det var mellan 17 -25 grader varmt. Vi hade stor publik när vi lät barnen plaska i havet. Kvinnan som jobbade på kontoret där vi checkade in var väldigt hjälpsam med den borttappade väskan. Det tog 4 dagar för väskan att hitta oss. Med andra ord var vistelsen i Cefalu till belåtenhet och jag kommer att hyra bostad av er igen. Tack!! Mvh Frida med familj

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2007
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Stefan med familj och vänner från Kvänum i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 28. september till den 4. oktober 2006.

Var staden och området trevligt? Ja mycket
Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja, kan vara bra att informera på hemsidan att det är mycket trånga och branta trappor till lägenheterna för dom som har svårt att gå.
Har ni tips till nästkommande? Cefalu är en stor upplevelse för alla, det är som tiden har stannat sen medeltiden.
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Allt är bra, det som var tråkigt var att 1:a oktober slutade båtturena gå till öarna utanför Cefalu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 11 voksne, 1 barn
Navn
Sara og mand fra København N boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Vi har haft en dejlig tur til Cefalu. Det var en fantastisk hyggelig og charmerende by.

Når man ankommer om aftenen vil vi gerne gøre opmærksom på, at det sidste tog fra Palermo mod Cefalu går 21.15. Vi havde forgæves prøvet at undersøge hjemmefra, hvornår det sidste tog gik bl.a i "Lonely Planet" og via nettet. Vi nåede dog lige det sidste tog...

Vi boede i lejlighed "Bordonaro B". Vi havde selv medbragt sengetøj mm hjemmefra, da vi ville spare de penge, men da vi kom var der allerede redt flot op. Vi kunne selvfølgelig have trukket alt sengetøj af og puttet vores eget på, men det var for fristende...så vi betalte! Er det normalt, at der bliver redt op selvom man ikke har bestilt det?

Lejligheden var ren og så mere hyggelig ud end billederne vi havde set.

Vi havde en dejlig uge på Sicilien og kommer gerne igen.

In-Italia's kommentar

Et godt råd til alle vores kunder der ønsker at benytte tog som transportmiddel i Italien: På hjemmesiden www.trenitalia.com er det muligt at tjekke alle togforbindelser og togtider i hele Italien. Siden findes også på engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jennie med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 2. till den 9. juni 2006.

Vi skickar denna korta mail för att höra hur er upplevelse av Cefalù var.

Var staden och området trevligt? Absolut! Vi alla upplevde det som ett av de trevligaste och vackraste områden vi besökt!
Har boendet levt upp till era förväntningar? Mycket bra, fräsht och bra läge.
Har ni tips till nästkommande? Kanske att göra instruktionerna ang. checkin och var man gör det lite tydligare..kartan tror jag även var felmärkt..kanske var det kontoret som var utmärkt?..
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Hela resan var jättebra! Vi kan verkligen tipsa om en ridtur vi gjorde uppe i bergen, en likal guide som tog oss med på en 2 timmars rutt där man fick se lanskapet uppe i bergen, en helt fantastisk upplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Åse og familie fra Ottestad i Norge boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 8. til d. 15. oktober 2005.

Vi var to voksne og to ungdommer som tok fly til Roma. Ankom tidlig på
morgenen, fikk en hel dag i Roma før vi tok natt toget videre til Cefalù.
Var ikke forberedt på den lange køen til bagasjeoppbevaringen i Roma. Kostet
ca. 200 kr. for 4 kolli.Togtider og priser hadde jeg sjekket på internett på
"Trenitalia", alt stemte.Cefalù var en nydelig liten by, med en hyggelig,
avslappet atmosfære og folkeliv og vennlige mennesker, og en liten koslig
sandstrand. Var veldig spent på Appartamento Bordonaro, leilighet B, siden
den var så billig og bare hadde to stjerner, men den var over all
forventning med perfekt beliggenhet. Men "havutsikt" syntes vi var en stor
overdrivelse, ser det siden har blitt forandret til "havutsikt fra siden".
Behagelig varme, som en god norsk sommer, litt kjøligere i Roma.Leide bil et
par dager . Kjørte den ene dagen til Agrigento. Fine veier , lite trafikk på
motorveien og lett å kjøre, med tydelig merking av avkjørsler. Var innom
fjellbyen Enna som gjorde et imponerende inntrykk, desverre var det tett
tåke og regn, så vi fikk ikke nytt utsikten.Den andre dagen kjørte vi til
Etna. Hjemturen var veldig lang , lenger enn vi trodde, med uendelige
svingete fjellveier. Tok også toget til Palermo en dag, en times togtur. Var
1 uke i Cefalù, før vi tok toget videre til Siracusa, hvor vi bodde på
Hotel Gutkowski, et nydelig lite hotell. Siracusa var en spennende by, med
mye å by på, forskjellig fra Cefalù. Lunsj på terassen til restaurant La
Terazza kan anbefales!. Tok så natt toget tilbake til Roma, der vi igjen
fikk en hel dag før vi fløy hjem sent på kvelden.En svært vellykket tur hvor
alt gikk knirkefritt. Jeg føler meg trygg når jeg reiser med in-italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Terje Reidar og frue fra Furnes i Norge boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 28. september til d. 4. oktober 2005.

Vi er nettop tilbake etter 2 uker på Sicilien, og det har vært en fin
opplevelse. Mye kultur samlet på en liten øy, - en tur som bør gjentas. Cefalu var meget bra, leilighetn også, men havutsikten minnet mest om
utsynet i en flaske sodavann. "Vertskapet" hadde scoret ennå et poeng hvis
de hadde behersket ( bare litt) av et annet språk enn italiensk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Signe fra Kastrup boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 17. til d. 24. september 2005.

Cefalu var alletiders, helt klart en oplevelse værd, med fantastiske omgivelser, strand og dejlige venlige mennesker.Stranden og vandet var supert, og selve byen er hyggelig og lille, med fantastisk mad og charme. Helt klart en af de smukkeste byer og omgivelser på Sicilien.

Og dette er til dig Claus, Jeg tror i skal ændre jeres beskrivelse på nettet, med hensyn til jeres lejligheder og hav udsigt, for jeg må ærlig indrømme at jeg blev skuffet og havde forventet hav udsigt, specielt efter at havde snakket med dig, og læst i min Voucher at der skulle være hav udsigt. Hav udsigten var der, men kun hvis ´jeg gik ud på min bitte, lille altan, kiggede til venstre, og havde gode øjne til at få øje på vandet nede forenden af gaden. Det er ikke hvad jeg regner for havudsigt. Henvendte mig til kontoret og de kunne desværre godt se problemet, men havde dog desværre ikke noget andet at tilbyde mig.Vi blev enige om at det ville være en god ide, hvis i ændrede jeres beskrivelser på nettet, så folk ikke bliver skuffet en anden gang. Nu snakker jeg flydende Italiensk, og de var utrolige venlige på "kontoret", så jeg havde en fantastisk ferie alligevel, men var skuffet over den lovet havudsigt, som ikke var der.
Men det bliver nok ikke sidste gang jeg benytter mig af In-Italia, bare i holder hvad i lover, tak for nu, mvh Signe

In-Italia's kommentar

Godt at høre at du kunne lide omgivelserne og byen. Det er naturligvis beklageligt at høre at havudsigten skuffede. Jeg kan sagtens følge dig, men det er alligevel et definitionsspørgsmål (selvom jeg ved det måske lyder helt åndssvag i dine ører). Havudsigten var der, men ikke som forventet. Jeg vil korrigere teksten med det samme og skrive at havet ligger for enden af vejen og at der ikke er direkte havudsigt. Ud af alle de bookinger vi har haft på Bordonaro i år har vi ikke hørt noget om havudsigten tidligere. Jeg skriver blot dette for at underbygge min pointe om definitioner. Ud fra din beskrivelse af dine forventninger forstår jeg udmærket skuffelsen og hvis jeg i denne forbindelse ikke har været i stand til at formidle situationen korrekt så påtager jeg mig ansvaret. Vi skal forsøge at gøre det bedre hvis du ønsker at rejse med os en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Karin og familie fra Nakskov boede på Appartamenti Bordonaro i Cefalù fra d. 25. juni til d. 9. juli 2005.

Vi (mor, far og søn på 18) havde 14 pragtfulde dage i Cefalu, hvor vi boede i en dejlig stor centraltbeliggende lejlighed. Lejligheden lå lige ud til vandet. Fra balkonen kunne vi nyde solnedgangen, men samtidig var der skygge midt på dagen når vi holdt siesta. I den anden ende af lejligheden var der også balkon, ud til den livlige Via Bordonaro, hvor man rigtigt kunne følge med i sicilianernes dagligdag. I de første par dage døjede vi meget med varmen i lejligheden, der var nemlig ingen aircondition, som der ellers stod i beskrivelsen. Da vi gjorde udlejer Massimo opmærksom på problemet kom han straks med to store ventilatorer, som gjorde det muligt at sove om natten. Cefalu er en meget charmerende gammel by med mange smalle gader, eneste minus er når man skal parkere. Det er stort set kun parkeringspladser til de fastboende. Til sidst lykkedes det os dog at parkere ved marinaen i den østlige ende af byen, et kvarters gang fra lejligheden.
Byen er et godt udgangspunkt for udflugter. Vores første tur gik til den nærliggende nationalpark, hvor der er en flot natur og nogle charmerende små byer. Vi måtte dog konstatere at det tog lang tid at køre på de mindre veje i det bjergrige terræn. Derfor besluttede vi os for fremover at benytte motorvejene mest muligt. Vi kørte tre endagsture: En til Etna, Alcantara Grotten og Taomina og en til Kejservillaen og Templernes Dal samt en til Syrakus (Siracusa). Endelig kørte vi en dag med toget ind til Palermo. Alle de øvrige dage nød vi den dejlige strand, som kun lå 100 meter fra lejligheden. Tak til In-Italia for god service - vi vender tilbage en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Terrazza Piazzetta

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

search map