Feriebolig i Cava d'Aliga på Sicilien

Terrazze Cirasa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazze Cirasa ligger i rolige omgivelser i byens øverste del. Du har kun ca. 300 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og 800 meter til stranden. Husets første og anden sal udlejes til turister men er indrettet og udstyret som helårsbolig med god plads til alle.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med terrasse):
- Lejligheden består af indgang, rummelig opholdsstue med udgang til terrasse, køkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra terrassen, hvor der er bord og stole, er der ingen havudsigt. Lejligheden råder desuden over aircondition, loftventilator, pejs, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. sal med terrasse):
- Lejligheden består af indgang, rummelig opholdsstue med udgang til terrasse med havudsigt, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighedens terrasse er møbleret med havebord og -stole og lejligheden råder desuden over aircondition, loftventilator, pejs, vaskemaskine, fjernsyn og DVD-afspiller.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Villa Agostina

Sampieri, Sicilien

Terrazza Gravillea

Sampieri, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map