Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cava D'Aliga er en lille kystby beliggende i Ragusa-provinsen. Her har mange fra baglandets større byer deres sommerhus og byens liv ændrer sig fuldstændigt afhængig af årstiden.

Også rolige perioder

Om vinteren er der stort set ingen andre end landsbyens egne få indbyggere. Om foråret og efteråret er der mere hyggeligt, men absolut ikke travlt som i højsommeren, når alle husene er beboet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Stranden

Byens strand består af det fineste gule sand, og det er en fornøjelse at se på bølgerne, der kommer igen og igen i den lille bugt. I juli og august er stranden pakket med mennesker, og om aftenen er der en lille kiosk, hvis bestyrer gør alt for at blive bemærket (læs: høj musik og støj). Sådan har det i hvert fald været de sidste mange år.

Trods byen ingen særlige seværdigheder har, bor du her ved en dejlig strand og i kort afstand fra mange kulturelle seværdigheder og særlige naturskønne områder.

 
 

Populært på Sicilien

search map