Ferieboliger og hoteller i Castiglione di Sicilia

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castiglione di Sicilia ligger på nordsiden af Etna. Historien ligger begravet i byens navn: Castel Leone, et gammelt fæstningværk som dominerede dalen Alcantara og som gennem tiderne har udviklet sig sideløbende med øens historie og dominans til en blomstrende kulturby, der både byder på naturoplevelser, kunst og gastronomiske fornøjelser.

Udflugtsmål

Her er Etna, men man kan også planlægge udflugter til andre spændende udflugtsmål. Uden for Castiglione di Sicilia finder man eksempelvis et gammelt byzantisk kapel, der siden 1909 har været stemplet som nationalt monument, til trods for at frescomalerierne for længst er gået til, for det er stadig det største af slagsen. Desuden kan man vælge at bese floden Alcantara, som er et besøg værd med sin verdenskendte canyon-lignende bred der består af vandudgravede blokke af basalt. Er man til den mere sportslige form for tidsfordrivelse, kan man spille golf på en nærliggende 18-hulsbane.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Vinhuse og rigt køkken

Nyder man at smage sig igennem dagen, er man også kommet til det rette sted, idet Castiglione di Sicilia er en vinens by med intet mindre end 5 vinhuse og et rigt køkken, der kan afprøves i en af byens mange hyggelige restauranter.

Fester

Her er med andre ord alt hvad man får brug for på en ferie, foruden et stort udvalg af fester, der løber fra karneval i februar til julefesten i december, og som minder beboere og de besøgende om byens mange traditioner.

 
 

Populært på Sicilien

search map