Ferieboliger og hoteller i Castelmola

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castelmola eller Castermula, som den lokale befolkning siger, er en fin lille by, der nyder en enestående udsigt over havet og vulkanen Etna. Byen ligger lige oven for den mere kendte by Taormina, som har et levende centrum med butikker, madsteder og andre fornøjelser.

Gader, gyder og torve

Der hersker en særlig ro over Castelmola, hvilket man bedst oplever i byens små gader, gyder og torve. Der findes et lille, men fint udbud af hyggelige madsteder, vinbarer og små butikker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Autentisk

Man tager til Castelmola for at opleve det autentiske Sicilien, og her oplever man det bedste fra to verdener: man bor nemlig i behagelig afstand fra turistmasserne, samtidig med at man bor tæt på mange seværdigheder.

Godt udgangspunkt

Castelmola, som ligger strategisk fint placeret på Siciliens nordkyst, er også et godt udgangspunkt for udflugter til øens sydøstlige del med den spændende by Siracusa og vindistriktet Avola samt barokbyerne Ragusa, Modica og Scicli. Er man naturinteresseret, er både Iblei- og Nebrodibjergene oplagte til en dejlig dagsudflugt.

 
 

Populært på Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo

Etna Hotel

Giarre

search map