Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balconi Belmare

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Arancio: opholdsstue Stranden ved Balconi Belmare Limone: badeværelse Arancio: soveværelset Limone: Udsigt fra balkonen Arancio: køkken Limone: soveværelse Limone: Køkken Limone: opholdsstue
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Drømmen om en eksotisk ferie på Sicilien går i opfyldelse i Castellammare del Golfo centrum. Byen lever af alt andet end turisme: her vil du ikke finde souvenirbutikker overalt men ægte værksteder, bagere hvor du også kan købe den lokale busiate-pasta og virkeligt gode spisesteder, hvor du vil sidde og nyde det lokale køkken blandt de lokale.

Rummelige lejligheder med havkig

Lejlighederne er renoveret i 2009 og ligger henholdsvis på første og anden sal (der er ingen elevator). De er begge udstyrede med aircondition og fjernsyn. Fra stuen og fra balkonen er der udsigt over havet, som dog er bedst fra den øverste lejlighed. De er perfekte til par men virker fint også for en familie med to (små) børn, så længe de kan sove i sovesofaen - i opgangen er der god plads til klap- og barnevogne.

Lejlighederne på Balconi Belmare

Toværelseslejlighed Arancio med 2/4 sovepladser (2. sal)

Lejligheden ligger på anden sal og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne samt udsigt over havet, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Limone med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne samt udsigt over havet, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Populært på Sicilien

search map