Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Capo d'Orlando byder hverken på antikke ruiner, kirker fra Middelalderen eller barokke palæer, men til gengæld møder man her en velfungerende by med et pulserende natteliv og alt, hvad man kan ønske sig af et længere ophold på Sicilien.

Byen og dens bluesfestival

Capo d'Orlando er nemlig ikke præget af turisme, men af at være en by, hvor de almindelige sicilianere lever og arbejder. Her i byen finder man derfor gode tog- og busforbindelser til resten af øen, alle typer butikker, mange restauranter, banker, apoteker, bagere, konditorier, supermarkeder osv. Og hver sommer i slutningen af juli afholdes der en stor bluesfestival i byens gader.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Oplagte udflugtsmål

Fra Capo d'Orlando kan vi anbefale følgende udflugter
- Cefalù, hvor den gamle fæstning og den normanniske domkirke danner byens profil og atmosfære.
- De Æoliske Øer
- Naso som ligger kun 10 km fra kysten
- Nebrodibjergene: Nebrodibjergenes natur tilbyder grønne græsgange, hyrdehuse og spor fra gamle tider
- Det gamle centrum og det græske teater i Tindari

Nebrodibjergene og andre udflugtsmål

I Nebrodibjergene ligger gamle landsbyer, som engang var beboet af sicilianske adelsfamilier. Områdets kommuner er i dag organiseret som naturpark. Ad gamle stier og smalle passager kan man nyde enestående vue over havet og vulkanen Etna.

Vi anbefaler også udflugter til Palermo, Etna og Messina. Ved en længere køretur er det muligt at komme til Templernes Dal ved Agrigento og til Taormina.

 
 

Populært på Sicilien

search map