Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Casa Stella Marina
 

Nyd havudsigten fra balkonen

Bestil din ferie her fordi:
  • du elsker det ægte Italien
  • du vil bo lige ud til stranden
  • du vil have gåafstand til et spisested
Familielejlighed med balkon og flot udsigt over havet og de Æoliske Øer i dette lille fiskerleje på Siciliens nordkyst. Stranden og restauranten ligger lige neden for trappen - og friskfanget fisk kan købes direkte hos fiskerne på torvet.
Her bo du på første sal med udsigt over San Gregorios torv og bugten. Havet og stranden ligger på den anden side af vejen, mens du har omtrent 20 meter til Pizzeria Da Matteo eller ca. 100 meter til den mere anerkendte fiskerestaurant La Tartaruga. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine med Appartamento Conchiglia og Terrazza La Perla.
img

Fiskerleje med 2 km til større by

Her bor du i et lille fiskerleje, hvor alle kender hinanden og du bliver hurtigt en del af miljøet. For shopping, indkøb, supermarkeder og hæveautomat
...samt togstation skal du til Capo d'Orlando, enten på gåben ad havpromenaden eller i bil 2 km vest langs med kysten. Bag ved husene løber jernbanen mellem Palermo og Messina, så du skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.
Læs mere om Casa Stella Marina


img
space
img
space
img
Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)
- Du har indgang til lejligheden fra bjergsiden, hvor togbanen også findes. Lejligheden er indrettet med lille spisekøkken, opholdsstue med spisebord og dobbeltsovesofa samt udgang til balkon med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, med vindue mod togbanen, og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine på en fælles terrasse på første sal med ferielejlighederne Terrazza La Perla og Appartamento Conchiglia.
Skjul teksten
img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Sicilien

Sicilien

Borgo San Gregorio

Klik for større kort
Casa Stella Marina
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Palermo: 185 km
  • Catania: 193 km
  • Trapani: 261 km
Se flere afstande
Rejseoplevelse fra
Casa Stella Marina

"Leiligheten var fin og ren, og hadde tilstrekkelig utstyr for oss"
Læs mere
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til