Appartamento Conchiglia

Borgo San Gregorio, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil bo lige ud til stranden
  • du vil have gåafstand til et spisested
  • du vil bo dør om dør med de lokale
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om en måned!
Henter indhold

Badeferie med havudsigt i lille fiskerleje

Du bor her dør om dør med de lokale i dette lille fiskerleje, hvor du kan solbade på stranden lige over for din feriebolig eller nyde udsigten fra det lille spisested nede på torvet eller fra balkonen. Og Nebrodi-bjergene ligger lige i baghaven.

Her bor du lige ud til det hyggelige torv og stranden i fiskerlejet Borgo San Gregorio. Ferielejligheden vender mod havet - fra både stuen og soveværelse har du adgang til balkon med havudsigt, som løber langs husets facade. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine med ferieboligerne Terrazza La Perla og Casa Stella Marina.

Spisested for enden ad trappen, indkøb og mere i Capo d'Orlando (2 km)

Hvis du vil ud at spise, behøver du ikke tage bilen. Du finder Da Matteo lige neden for trappen og den anerkendte fiskerestaurant La Tartaruga ca. 100 meter fra torvet. For indkøb, supermarkeder, shopping, hæveautomat og togstation, skal du til Capo d'Orlando, der ligger 2 km mod vest. Bag ved husene kører jernbanen mellem Palermo og Messina, så du skal være indstillet på, at der er lidt larm de få gange om dagen, hvor toget passerer (sidste tog kører ca. kl. 21.00, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den. Ingen af boligens vinduer vender mod togbanen og støjen forekommer her ret dæmpet.

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden befinder sig på første sal og råder over køkken, opholdsstue med spisebord samt sovesofa og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra både stuen og soveværelset har man adgang til balkon med havudsigt, som løber langs husets facade. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og deler brug af vaskemaskine på en fælles terrasse på første sal med ferielejlighederne Casa Stella Marina og Terrazza La Perla.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Terrazza La Perla

Borgo San Gregorio, Sicilien

Nydelig lille ferielejlighed beliggende "på tagryggen" over San Gregorios torv. Perfekt til solbadning og afslapning med strålende udsigt fra de to terrasser mod havet eller fra den overdækkede terrasse bag huset, hvor du kan hvile i skyggen.

Terrazza Mariuzza

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Ferielejlighed til de par, der vil have Siciliens mest autentiske stemning. I San Marco er du ikke turist, men en gæst i byen. Fra denne lejlighed har du ikke langt til din espresso om morgenen eller et spisested om aftenen.

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Her finder børnefamilier et lille paradis: et velholdt feriecenter bestående af 60 villalejligheder og ved det store svømmebassin, der ligger tæt på stranden, findes der også børnebassin, 2 tennisbaner, lille fodboldbane, café og restaurant med pizzeria.

Anbefalinger til dig

Residence Kenzia

Cattolica, Emilia-Romagna

Residence Kenzia ligger godt både i forhold til centrum og stranden. Du får med andre ord et bekvemt ophold i funktionelle lejligheder.

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Her bor du centralt, men alligevel i et roligt kvarter af Cefalùs livlige centrum. Nyd den korte afstand til shoppinggaden, domkirken og stranden. Smag på de lokale retter på de mange restauranter eller nyd dit måltid med havudsigt fra din egen terrasse.

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Nyd ferien i denne perle af en by fra din dejlige terrasse med havudsigt. Mere centralt kan du ikke bo: du har ca. 100 meter til den livlige havn og 500 meter til byens lille strand. En god restaurant ligger lige rundt om hjørnet...

Populært på Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono

Her bor du på en dejlig og veldrevet agriturismo med flot pool i Madonie Naturreservatet, kort fra den smukke by Castelbuono. Smag på deres produktion af marmelader, tørrede tomater, manna m.m. der se... rveres i gårdens restaurant. Værelserne har alle aircondition og en række af dem har også balkon, et enkelt har terrasse.Læs mere

Palazzo Pozzillo

Pozzillo

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog