Ferieboliger og hoteller i Avola

Porto Palo
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Avola er endnu en uopdaget skønhed i dette spændende hjørne af Sicilien. Nogle genkender måske navnet i forbindelse med Siciliens fremragende blå drue Nero d’Avola som rent faktisk også menes at stamme her fra.

Jordskælvet

Oprindeligt lå byen på et mindre bjerg, men det omfattende og altødelæggende jordskælv i 1693 betød at byen måtte rekonstrueres, men et andet sted. Derfor ligger Avola i dag på en slette ikke langt fra havet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Charmerende by

Som flere af de andre smukke byer i dette hjørne af Sicilien er Avola en seværdig og charmerende by hvis arkitektoniske udseende præges af den allestedsnærværende barok. Men Avola er skam også kendt for den skønne omgivende natur som primært er domineret af mandeltræer.

Cava Grande

Avola er også kendt for det naturlige vidunder Cava Grande. Cava Grande er en naturlig kløft som man kan bevæge sig ned i. Nede i kløften løber Cassibile der med sit krystalklare vand også danner små søer som man kan bade i.

 
 

Populært på Sicilien

search map