Hotel i Alia på Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Villa Dafne er du omgivet af den vidunderlige, sicilianske natur overalt, og udsigterne kan nydes fra hver en krog. Dette er et stille sted, hvor du kan slappe af, nyde skønheden og udforske både natur og kultur. Her kommer du tæt på den ægte, italienske levevis. Villa Dafne er familiedrevet, og missionen er på en fin måde at forene agrikultur med turisme. Et sted, hvor du helt enkelt føler dig hjemme, selvom du er på ferie.

Egenproduceret og hjemmelavet, naturligvis

En af de fornøjelser, du kan glæde dig til på Villa Dafne, er maden. Den lægger værterne stor vægt på. Her serveres både morgenmad, lettere frokoster og velsmagende middage. Menuen består mest af egenproduceret, både hvad angår grøntsager og kød, og når du forlader bordet, er du med garanti både mæt og tilfreds.

For at få lov til at være en ægte agriturismo, må man have et vist niveau af egenproduktion, og Villa Dafne har både grise, får og køer. På den måde kan de lave deres egne oste, pølser, mv. Grøntsager og urter dyrkes naturligvis, og når tomatsaucen til pastaen skal laves - ja, så er det naturligvis med husets egne, solmodne tomater.

Et sted for krop og sjæl

Landskabet rundt om dig giver ro og stilheden er mærkbar. Her er et stort, fint poolområde, som lokker dig til at dase i solen. Børn er mere end velkomne, og en del af poolen er beregnet for de yngste gæster. Får du lyst til at tage på eventyr, kan du ride, cykle og vandre; en dejlig måde at lære området bedre at kende på. Du kan besøge farmen og få lidt mere viden om gården og dens funktioner. Desuden holder man madlavningskurser på Villa Dafne. Det er bare at spørge det venlige personale om råd og tips til, hvad der tilbydes på det tidspunkt, hvor du er der.

Vælge mellem værelse og lejlighed

Der er både dobbeltværelser og etværelses lejligheder på Villa Dafne. Værelserne kan rumme op til 3 personer, mens lejlighederne kan rumme op til 2. Lejlighederne har et lille køkken. Morgenmad indgår, når du bor på værelse, men kan tilkøbes, hvis du vælger lejlighed. Halvpension er også en mulighed.

Lejlighederne på Agriturismo Villa Dafne

Classic-værelse med balkon eller terrasse (inklusiv morgenmad)

Dobbeltværelse med mulighed for en ekstraseng. Værelserne er udstyret med Wi-Fi, aircondition, pengeboks, satellit-tv, minibar og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Studiolejlighed m/ balkon / terrasse

Dagligstue med soveplads til 2 personer samt et lille køkken. Lejlighederne er udstyrede med Wi-Fi, aircondition, pengeboks, satellit-tv og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Classic-værelse med balkon eller terrasse (inklusiv halvpension)

Dobbeltværelse med mulighed for en ekstraseng. Værelserne er udstyret med Wi-Fi, aircondition, pengeboks, satellit-tv, minibar og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Dagligstue med soveplads til 2 personer samt et lille køkken, soveværelse med to sovepladser i dobbeltseng. Der er mulighed for to ekstra opredninger enten i stuen eller på værelset. Lejlighederne er udstyrede med Wi-Fi, aircondition, pengeboks, satellit-tv og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse med udsigt over haven.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Tenuta San Giovanni

Sant'Angelo Muxaro, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Populært på Sicilien

search map