Ferieboliger og hoteller i Alcamo Marina

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alcamo Marina byder på en rigtig god sandstrand med udsigt til den ene side til Lo Zingaro og til den anden til Punta Raisi. Den ligger ca. 6 km fra Alcamo by og ca. 5 km fra Castellammare del Golfo.

Byen

Det er en lille by bestående især af private sommerhuse som hovedsageligt beboes om sommeren. Husene blev bygget i 50-erne og 60-erne stort set uden byplanlægning, hvilket præger byens skikkelse endnu i dag. Der findes ikke indkøbsmuligheder eller cafèer i byen, men alligevel skal man forvente at høre og se de sædvanlige italienske unge på deres knallerter, der farer frem og tilbage gennem hele juli og august måned.

Dejlig strand

Stranden er til gengæld utrolig dejlig og her får man bare lyst til at være helt for sig selv, hvilket er muligt det meste af året. Havbunden består - ligesom stranden - af meget fint sand, som gør denne bugt særligt børnevenlig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært på Sicilien

search map