Anmeldelser af Hotel Kaos

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Kaos

Læs personlige anmeldelser af Hotel Kaos som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Kaos. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot hotel i flotte omgivelser med mange faciliteter: pool, tennisbaner, workout apparater, gårdhave, bar, musikalsk underholdning mv.
Fine parkeringsforhold, Imødekommende personale. Fin morgenmad, kedelig, lidt kønsløs aftensmad.
Beliggenheden udenfor by trækker lidt ned.

Hotel Kaos
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Kaos
dobbeltværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birthe og mand fra Århus C boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 19. til d. 21. august 2010.

Vores hotel i Agrigento var fantastisk, dejlig værelse, flot swimming pool og venligt personale. Generelt tak for alt – vi vender meget gerne tilbage til In- italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kent og hans familie fra Esbjerg N boede på Hotel Kaos i Agrigento fra d. 18. til d. 23. juli 2007. De rejste i øvrigt rundt på Sicilien.

Jo tak - vi har haft en rigtig fin tur. Hotel La Torre i Modello er et fint hotel (internationalt). Vi var meget tilfredse med værelserne og betjeningen i det hele taget. Normalt er italiensk morgenmad ikke noget at skrive hjem om, men her var der alt - selv chokoladekage, hvis man skulle føle sig fristet af en "kaloriebombe" på dette tidspunkt.

I Taormina boede vi på et rigtigt hyggeligt lille hotel - familiedrevet - men en meget personlig betjening. Taormina er jo en skøn by. Blot skal nævnes, at mine svigerforældre midt i 70´erne havde lidt problemer med terrænet. Bedste oplevelse her var besøg på Etna, det må man bestemt ikke snyde sig selv for. I det hele taget kan man godt forstå, at kysten her er det mest "turistede" - dejligt område.

I eller ved Agrigento boede vi på Kaos. Hotellet var under ombygning - man havde færdiggjort et pragtfuldt område med swimmingpool. Hotellet fremstår i det hele taget som et hotel af meget høj standard. Værelserne var endnu ikke restaureret og virkede noget nedslidte, men det kunne ikke tage glæden fra helhedsopfattelsen af hotellet. Vi havde valgt området primært pga "Valle dei tempi" og det er virkeligt imponerende. Derudover var det det mest "kedelige" af de steder vi besøgte. Vi havde på hotellet valgt halvpension, hvilket var godt, idet der ikke er restauranter i nærheden - der er vel tæt på 6 km til Agrigento, så det ligger lidt uden for lands lov og ret.

4 af os skulle slutte turen med en enkelt overnatning i Palermo - og det er bestemt ikke et hotel der kommer i nærheden af de 3 stjerner, det er tildelt. Utætte vinduer - ikke særligt tiltalende værelser i det hele taget. Den mad der blev bestilt i restauranten var - om ikke uspiselig - så dog af en meget ringe karakter. Vi var glade for at vi kun skulle tilbringe én nat her.
Selvom det sidste er negativt, har vi overordnet været meget tilfredse og vil helt sikkert bruge jer igen, når det bliver aktuelt - men tag Hotel Ponte af jeres program - vi kan ikke være de eneste der har været skuffede over det hotel.

PS: Vi har iøvrigt sjældent mødt så mange venlige og imødekommende mennesker som sicilianerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
Anna med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Kristina i Taormina från den 20. till den 22. juli 2006.

Sicilien var verkligen underbart oxh v hade en väldigt fin resa.

Hotell Kristina i Taormina var över förväntan med jätte fin utsikt över bukten och Etna. De tar dock extra betalt för parkeringen

Hotel Tartaruga var fint men de försökte först ge oss ett sämre rum än vad vi betalt för.

Maten var jätte bra på Hotel Moderno i Erice. Den parkering som de har ligger ganska långt ifrån hotellet, lite utanför staden.

Hotel Kaos i Argigento känns verkligen som att de passarat sina bästa dagar. De försöker ändå hålla uppe skenet men det blir bara fel. Maten var rätt dålig. Hotellet var lite felutmärkt på den karta vi fick av er vilket gjorde det svårt att hitta.

Agriturismo Val de Noto var ett super ställe. Också väldigt svårt att hitta, men det är nog svårt att ge en anständig vägbeskrivning runt olivodlingarna. Vi åt två kvällar och ena kvällen var maten tråkig men den andra kvällen var det en stålande buffet - så lite ojämnt helt enkelt. Vi blev förskräckta när vi togs emot av ett polskt par som var rejält berusade. De arbetade på gården men som tur var såg vi inte så mycket av dem sedan. Familjen som har stället är jätte trevliga.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Scala Dei Turchi Resort & Spa

Realmonte, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært på Sicilien

search map