Anmeldelser af Villa Verde B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Verde B&B

Læs personlige anmeldelser af Villa Verde B&B som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Verde B&B. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin lille bolig, hvor de der har det, nok udlever deres drøm. Værelset var godt og rent. Det som trækker bedømmelsen ned var, at da vi ankom, så sagde værtinde at hun skulle fragte gæster til lufthavnen og ville være tilbage om en time. Vores værelse var da ikke fuldt rengjort, så vi blev bedt om at sætte os ned i haven. Hun dukkede overhovedet ikke op i flere timer. Værelset fik vi af rengøringspigen, men ingen øvrig information ang morgenmad, wi-fi og lignende. Følte os en smule ignoreret.

Anbefaling til kommende gæster

Det var ikke let at finde denne bolig som ligger i en "slags" sommervilla område. Svært at finde butikker og restauranter. Vi tog til sidst rundt med bilen oppe og nede ad bakkerne for at finde en forretning. På et hotel, som havde pizzaria købte vi pizzaer som vi tog til boligen og spiste i gårdhaven der.

Villa Verde B&B
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Verde B&B
Værelse Aries (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Terje og familie fra Lillehammer i Norge boede på Villa Verde i Torre delle Stelle fra d. 27. september til d. 4. oktober 2008.

Vi hadde en veldig fin tur til Sardinia. Ulempen med å reise med SAS fra Norge, er at man kommer veldig sent på kvelden til huset. Men vi ble veldig godt mottatt av Angela som eide huset. Huset og utområdet med svømmebassenget var veldig bra. Stranden som kun er 5 minutter gå tur fra huset, var også veldig fin. Vi kjørte også til en strand som ligger i samme området, rett i nærheten av butikken, og den var også veldig fin. Den ligger litt mer i le for bølger, så den passer veldig bra til små unger. Ulempen med å reise å i uke 40, er at det umulig å få varm mat til lunsj på en restaurant i nærheten, fordi alle var stengt. Men vi kan absolutt anbefale Sardinia og huset "vårt" til andre som ønsker å få en behagelig ferie med sol og bading. NB! Det står på kontrakten at det inngår vask 5 ganger i uken, men det stemte ikke, for vi hadde kun sluttrengjøring. Men dette var ikke noe problem, fordi det er vel ikke så mange som er vant til at et hus skal være rent vær dag.

In-Italia's kommentar

Oplever man at der er ting der afviger fra den indgåede aftale omkring lejemålet, bør man kontakte os så vi har mulighed for at løse eventuelle problemer - som i tilfælde her med rengøringen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Nina og familie fra Oslo i Norge boede på Villa Verde i Torre delle Stelle fra d. 14. til d. 21. juni 2008.

Familien har kommet hjem etter en ukes opphold på feriehuset som vi har leid gjennom dere. Vi er svært fornøyde. Alt fungerte optimalt. Vi hadde kontakt med huseier som var behjelpelig med det praktiske. (ankom huset meget sent , ca kl 23.00 lørdag pga av ruteflyendringer). Nødvendig mat var vanskelig å skaffe så sent da butikker var stengt. Dette bidro huseier med, og ble kompensert med depositumbeløpet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Su Canonigu

Arbatax, Sardinien

Hotel L'Ulivo

Girasole, Sardinien

Residence Fenicia

Villasimius, Sardinien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Su Canonigu

Arbatax, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Populært på Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle

Hotel Costa Dorada

Cala Gonone

search map