Anmeldelser af Villa Gianina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Gianina

Læs personlige anmeldelser af Villa Gianina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Gianina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

At slappe af og koble fra

Hvis man er på udkig efter fred og afslapning, kombineret med en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende landskab, så er man kommet til rette sted i Villa Gianina. Udsigten er bare smuk. Som det første om morgenen blev vi draget af siddepladserne på terrassen for at indfange de første indtryk. Så vi besluttede også hver aften at sidde på terrassen i stearinlysets skær med havudsigt. Haven er smukt og inviterer dig til at blive hængende. Der tilbydes forskellige siddepladser, så man også med flere personer kan finde ro. Det var dejligt, at der var tre stole til rådighed. Faciliteterne i det udendørs område var uklart for os ved afrejse. Huset er helt enkelt indenfor. Her er vi som tyskere vant til en anden komfort, så det tog et par dage til at føle sig "hjemme". Men vi vænnede også dog hurtigt til at køkkenet er enkelt indrettet og har ikke meget savnet. Service... var der rigeligt af. En udfordring var brusere, fordi man kun kunne tage et brusebad i et badekar uden forhæng i det nederste badeværelset, bruserslange var ikke lang nok for os, og vi kunne kun skylle den øverste del af kroppen på hug. Det er meget flot, at villaen har sin egen adgang til stranden og sandstrande er kun få minutter væk med bil (eller 10 minutters gang).

Anbefaling til kommende gæster

En bil er absolut nødvendigt. Et måltid på en gård anbefales (reserveres på forhånd).

Villa Gianina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Gianina
villa med 7 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Helena med familj från Stockholm i Sverige bodde på Villa Gianina i Torre delle Stelle från den 16. till den 20. april 2011.

Huset var HELT fantastiskt, bättre utsikt kan man inte få. Sardinien var väldigt vackert och väldigt lugnt så här års.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Lene og familie fra Oslo i Norge boede på Villa Gianina i Torre delle Stelle fra d. 24. til d. 31. maj 2008.

Turen vi hadde var veldig flott - og vi var svært fornøyde med huset (Via Gianina) og den servicen vi fikk av Miriam som møtte oss. Vi kan trygt anbefale dere videre til venner og kjente! Og man skal heller ikke se bort i fra at vi bruker dere igjen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Erland med sällskap från Tullinge i Sverige bodde på Villa Gianina i Torre delle Stelle från den 21. till den 28. juli 2007.

Området var trevligt, kändes mera som en sommarort för Italienare och Sarder än ett turistområde. Ja, till och med över förväntan på punkten att man kunde nå en stenstrand direkt ifrån huset. Myggor kan vara ett problem, ta reda på vilka möjligheter det finns med myggnät eller om deras "Mygg-eldosor" finns och funkar.
Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Sara

Quartu Sant'Elena, Sardinien

Villa Indipendenzia

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

Hotel Pedraladda

Castelsardo

search map