Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Spor fra fortiden

Santa Margherita di Pula ligger kun 45 km sydvest for Sardiniens største by Cagliari på Sardiniens sydkyst, og er først og fremmest kendt fordi der i området ligger ruinerne af den første føniske oldtidsby på øen, nemlig byen Nora. Byen ligger circa fire kilometer fra kommunens hovedby Pula og har et fint historiske centrum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Landbrug og turisme

Fønikerne var et folk som kom fra det sydøstlige middelhavsområde, det der i dag kaldes Libanon og Syrien. Man kan besøge museet Patroni i Pula, hvis man er interesseret i at se de levn, man har fundet i Nora. Santa Margherita di Pula blev opført rundt om kirken Santa Martire og er et lille landbrugssamfund, der desuden lever af turismen i området, således som flere af dens nabobyer gør det.

Læs mere om Santa Margherita di Pula

Smukke sandstrande

I Santa Margherita di Pula finder man usædvanligt smukke sandstrande, så som Punta d'Agumu, Foxi, Sali, Cala d'Ostia og den vakre Cala Verde. Kystvejen er også utrolig skøn og mange steder kan man sejle ind og gøre holdt for at lade sig fortrylle af naturen og det azurblå hav.

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map