Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Villa Fiorita

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Fiorita er en del af feriekomplekset Le Canne og ligger ca. 700 meter fra byen og 600 meter fra den berømte strand La Cinta, hvor der er mulighed for at leje parasoller, dækstole og liggestole. I bycentrum finder du indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Indhegnet have

Villa Fiorita er omgivet af en frodig indhegnet have hvor husets 6 lejligheder deles om to fælles grill. Der er endvidere én parkeringsplads pr. lejlighed. Kæledyr accepteres mod betaling af tillæg.

Lejligheder med egen overdækket terrasse

På Villa Fiorita er der fire lejligheder i stueetagen og to på første sal. De er alle pænt indrettede og hver lejlighed råder over fjernsyn og vaskemaskine. Udover den indendørs bruser råder hver lejlighed også over en udendørs bruser, som er særlig nyttig når man vender tilbage fra stranden. Hver lejlighed har desuden egen veranda med bord og stole.

Lejlighederne på Villa Fiorita

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

disse fire lejligheder ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over udgang til overdækket terrasse med bord og stole, hvorfra man går ud i haven.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med terrasse)

disse to lejligheder ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over udgang til overdækket terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Villa Maria Teresa

San Teodoro, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Populært på Sardinien

search map