Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Appartamenti Il Faro

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Il Faro ligger kun 200 meter fra stranden La Cinta og ca. 1 km fra selve byens livlige centrum. I byen findes der et utal af indkøbs- og shoppingsmuligheder samt adskillige spisesteder og caféer.

Nyopførte lejligheder med egen terrasse eller veranda

Der er tale om nyopførte lejligheder, der ligger i nærheden af både stranden og byens tennisbaner. Hver lejlighed råder over egen parkeringsplads og er udstyret med vaskemaskine samt fjernsyn - aircondition kan fås mod betaling af tillæg men kun i toværelseslejligheder. Lejlighederne på første sal råder over terrasse med havemøbler, imens dem i stueetagen har privat møbleret veranda, hvorfra man går direkte ud i haven.

Lejlighederne på Appartamenti Il Faro

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med veranda)

Lejlighederne ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til veranda med havebord og stole og derfra direkte adgang til haven.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejlighederne ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til terrasse med havebord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage med veranda)

Lejlighederne ligger enten helt i stueetagen eller fordelt i to plan med indgang i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til veranda med havebord og stole og derfra direkte adgang til haven.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Citai

San Teodoro, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Oasi

San Teodoro, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Populært på Sardinien

search map