Anmeldelser af Il Borgo di Punta Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo di Punta Marana

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo di Punta Marana som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo di Punta Marana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Varmt og smukt

Skønt endelig at rejse igen. Det var 8 år siden min kone og Jeg sidst var ude og rejse. I mellemtiden har vi fået en datter, der nu er 7 år og hun skulle med ud at rejse for første gang sammen med storebror på 16 år og naturligvis mor og far. Vi har ikke meget rejse erfaring, så næste gang vi skal rejse med ungerne er der en del ambitioner der skal justeres i henhold til ungerne. Når det så er sagt er det efter min mening at Il Borgo di Punta Marana absolut skal opleves igen.
Skønt vejr. Lækre strande og vi var trods de mange kilometer kyst stort set kun på de mest nærliggende strande. Maden er skøn og fisk/skaldyr er bare en spise man bør værdsætte. Man er indenfor en kort afstand til de nærliggende kyst"byer" Golfo Aranci og Porto Rotondo, ca. 15 min. kørsel i hver sin retning. vi blev ikke forstyrret af techno pumpende bas eller andre danse venlige rytmer. Selvfølgelig var der menneske støj om aftenen, men Italienerne har nu en gang en anden døgnrytme end os fra 55 breddegrad nord. Sådan er det bare.
Engelsk er ikke deres stærke side på denne del af øen. Jeg havde downloadet en App og på ca. 1 måned forøget mit Italienske ordforråd. Det var guld værd og gjorde mange situationer meget nemmere. De to "værter", Dario og Guiseppe var to skønne gutter der begge var gode til engelsk og yderst gæstfrie. Tak til dem.
7 dages ferie og det var ferie...
Morten Seneca

Porto Rotondo som feriedestination

- drik masser af vand
- øv dig lidt på Italiensk
- lej bil
- prøv at følge med døgnrytmen
- hvis muligt så bestil værelse med Aircondition

Il Borgo di Punta Marana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo di Punta Marana
toværelseslejlighed med 4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jochen og familie fra Forstinning i Tyskland har holdt ferie på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra 26 maj - 3 Juni 2012.

Vi har følt os godt tilpas i lejligheden Il Borgo di Punta Marana.
Lejligheden er meget rummelig og godt møbleret.
Fra den store og hyggelige overdækket altan havde vi en fantastisk udsigt over bugten.
Personalet i receptionen var meget venligt.
Ved ankomsten kunne vi allerede tjekke ind kl 9:00.
På afrejsedagen var vi lidt længere tid om at forlade lejligheden. Da vi allerede havde forudset det spurgte vi receptionisten om vi kunne tjekke ud to timer senere. Det forsikrede de os ikke var noget problem.
Vi har brugt lejligheden til at udforske den nordlige del af øen.
Lejligheden er beliggende, så man kan nå alle de interessante steder og bugter i Costa Smeralda især nær Porto Rotondo. Men også de andre dele af det nordlige Sardinien, kunne vi nemt nå fra vores lejlighed. Især med hovedvejen SS 125 som vi kunne vi nå på ca. 10 minutter, så vi seværdighederne i Arzachena, Capo Testa og Maddalena.
Vi ankom via SS 125 på kortest tid, SS 199 og SS 597, så vi hurtigt kunne se Alghero og Capo Caccia og seværdigheder i Porto Torres.
Men hvis man ønsker at kunne gå fra sin lejlighed til stranden, er komplekset Il Borgo di Punta Marana ikke rigtigt. Derfra er gåturen til bugten Marinella ca 1 km og set i forhold til denne afstand er der mere bekvemt placeret steder. Der er dog en tættere beliggende strand, men den er imidlertid temmelig uskøn.
Vi søgte let tilgængelighed til seværdigheder og en dejlig balkon til om aftenen og i den henseende vardet perfekt i Il Borgo di Punta Marana.
Vi fandt ydelsen fra In-Italia.de meget professionel og vil fortsætte med at hente tilbud fra In-Italie.de.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Birgitte boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 9. til d. 16. september 2011.

Først tusind tak for hjælpen med at finde et sted at på på så fremskredent et tidspunkt i vores tur (fra lufthavnen i Alghero). Det var jo improvisation på højt niveau.

Vi fik en lejlighed i stueplan på Il Borgo Marana, som er bygget i (vistnok traditionel stil med) kampesten. De taler iøvrigt forståeligt engelsk i receptionen, selv om gæsterne overvejende er italienere.
På denne årstid var det lidt øv, at den store terrasse var nordvendt, men det er en detalje. Man kan sætte sig ud på plænen foran og slikke sol. Der findes - så vi - hjørnelejligheder, som er østsydvest vendte.

På stedet findes både restaurant, bageri, lille supermarked og .... en kirke. Komplekset grænser op til 2 små strande, men de er private, så det kan man glemme. Derimod findes en nærliggende offentlig strand - spiaggia Marinella - ca. 2 km fra Il Borgo. Indenfor en radius af 6-7km ligger 4-5 udmærkede strande, som er helt eller delvist offentlige. Vi fandt en fin lille strand ved Punta Volpe, som ikke var for overrendt, sikkert fordi der ikke er en bar/café på stedet.

Man kan undre sig over, at der ikke er en pool på Il Borgo Marana.

Selv om vi havde læst i en dansk avisartikel, at prisniveuet er lavere på Sardinien end på fastlandet, var det ikke vores erfaring. Tværtimod er området omkring Poto Rotondo generelt dyrt at købe ind og spise i. Skal man handle stort ind kan man tage til Olbia (og se på byen, når man nu er der. Ca. 18 km fra Punta Marana). Men man kan jo også vælge at støtte de lokale supermarkeder, så de til stadighed vil være der.
Vil man have en frokost eller middag, som man kan betale sig fra, er Il Nodo på marinaen i Porto Marana et godt bud (300m fra Il Borgo). Hovedret x 3, 1 fl. meget god sardisk hvidvin og 1 fl. vand samt 2x kaffe: 53 Euros. Til sammenligning: På pizzaria/restarante Da Onorio e Donatella i Porto Rotondo fik vi 2 x porchetta (helstegt pattegris), 1 x pizza, 1 fl. god rødvin og 1 fl. vand: 100 Euros. Begge steder er på Facebook.

Småudflugter, udover Olbia: Golfo Aranci, 7-8- km fra Il Borgo. Hjemsted for bottlenose delfinerne, herfra sejles dagsture. Porto Cervo, 25-26 km fra Il Borgo. Smuk, dyr og meget turistet havneby med stor marina. Efter sigende har Berlusconi feriebolig her, og det har vist mange af hans velhavende venner også :-) Vil man se mange, enorme lystyachter er dette stedet. Turen dertil byder på den ene utrolige udsigt efter den anden.
Vi nåede desværre ikke ind i landet denne gang, men har iøvrigt det indtryk, at Sardiniens største attraktioner er øens bjerge og kystlinie med de mange, mange strande og marinaer.

Tilbage til lejligheden: I dejligt vejr opholder man sig vel mest ude, men har man lyst tl at læse sig i søvn, kan man glemme det. Ihvertfald, hvis det kræver lys. For der er 3-4 sovepladser, men én sengelampe. Køkkenet er ekstremt basic. Med fare for at blive taget i tolden, er det en god idé at medbringe en kniv, der kan skære. Medbring evt. ogsåsulfo, viskestykker og karklude - der er dog en opvaskemaskine. Deligt badeværelse med vaskemaskine. Stor stue med spisebord, vitrine, lillebitte tv. 2 loft-plafonder udgør den meget lidt hyggelige belysning. En bordlampe og et bord at sætte den på ville være velkommen, eller måske bare en standerlampe .-)
Vejret .... ja, det var solskin 98% af tiden, med temperaturer på 26-34 grader, og vandet var vel 27-28 grader-

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Olav fra Norge boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 26. juni til d. 6. juli 2011.

Vi er 100% fornøyd med oppholdet – alt fra deres side, vertskapet der nede, leiebilen vi hadde og flyturene var strålende.
Leilighet, lokalitet og den lille stranden som var tilknyttet leiligheten var helt flott. Vi slappet ordentlig av – og nøt dagene. Faktisk deilig å være en plass der er så godt som uten skandinaver. Det gjør følelsen av å være på ferie enda bedre……. Vi hadde vel bare to små utfordringer: 1. italienernes noe svake engelskkunnskaper. Vi vil svært gjerne tilbake, men ser at vi nok må lære en del italiensk dagligtale, og også ha med en ordbok. 2. Vi kom fram etter midnatt, og hadde litt trøbbel med å finne / følge skilter til Punta Marana, men vi ble rakst kjente i de dagene vi var der.

Vi nytter gjerne deres firma neste gang vi skal til Italia – når det evt. måtte bli…. ?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jon Ivar fra Levanger i Norge boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 16. til d. 20. oktober 2010.

Har I været glade for byen og området?
Vi er svært fornøyd med oppholdet på Punta Marena. Byen og nærområdet var flott gjennomført med henhold til utbygginger som er gjennomført de senere årene.
Strendene var fantastiske og naturen med fjellene i nærområdet var flotte. Man behøver dog bil for å oppleve landskapet og de flotteste strendene.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Våre forventninger ble ganske lik de vi hadde trodd på forhånd. Det var svært lite aktivitet i området. Få turister, nærmest folketomt i nærområdet. Det var ingen turister på strendene.
Mat og resturanger må nås ved hjelp av bil. Vi disponerte selvsagt leiebil som er ett must.
Det var kun 1 restaurant som fremdeles var åpen i nærområdet når vi ankom sent den 16.oktober. Dette var imidlertid siste kvelden denne restauranten hadde åpent. Dermed gikk det ikke å benytte restauranter etter 16.okt. i Porto Rotondo.

Har I tips til de næstkommende?
Leiebil er ett must hvis man vil oppleve Nord/øst kysten og innlandet av Sardinia.
I oktober kan man få ei strand for seg selv. Temperaturen er 18-20gC i vannet midt i oktober.
To store kjøpesentre finner man i Olbia med rimelige priser på bl.a. klær.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Selve stranden nedenfor leilighetene er ganske liten og ikke av de mest spektakulære strendene som finnes i området, men OK.
Vertskapet snakket engelsk og var svært imøtekommende. Leilighetene var OK, men heller ikke noe mere.
NB! Om kvelden når det er mørkt, er det svært/svært vanskelig å finne fram til Il Borgo di Punta Marena.
Det var bare flaks at vi tilfeldigvis fant fram til riktig adresse kvelden vi ankom. Det er svært lite veibelysning på Sardina. Det er derfor svært vanskelig å orientere seg hvis man ikke har en svært godt beskrevet veibeskrivelse. Den vi fikk tilsendt av dere er ubrukelig når det er mørkt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Ann-Kristine og familie fra Valby boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 4. til d. 11. maj 2010.

Vi havde en fin tur :-) ...MEN supermarkedet var lukket, hvilket betød at vi måtte køre i taxa, til det nærmeste supermarked umiddelbart efter ankomsten. Vi var nødt til at købe ind til måltiderne eftersom vi boede i lejlighed. Samtidig oplyste de på stedet, at ingen restauranter var åbne. Det viste sig to dage efter, at der var een åben restaurant i området. Vi havde ikke forstillet os at der ikke var noget supermarked i nærheden, når der udlejes lejligheder, så det var skuffende. Samme gælder restauranterne i området, der kunne godt have været lidt mere end et sted at spise. Det ville vi godt have vidst forinden, så havde vi valgt et andet område. Vi havde ikke lyst til at leje en bil og bruge tid på at køre rundt, vi havde regnet med at blive i området.

Men selve lejligheden og området var super fint :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Pia og familien fra Kolding boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det var et rigtigt godt område med en lille hyggelig havn og gode strande.

Lejligheden var stor, ny, ren og dejlig beliggende. "Værtsparret" utrolig flinke.

Lej bil hjemmefra.

Vej beskrivelsen til stedet ikke helt fyldestgørende det var svært at finde selve stedet, altså den sidste del bør beskrives bedre. Helt klart et sted der kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ronald Tan fra Kalundborg boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Så er vi landet igen efter en dejlig tur på Sardinien.
At rejse med In Italia har været en god oplevelse dog var de lidt oprevet i receptionen fordi vi ikke kom om lørdagen de havde ventet på os til kl. 10 om aftenen.
aftalen var ellers søndag eftermiddag.
Selve lejligheden var meget fint og der var alt der var brug for.
Af udflugten kan nævnes ,Olbia by og ikke mindst Buddelli og de mange andre øer som bestemt er et besøg værd.
Du kunne tilføje på din hjemmeside at det må påregnes en del støj fra div strandbarer
Byen Marinelli er MEGET turist præget og desværre betyder det med de "moderne tendenser" at der var høj musik på stranden til lang ud på aftenen der kunne tydelig høres over hele byen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familie fra Sandefjord i Norge boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 27. juni til d. 11. juli 2009.

Vi disponerte en ny leilighet (i felt G) som levde opp til våre forventninger med vaskemaskin, oppvaskmaskin, utstyrt kjøkken, air-condition, flott terrasse med havutsikt, mv. Vi ankom seint men Nexus sørget for det var noen til å ta imot oss og anvise oss leiligheten.
Oppholdet var positivt både for barn (10 og 14 år) og voksne. Det var varmt 32-35 grader så det ble mye bading og soling. Vi disponerte solstoler og parasoll på Il Borgo Di Punta Marana's strand som var en liten vik reservert for hotellets gjester. Dette var langt hyggeligere enn de større overfylte badestrander. Vi kan varmt anbefale å leie RIB-båt og seile ut og finne sin egen øy/skjær med krystallblått vann og masse fisk å snorkle blant (å leie båt i Marana havn fremfor i Porto Rotondo er billigst). Fiat disponerer ett flott anlegg rett ved stranden men selv om det er privat er det mulig å spise der og bade i bassenget mot betaling. Man bør leie bil for å komme seg rundt og være turist og finne sin egen badestrand langt Costa Smeraldas.
Ellers var Porto Rotondo på kveldstid (på denne årstid) særdeles hyggelig å besøke med mange små piazzaer, butikker, restauranter og en imponerende båthavn.
En av fordelene med å bestille via dere var at vi stort sett ferierte sammen med italienere. Vi møtte et norsk par - de var der for tredje gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Barbro och familj från Trosa i Sverige bodde på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo från den 13. till den 20. september 2008.

Ja det var en trevlig resa. Vädret kunde kanske varit lite bättre men det kan ju inte påverkas. Däremot var jag lite besviken på beskrivningen om den närliggande hamnen. Där stod att det skulle finnas ett flertal restauranger och shoppingmöjligheter i närheten av vårt boende men det var i mitt tycke lite överdrivet. Några affärer att handla i fanns knappt och tre restauranger totalt, varav en var stängd. Av de två som fanns kvar att välja på hade den ena endast pizza att erbjuda p g a säsongen.

Sängarna på El Borgo Di Punta Marana var stenhårda så man sov kanske inte så bra p g av det men för övrigt var hela anläggningen jättefin och trevlig. Det jag saknade i själva lägenheten var en dammsugare eftersom städning inte ingår. Det fanns dock en sopborste att använda men däremot ingen skyffel att få upp sand och dylikt med...... Det jag också saknade och skulle vilja att det funnits hade varit en vanlig enkel kaffebryggare. Där fanns endas en lite expressokokare och det blir ju knappt något kaffe av en sådan storlek. I övrigt så är jag jättenöjd med hela vistelsen, en jättefin grön ö och fina rena stränder. Men bil var verkligen bra att ha eftersom man bodde en bit från allt, Porto Rotondo var det ju en bit att åka till. Vi gör gärna om detta men väljer då kanske att bo lite mera centralt när det gäller restauranger, affärer m m.
Men som sagt vi var jättenöjda i stort med hela resan!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Pedra Concada

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Populært på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

Hotel Pedraladda

Castelsardo

search map