Hotel i Porto Cervo på Sardinien

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælger du at bo på Il Colonna Hotel Country & Sporting tager det dig kun ti minutter at traske ned til havnen. Men livet kan også nydes på hotellet, hvor du blandt andet kan slappe af ved et stort, herligt poolområde. Her mellem de lave bygninger og grønne planter og træer trives alle familiemedlemmer, og nærheden til kysten er et ekstra plus. Den fine, lille by Cala Granu ligger desuden kun ca. 550 m. væk.

Sol, bad og total afkobling

I hjertet af vidunderlige Costa Smeralda, med grønne omgivelser og bjerge bag sig, ligger dette dejlige hotel. De lave bygninger bidrager til, at hotellet smelter kønt ind i sine omgivelser, og det, som måske skiller sig mest ud er de to poolområder. Her har børnene også deres eget område, så både store og små kan svale sig i køligt poolvand på de varme sommerdage. Sardinien er verdenskendt for sit krystalklare havvand og sine vidunderlige sandstrande. Dem bor du ganske tæt på, og nogle af øens smukkeste strande, f.eks. Spiaggia del Principe, ligger kun ca. 10 km. væk. Den nærmeste strand ligger kun 500 m. fra hotellet og hedder Cala Granu. Ønsker du alternativer til denne strand, kan du benytte dig af Il Colonna Hotel Country & Sportings shuttleservice, som bringer dig til strandene ved Pevero, ca. 3 km. væk.

Et hotel for hele familien

Store vidder og flere bekvemmeligheder gør, at Il Colonna Hotel Country & Sporting er vellidt blandt sine gæster. Når du bliver træt af at ligge og slappe af, kan du tage et parti tennis, spille fodbold, volleyball eller bordtennis. Du kan også tage en runde i fitnessrummet eller begive dig ud på eventyr på to hjul langs med kysten. Til de mindste findes en legeplads, og der bliver arrangeret et par aktiviteter i hotellets miniclub for børn mellem 5 og 10 år. Vel tilbage kan du slappe af med noget godt at drikke i baren, som om aftenen forvandles til en pianobar.

Da du befinder dig i et kendt område, har du mange dejlige restauranter og pizzeriaer at vælge imellem, 10-20 minutters gang væk. Hvis du vælger at spise på hotellet er her en restaurant, Il Ristorante Colonna, som serverer traditionelle, smagfulde retter.

Værelserne er indrettede i ægte sardisk stil

Der er i alt 106 værelser på Il Colonna Hotel Country & Sporting, som alle er indrettede i lokal stil. Vi kan tilbyde dig seks forskellige værelsestyper. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, pengeboks, telefon, minibar, badeværelse med bruser og har alle balkon eller terrasse.

Læs om værelserne på Il Colonna Hotel Country & Sporting

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Park Hotel Resort

Baja Sardinia, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

search map