Anmeldelser af Hotel Su Gologone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Su Gologone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Su Gologone som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Su Gologone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk oplevelseshotel med uovertruffen mad og super god service

Vi havde bestilt 3 nætter på dette skønne sted lidt inde i det bjergrige Sardinien og forventningerne blev til fulde indfriet.
Det emmer af god smag på den kreative og kunstneriske måde, og fine detaljer og små oaser overalt lige fra "drømmeterrasse" hvor man indtager sin drink inden middagen, til små haver med grøntsager, spændende boutiquer - og dejlige middage (både specialaftener med fokus på Sardinske specialiteter, hvor vi så hvordan man laver brødet fra bunden, samt kokken der laver helstegt pattegris, iført deres flotte sardiske nationaldragter) men også deres dejlige mad hver aften. Helt fantastisk udvalg. Vi havde bestilt halvpension, som kan anbefales, da det typisk er et sted, hvor der er mange gode udflugter at foretage sig. (Nuraghe ture, Tiscali (fortidsby) - samt Kløft vandre tur Canyon Su Goruppo mv. Så er det skønt at komme tilbage til Hotel Su Gologone efter en begivenhedsrig dag og sætte sig til bords dette skønne sted, og nyde udsigten over bjergene fra deres FLOTTE restaurant. Maden fås ikke meget bedre på hele Sardinien - og vi har været vidt omkring. Kan kun anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg gerne: Tiscali (fortidsby)- samt Kløft vandreturen Canyon Su Goruppo mv. (ca. 30-45 min. fra Hotellet i bil, samt den lille kilde Su Gologone (ligger 2 km fra Hotellet), der netop lægger navn til hotellet.
Vi vandrede turen Canyon Su Goruppo fra Dorgali området. Kløften kan nås på 2 måder enten fra Dorgali området (kør efter Sant' Elana Rest. - der er udgangspunktet og p-plads) ligger lige inden man når Dorgali by fra hotellet og er en smuk vandretur (op og ned i bjergområderne, samt lidt flod passage (man bliver ikke våd) , og gode stier med lidt skygge i varmen) 6,5 km. inden man når den smukke kløft. Eller fra højere punkt hvor man går meget ned - (og så meget OP tilbage) på 4,5 km hver vej.
Selve kløften der er 1,5 km dyb og 500 m. dyb/høj er spændende at vandre i (man bestiger kæmpe hvide sten - men første del er ok nem også for større børn - senere noget mere udfordrende) men der er en guide v. indgangen til slugten som fortæller alt om den.
Og det kan gøres "on your own" - ligesom vi gik hele vandreturen uden guide Vi kunne nok godt have tænkt os lidt flere skilte undervejs på turen, men stien viser vejen (det meste af tiden) .
Husk vand og drikkelse, da man ikke kan købe noget undervejs. Dog er der en kilde med det fineste vand, når man når frem til Gran Su Goruppo, som man kan fylde sin flaske med. Skøn men varm tur midt juli. Den tog os 6 timer (2 x 6,5 km. (frem og tilbage) samt 1/2 time i kløften - vi tog første tredjedel og vendte så om (den grønne del), velvidende at vi jo "lige" skulle 6,5 km tilbage igen....God tur - og glæd jer. Så smukt. Derudover tag en badedag på havet med TURBÅD og så nyd de mange smukke strandstop og grottestop. Kan tages fra Cala Gonone kystby - 30 min. fra hotellet.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse (inkl. halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Blandet indtryk

Dette er et fantastisk resort i smukke landlige omgivelser på Sardinien. Perfekt beliggenhed for både vandreture i bjergene og ture langs de østlige strande på Sardinien.
Men til vores overraskelse levede standarden af maden på restauranten ikke op til hotellets øvrige standard.
Internettet var heller ikke for godt. Det burde ikke være nødvendigt at spørge om brugernavn og kode hver dag.

Alligevel var helhedsindtrykket godt.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse (inkl. halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Fantastiskt

Vi var 2 par i 4 nætter på hotellet med halvpension. Det var en utrolig god oplevelse, servicen på hotellet var helt i top. Maden var som på de bedste restauranter.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse (inkl. halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Sven Bo og Vita fra Vadum boede på Hotel Su Gologone i Oliena fra d. 28. april til d. 2. maj 2013.

Her er en tilbagemelding på vores rejse til Sardinien:
Det var vores første besøg på Sardinien, og vi blev ikke skuffede. En meget spændende ø, med utroligt smukke landskaber, flotte kyster, gode strande og mange bjerge. Vi boede 4 dage på hotel Su Gologone, som ligger ved den store kilde af samme navn. Det er virkelig et spændende hotel. Udsøgt betjening og fantastisk hyggeligt. Restaurant og maden er et helt kapitel for sig. Der laves mad over åben ild efter gamle Sardinske traditioner. Restauranten er meget velbesøgt - især i week-end og helligdage valfarter italienerne til Su Gologone for at fejre begivenheder sammen med venner og familie. Morgenmaden nyder man på restaurant-terrassen med dejlig udsigt ud over landskabet. Hele hotellet er indrettet med henblik på at skabe mange hyggekroge og sjove oplevelser. Der vil vi gerne ned igen, når vi får sparet lidt penge sammen. Det er dyrt, men alle pengene værd. Halvpension et must.
Gode ture: Ved Su Gologone kan man køre af bjergvejen ind i dalen Valle de Lanaitto og her se spændende grotter og arkæologiske udgravninger. Dalen kan kun nås via denne ene vej og det føles som at være i en "hemmelig" dal. Der er utroligt smukt, stille og spændende. Vejen dertil er lidt kringlet, men selv vores lille, lejede Fiat Panda klarede skærene uden problemer. Hotellet kan også arrangere ekskursioner med Land Rover og guides ind i området, men det prøvede vi ikke.
Det kan også anbefales at køre til byen og stranden Cala Gonone. Herfra arrangeres der sejlture til små strande og dybe grotter.

Hvad vi ville lave om, hvis vi kunne: Vente med at tage dertil før tidligst midt maj. Vi var sådan lige på kanten af sæsonstart - sidst i april - og mange ting var ikke rigtigt startet op, og pools var lige kolde nok.

Andre nyttige oplysninger: vi havde stor glæde af den bil, vi havde lejet hjemmefra. Det overraskede os at Sardinien er så bjergrig, som det er. Vær beredt på at køre mange bjergveje, hårnålesving, grusveje og dårlig asfalt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niclas og stort selskab fra Linköping i Sverige boede på Su Gologone i Oliena fra 8. til 12. september 2012.

Tak, vi er fantastisk tilfredse med rejsen til Sardinien og opholdet på det fine hotel Su Gologone! Hotellets smukke og afsides beliggenhed, tæt på både strand, kultur og bjergvandringer mm gav mulighed for forskellige ture, som passer vores selskab på 20 personer (10 par og fem udlejningsbiler) godt, når forskellige grupper ønsker at udforske nogle forskellige ting, nogle har mere energi i benene end andre og så videre.
Vi satte især pris på hotellets aktiviteter, aftenarrangementer, de smukke værelser af god standard og med udsigt og terrasser. Hotelmiljø med forskellige barer - indbydende og smukt beliggende, swimmingpool med jacuzzi, fitnesslokale, lille lounge og siddepladser uden for i den smukke og frodige have var inspirerende og en følelse af ro indfandt sig straks. Personalet var meget rart og imødekommende på alle måder. Vi noterede mange muligheder for udflugter og hørte fra andre gæster, at disse var meget værdsatte, men da vi havde leje bil, så foretrak vi at tage ud på egne udflugter. Vi havde halvpension med i prisen, og det passede godt til sådan et stor selskab, og fordi der er nogle restauranter i nærheden af hotellet. Maden var ypperlig, enestående service og morgenmad af fremragende kvalitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 20 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Malin og Linus fra Malmø i Sverige boede på Su Gologone i Oliena fra den 21. til 23. august 2012. Inden da havde de boet på Park Hotel Resort på Costa Smeralda samt Hotel El Faro i Alghero.

Vi flyttede siden fra guldkysten og saltbade til den rolige bjergidyl tæt på skyerne. Blandt vinmarker og naturskønne kulisser finder man denne skjulte diamant fuld af mad & kunstkultur. Den fredfyldte stemning afspejles også på dette sted som var det en helt anden dimension. På dette originale hotel er det farve og form, der hersker i indretningen. Et sted hvor kendte og ukendte kunstnere og skulptører vise deres værker for at forføre og lysne tilskuernes tilværlse under deres ophold. Også detaljerigdommen med indslag à la Marrakech indtager en fremtrædende plads på scenen. Stærke farver med hyggelige tekstiler i overflod møder det friskeste hvide til stemmer fra naturens stadigt vågnende ejendom. Om aftenen, er det umuligt ikke at blive forført af bjergene dramatisk form, hvis mystiske lys og karakter forandres i takt med solen. For mere info og billeder, se min blog: http://triptoinspiration.blogspot.dk/2012/08/best-of-su-gologone.html

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Marianne og rejseselskab fra Åkersberga i Sverige boede på Su Gologone i Oliena den 17.-19. juli 2012.

Vi var meget tilfredse med rejsen. Indkvarteringen begge steder var rigtig god. Maden kanongod. Vitog til La Maddalena. Tog også på udflugt til Cala Gonone. Der tog vi ud for en dag med båd. Absolut fantastisk! Lavede flere strandstop ved vidunderlige strande. Vi var også på et madmarked i Golfo Arachani som var kanongodt. Køb sardiniskt hjemmebagt brød der! Længes allerede tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Søren fra Egå boede på Su Gologone i Oliena fra d. 5. til d. 8. juli 2011.

Vi har – igen i år – været meget tilfredse med rejsen:

1. jeres (dvs din) rådgivning mht hoteller og rute
2. hotellerne bestilt gennem jer (La Pedraladda i Castelsardo, Su Gologone, Il Faro ved Alghero) levede alle op til forventningerne og beskrivelserne.
3. ruten rundt på øen var også meget vellykket, dog havde vi valgt 3 overnatninger i Cagliari, det var 1 for meget, for byen var for varm at gå rundt i – men denne by havde I jo ikke noget med at gøre. Byen Cagliari er dog en meget smuk og dejlig by, som jeg kan anbefale at man besøger.

Vi sluttede af i Il Faro, og det var en vidunderlig afslutning på en rigtig god ferie.
I Su Gologone hav de vi faktisk overset, at der var halvpension inkluderet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sara och man från Tranås i Sverige bodde på Su Gologone i Oliena från den 28. till den 30. april 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Alma i Alghero samt Cecilia Bed & Breakfast i Cabras.

Resan var underbar!!
Är väldigt nöjd med Er support och med bokningarna. Boenden var kanon, motsvarade förväntningarna. Har tagit många bilder, ska försöka dela med mig till Er vid tillfälle. Cecilia Bed & breakfast var något alldeles extra, ensamma turister i en liten, liten by med en hotellinnehavare som inte kunde ett ord engelska!!;) Kommer nog att boka via er fler gånger!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bettina og hendes familie fra Aars boede på Su Gologone i Oliena fra d. 17. til d. 19. juli 2010.

Den største oplevelse af alle gik til Su Gologone. Dér er vi ikke færdige med at komme på besøg.
Alene turen dertil, som til at starte med foregik gennem den nybyggede motortrafikvej, som senere går over i bjergkørsel, fordi den endnu ikke er helt færdig, er en flot og meget smuk naturoplevelse.

Hotellet Su Gologone ligger i et af de få nationalparkområder som findes på Sardinien. Og det er vist ikke en tilfældighed! Jeg vedhæfter et foto som viser blot et lille view over den helt enestående natur i området.

Selve hotellet er helt ekstrem, hvis man interesserer sig bare en lille smule for sardisk kunst, indretning, farver og rolige omgivelser.
Alle vegne er der hyggekroge, gamle krukker, kar, fontæner, kunststykker – og selv når man har været det hele (indenfor som udenfor) bliver man stadig overrasket over at få øje på nye ting.
Jeg vedhæfter nogle få fotos med blot et lille udpluk af hotellets små finurligheder.

Selv om hotellet ligger langt fra tilstødende byer og også turen hertil anbefales i lejet bil, så har hotellet selv gjort en del for at der er underholdning til såvel store som små. Underholdningen består af aktiviteter som er forbundet enten med lokalområdet eller gamle sardiske traditioner, såsom bagning af brød, formning af dej til modellering af æg (som er gammel sardisk tradition), ATV-kørsel i bjergene eller almindelig vandring.

Betjeningen og maden på Su Gologone er uovertruffen og en oplevelse i sig selv. Da vi ankom til hotellet var der bryllup – og derfor troede vi at der på brylluppets foranledning var sat små fine kager og søde stykker sager op alle vegne. Og derfor at der blev serveret et glas champagne i forbindelse med at vi satte os for frokost. Men det viste sig hurtigt, at det intet havde med brylluppet at gøre.
Sådan er det bare på Su Gologone.

Om aftenen blev der banket på vores dør. Da vi åbnede stod en af personalerne med en stor kurv med søde sager og chokolader. Vi kunne høre at der blev banket på alle døre og vidste derfor at der var uddeling til alle.

Aftenen efter var vi ude at gå – da vi kom tilbage havde ’chokoladepigen’ været der igen. Og ikke alene havde hun lagt små søde sager til os på sengen. Hun havde også ordnet vores badeværelse igen og redt sengen igen. Selv om dette også var sket om formiddagen.

Og så igen – et glas champagne til frokost og igen til middagsmaden. En gastronomisk oplevelse med en fantastisk udsigt.

Vi er ikke færdige med Su Gologone.

Alt i alt har vi haft den bedste sommerferie af alle. Det er en speciel oplevelse i sig selv, at planlægge sin egen ferie på den måde, i kontrast til at købe en charterrejse.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Agriturismo Su Canonigu

Arbatax, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle

search map