Anmeldelser af Villa Vannina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Vannina

Læs personlige anmeldelser af Villa Vannina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Vannina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Villa Vanja, lidt skuffende.

Lejligheden vi fik anvist, viste sig at ligge 4-5 trin ned ad en trappe, så det gav sådan en "kælder-fornemmelse".
Selve lejligheden var sådan set ok, men sengen var slidt -man trillede sammen på midten, og puderne lugtede ikke så rart. Men mest utilfredsstillende fandt vi udepladsen, som var ganske lille og helt uden udsyn. Man følte sig ganske enkelt lukket inde.
Beskrivelsen af lejlighederne, nævner en større på 1. sal, som også har meget bedre udsigt over området, så vi henvendte os på kontoret for at høre om vi kunne flytte derop.
Det var ikke muligt, da de slet ikke råder over de to største lejligheder. Men heldigvis var manden på kontoret rar og hjælpsom, og skaffede os en anden lejlighed med fin udsigt over området.

Anbefaling til kommende gæster

Isola Rossa er en perle, hyggelig og med mange små butikker og hyggelige restauranter.
Og stranden er HELT og aldeles skøn!

Villa Vannina
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Vannina
toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

sengen slidt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Vi fandt stedet helt hyggeligt, dog manglede vi en rigtig gode siddeplads inden døre.
Men sengeforhold kunne være bedre, jeg har læst andet sted at I mener folks vaner ang. senge er forskellige, men med det inmente vil jeg dog sige at de kunne være meget BEDRE, bulede og sofaen i stuen havde en jernbjælke som generede i ryggen.
Stranden er dejlig tæt på - og en virkelig dejlig en af slagsen.

Villa Vannina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Vannina
toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Finn og familie fra Holstebro boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 26. juli til d. 2. august 2012.

Generelt er vi vældig godt tilfreds med turen, lejligheden og servicen på det lokale kontor.
Stranden, som ligger kun 50m fra lejligheden, var nok en af de allerbedste af de ca. 10 strande vi prøvede forskellige steder på øen.
Dog skal man være opmærksom på at lejligheden ligger i lige ud til en parkingsplads, hvor mange strandgæster parkerer. Det giver meget trafik hele dagen og aftenen lige ud for huset.
En anden ting er at et lille, men meget støjende tivoli kørte på pladsen hver aften fra 21:30 til 24.
Da det var så varmt at vi blev nødt til at sove for åbne vinduer, kunne vi ikke slippe for støjen.
Vi fik oplyst at dette "halløj" var der hvert år sidste uge i juli og de 2 første i august.
Omvendt var der jo ekstra underholdning for børnene :-)
Vi kan bestemt anbefale Isola Rossa, men næste gang vil vi nok vælge en lejlighed, som ligger lidt mere roligt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ann og Jan-eric fra Stockholm i Sverige boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra 31. maj til 9 juni 2012.

Rejsen har været til fuld tilfredshed. Godt vejr hele tiden. 22-23 grader i vandet. Isola Rossa er blevet lidt bedre de senere år. Der er et supermarked i byens centrum. Tidligere var det vanskeligt at købe kød. Desuden er formidlingen, La Prima Immobiliare, fremragende. Venlige mennesker og god information.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Øivind fra Kristiansand i Norge boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 21. til d. 25. september 2011.

Oppholdet i Isola Rossa og Villa Vannina svarte til forventningene. September er en god tid for reise til Sardinia siden det fremdeles er sommervarme i luft og vann, men uten altfor mye mennesker. I Isola Rossa fant vi mange koselige spisesteder og det var et godt utgangspunkt for bilturer. Jeg anbefaler spesielt Castellsardo ca 25 km unna. Vi kommer gjerne tilbake.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lotta med familj från Uppsala i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 7. till den 14. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende i Villa Vannina. Lägenheten var fin, personlig,välutrustad och den trevliga lilla uteplatsen mycket användbar. Närheten till stranden och den lilla staden gjorde att vi trivdes bra. För oss så passade storleken på orten och dess totala brist på diskotek. Det fanns en musikbar i närheten men den slutade spela klockan ett. Bröd och mjölkbutik fanns på ett stenkast avstånd och en hyffsat stor mataffär ca 5 minuters promenad bort.

Vi hyrde bil hela veckan och gjorde utflykter till andra stränder i närheten tex den i costa pardiso med sina häftiga klippor. Staden Santa theresa och fyrplatsen strax utanför staden är värda ett besök. Det var väldigt varmt under veckan som vi var där så nog längtade vi lite efter ett luftkonditionerat sovrum.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

-

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lise og manden fra Humble boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 9. til d. 14. maj 2011.

Hele forløbet med leje og ophold i lejligheden i Isola Rossa gik fint. Jeres betjening er i top, og det var rart at kunne læse de tidligere lejeres kommentarer, før vi valgte lejlighed. Personalet i Isola Rossa var meget søde og hjælpsomme.

Lejligheden var perfekt til formålet, den lækreste strand for enden af gaden, ikke alt for turistet by (ihvert fald ikke i maj!), fint udbud af butikker og spisesteder, skøn aftenterrasse, fint indrettede rum (dog flyttede vi rundt på de tunge stole og brugte havemøblerne). Sovesofaen var noget nusset i forhold til resten af møbleringen.

Men der er også nogle irritationspunkter: Hvorfor tømmer man lejligheden totalt for opvaskemiddel, salt, sukker, krydderier, toiletpapir mm? Jeg kan forestille mig, at de tidligere lejere, ligesom os, har været ude og investere i de samme varer, som vi kun bruger en lille smule af. Og at de ligesom os har efterladt tingene til de næste...

Et andet problem er, at der i lejligheden - og i alle øvrige bygninger i området? - er meget lydt. Vi var heldige at være alene i huset, men blev forstyrret af naboerne, som kom hjem meget sent og stod meget tidligt op. Desuden ligger lejligheden lige ud for en containerplads, som bliver brugt af hele kvarteret, ligesom den bliver tømt af store maskiner kl. 7 om morgenen. Der var håndværkere i flere nabohuse, som også bankede fra tidlig morgenstund, og jeg kan forestille mig, at der snart kommer byggeaktivitet på byggetomten udfor lejligheden. Det er hyggeligt med liv omkring, men også rart at kunne få sin nattesøvn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan-Eric och fru från Stockholm i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 3. till den 12. juni 2010.

Vi är mycket nöjda med tiden i Isola Rossa. Boendet var mycket bra och det till ett hyfsat pris. Modernt inrett och bra med utrymmen. Fin service från den lokala representanten.
Stränderna är många och solen lyste för jämnan. Därför var det skönt att komma hem framåt kvällen och upptäcka att huset var svalt. Flertalet middagar intogs i lilla trädgården.
Sammanfattning: Vi åkte i början av juni. Det var relativt få turister, vilket innebar att krogarna låg rätt öde. Fina dagar med ständig sol. Lungna kvällar. Antar att det ser helt annorlunda ut i juli och augusti. Men då till helt andra priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og familie fra Augustenborg boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi er kommet godt hjem, og vores tur til Sardinien var utroligt vellykket. Den første uge boede vi i Isola Rossa i en dejlig lejlighed ved navn Villa Vannina. Vi havde god udsigt over vand og by, og lejligheden lå tæt ved strand og by.
Meget hurtigt blev vi en del af det lille samfund med venlige og imødekommende italienere. Vi fik set en stor del af kysten mod både syd og nord. Også James Bond stranden Stintino besøgte vi. Inde i baglandet besøgte vi de mest charmerende byer, hvor vi handlede og oplevede sardernes byliv. Vi kunne godt tænke os en anden gang, at besøge stedet og den dejlige lejlighed i foråret eller i efteråret. Aldeles anbefalelsesværdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Casa Tanca della Torre

Isola Rossa, Sardinien

Vecchio Stazzo

San Teodoro, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Populært på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle

Hotel Pedraladda

Castelsardo

Hotel Costa Dorada

Cala Gonone

search map