Anmeldelser af Casa Tanca della Torre

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Tanca della Torre

Læs personlige anmeldelser af Casa Tanca della Torre som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Tanca della Torre. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Casa Tanca della Torre
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Udsigt!!
 
Selve indkvarteringen på Casa Tanca della Torre
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med overdækket terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Isola Rossa som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lisbet og rejsefælle fra Hinnerup boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 3. til d. 10. oktober 2011.

Vores tur til Sardinien og Isola Rossa gik rigtig godt. Det var et dejligt sted at besøge.
Vores bestilling hos jer gik smertefrit og hurtigt og vi fik de fornødne anvisninger. I gjorde det rigtig let for os. Vi fik hurtigt kontakt med udlejningskontoret (der var sat en seddel på døren med et tlf.nr. vi skulle kontakte) og han kom til stede i løbet af få minutter. Herefter kørte han med os til lejligheden og viste os rundt – rigtig god service.
Selve lejligheden i Isola Rossa var rigtig god. Vi savnede nogle lidt bedre stole på terassen, så vi kunne sidde lidt længere over maden. Vi var nok lidt sent ude, for vi følte alting lukkede omkring ørene af os. Der var kun få restauranter åbne, så vi valgte at spise hjemme på terassen flere aftener.
Vi savnede også en kaffemaskine – men det er nok et dansk fænomen. Vi klarede os med en si og noget køkkenrulle, så vi fik vores kaffe.
Men et rigtig dejligt ophold – vi vil ikke tøve med at bestille gennem jer en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og Mogens og Joakim fra Horsens boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 23. til d. 30. september 2009.

Vi havde lejet en lejlighed gennem InItalia i den lille fiskerby Isola Rossa på Sardiniens nordvestlige kyst. Lejligheden var velindrettet, pæn, ren og beliggende så der var udsigt over havet fra begge sider af huset. Køkkenet har både ovn og fryser ud over det basale udstyr. Dog var der ikke meget køkkenværktøj, så madlavning krævede en smule kreativitet. Hele to balkoner med havudsigt, gav mulighed for skønne aftenstunder udendørs hver eneste aften i månens klare skin, ligesom morgenmåltidet kunne nydes i den opgående sols stråler her. Isola Rossa er en meget stille by, i hvert fald på denne tid af året. Så er man til fred og ro og ingen "ramasjang" er Isola Rossa det ideelle sted. I området ligger skønne strande som perler på en snor, så det kan være svært at nå dem alle inden for en uge. Husk endelig dykkerbriller og snorkel, da vandet er glasklart. Inde på øen kan et besøg i Valle della Luna anbefales. Dalen henligger med bemærkelsesværdige stenformationer spredt ud over området. Vi er ikke i tvivl om at vi vender tilbage en anden gang, og vil sikkert også leje feriebolig gennem InItalia.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lara og Anders fra København S boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 13. til d. 19. september 2009.

Vores lejlighed i Isola Rossa var rigtig fin og vi var meget glade for at bo i byen, hvor der var en hyggelig havn og strand. Hvis vi skal påpege mangler ved lejligheden, så savnede vi lidt viskestykker, karklude, sæbe og opvaskemiddel til køkkenet og badeværelset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette med familj och vänner från Värmdö i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 27. juni till den 1. juli 2009.

Vi hade en jätte bra vistelse i Isola Rossa. Det var inga problem med nycklar, hyra av lakan och handdukar mm. Vi fick ett vänligt och trevligt bemötande på plats. Lägenheterna var helt OK, kanske man kunde önska sig något mer i utrustning av lägenheterna, de var väldigt enkla och kanske inte i svensk kvalite men och andra sidan är man knappt där. Läget är perfekt med närhet till många sevärheter som Costa Smeralda och Alghero. Den lilla fiskebyn var lagom stor och trevlig med en fin sandstrand lite resturanger och små barer. Det var en perfekt tid att vara där innan all turism sätter igång på allvar.
Det var främst fransmän och Italienare där under vår vistelse. Träffade ett svenskt par. I helhet är vi mycket nöjda med boendet, byn och framförallt läget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Per Hendrik og familie fra Larvik i Norge boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 17. til d. 24. juni 2009.

Jo takk - vi hadde et meget fint opphold i småbyen Isola Rosso. Akkurat det vi trengte - med et passelig utvalg av restauranter og butikker. Vi ønsket et rolig sted med gode muligheter for bading/svømming og surfing. Dette fikk vi i fullt monn! Neste år kommer vi tilbake - da med kiteutstyr i tillegg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lærke og Jesper fra Greve boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 29. juli til d. 1. august 2008.

Lejligheden var ok, fin lille terrasse med grill og smuk udsigt over bugten. Desuden havde vi også udsigt på bagsiden. Vi fandt nogle rigtig gode strande vest for byen, som ikke var overrendte. Boede her i 3 dage.
Restauranterne i byen bar præg af den store turisme, ikke et højt service niveau.
Denne del af Sardinien har markant højere priser end øvrige steder på øen.
En godt og velassorteret supermarked ligger ca 20 mins kørsel uden for byen.
En stor ærgelse ved stedet var at der manglede AIR CONDITION. Det var svært at sove i den høje varme, selvom vi sov med åbne døre og gennemtræk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne och sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 2. till den 10. juli 2008.

Isola Rossa var en mysig liten ort, mysiga restauranger och en mysig strandpromenad. Vi gjorde en utflykt till Costa Paradiso med underbart klart vatten och där kunde man snorkla och se många fina fiskar.En dag åkte vi mot Santa Teresia och badade också underbar strand och smaragdgrönt vatten.
Man bör kunna lite italienska i Isola Rossa - tag m ordbok. Vi tyckte att de kunde lite eller ingen engelska.
Tack till In italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Henrik och sällskap från Umeå i Sverige bodde på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa från den 28. juni till den 1. juli 2008.

Resan gick jättebra! Allt fungerade utmärkt och vi hade underbara dagar på Sardinien. 10 dagar med sol, fantastiska stränder, god mat, gott vin och trevliga människor gjorde att hela familjen trivdes.
San Teodoro var en trevlig stad och boendet på Oasi var över förväntan, fräscht och fint. Möjligen lite långt gångavstånd till stranden (La Cinta) som var jättefin, men med rätt mycket folk. Vi tog därför bilen till andra fantastiska stränder som La Caletta, Budoni, Coda Cavallo mfl.
Efter en hisnande och häftig bilväg över bergen kom vi till Isola Rossa för tre dagar. Staden var inte lika mysig som San Teodoro. Tyvärr lite skitig (överfula soptunnor och papperskorgar mm). På plats fick vi erbjudande om att byta boende till en större lägenhet närmare stranden. Stranden var ok, men rätt full, så vi åkte på "chans" med bil för att hitta andra stränder och kom bland annat till underbara Li Cossi, en strand insprängd mellan klippor.
Summa summarum har vi haft härliga dagar och vi kan absolut tänka oss att resa till Sardinien igen. Tack för en bra service och vi har redan rekommenderat andra att nyttja In-Italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan og hans rejsefælle fra Ballerup boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 23. til d. 30. juni 2007. Forinden boede de i Cabras.

Selve Cabras var ikke noget specielt, men Isola Rossa var perfekt og i det hele taget den nordlige del af øen faldt i vores smag.

Vi var utroligt glade for at være hos Cecilia, dog kunne vi fornemme, at man forventede, at vi spiste her. Det gjorde vi så på andendagen og det viste sig, at være en så stor fornøjelse, at vi fortsatte med det resten af opholdet.

Cecilia og hendes mand var to utroligt behagelige personer, som vi sætter meget pris på og specielt hendes mand er en rigtig hyggespreder.

Isola Rossa var utroligt smukt og lejligheden lå perfekt. Dog må vi sige at generelt begge steder havde vi lidt udfordring på grund af ikke alt for store italiensk kundskaber.
Italiensk kundskaber absolut en fordel, specielt i den vestlige del af Sardinien.

Leje af håndklæder i Isola Rossa, er ikke nogen succes. Det er nærmere viskestykker end håndklæder.

Ellers atter en gang en vellykket ferie. Stort tak til jer hos In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og familie fra Ølstykke boede på Casa Tanca della Torre i Isola Rossa fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

- Området og byen var hyggeligt, måske lidt småt (få spisesteder).
- Strandene var SUPER
- Lejligheden lå rigtig dejligt, med tæt til alt, og så alligevel lidt tilbagetrukket således, at der var fred og ro. Var også godt placeret med klipper / beplatningsområde bagtil, med rig mulighed for at lufte
hunden. KANON udsigt fra ALLE rum, ja det må siges at være HAVUDSIGT uden dikkedarer. God størrelse lejlighed, også selvom vi var 4 pers. - Alt var pænt og nydeligt.
Dog var det småt med køkkenudstyret samt kvaliteten heraf. Havde selv medbragt et nyt grillsæt, som vi har ladet blive til de næste... Men til de kaffehungrende danskere, så manglede en kaffemaskine,
eller som minimum en kande samt kaffefilter-holder. I ved, så der kan laves alm. kaffe, og ikke ekspresso.
- Vi er været meget tilfredse med den service, som I har ydet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Vannina

Isola Rossa, Sardinien

Terrazza Nonna

Isola Rossa, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Populært på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle

Hotel Pedraladda

Castelsardo

Lanthia Hotel Resort

Santa Maria Navarrese

search map