Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Isola Rossa ligger mellem Castelsardo og Santa Teresa på Sardiniens nordkyst. Byen er opstået omkring det imponerende tårn, der dominerer kysten. Senere blev den beboet af fiskere fra Genova, der flyttede til Sardiniens fiskerige kyster.

Turistet og dog

Lige over for tårnet ligger der en stor ø af rød granit, der har navngivet byen. Isola Rossa betyder nemlig ’Den røde ø’ på dansk. Den vestlige del af byen er i dag præget af sommerhuse på en eller to etager, der ligger ned mod den fine sandstrand. Der findes flere indkøbsmuligheder, restauranter og pubber, men der er ikke tale om et turisthelvede trods der er kommet en lille turistisk havn i byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Smukke omgivelser

Det er det ideelle opholdssted for familier og par der søger smukke og rolige omgivelser. Kunstmalere og fotografer kan helt klart finde inspirationen her på grund af den stærke kontrast mellem det utroligt blå hav, den røde granit byen ligger på og de grønne bakker, der tårner sig op bagved.

 
 

Anbefalinger til dig

Quarté Sayal

Alghero, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Populært på Sardinien

search map