Hotel i Golfo Aranci på Sardinien

Hotel Castello

Pris fra pr. pers.
Vejen og udsigten bag hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra hotellets panoramiske tagterrasse med liggestole kan du nyde et smukt vue over bugten og over centrum af Golfo Aranci, som ligger i absolut gåafstand fra hotellet. Bilen får du altså ikke meget brug for, når du først er ankommet til Hotel Castello.

Beliggenhed ud til sand og vand

Hotellet ligger i den beskyttede sandbugt i Golfo Aranci, som er ideel til børnefamilier. Sandet er fint og vanddybden lav. Hotellet deler swimmingpool med den private naboejendom. Her er der ikke børnepool, men den ene ende er blot ca. 40 cm dyb. Parasoller og liggestole finder man nede på stranden (mod tillæg) - ikke ved poolen. Poolens åbningstider er ca. 3 timer to gange om dagen. Centrum af Golfo Aranci begynder blot 200 m fra hotellet og fortsætter ca. 2 km helt ned til togstationen. Der er gratis parkering på hotellet (kan ikke forudbestilles). Alternativt parkeres der gratis på gaden.

Hotellets faciliteter

Ud over reception med wi-fi, byder hotellet på elevator og morgenmadssal med havudsigt (maden portionanrettes og serveres ved bordet). Der er ikke restaurant på selve hotellet, men de tilbyder rabataftale på nærliggende restaurant ca. 50 m væk. Hotellets styrke er helt klart beliggenheden lige ud til en børnevenlig sandstrand, mens selve indretningen og værelserne er lidt gammeldags.

Læs om værelserne på Hotel Castello

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Hotel Airone

Baja Sardinia, Sardinien

Park Hotel Resort

Baja Sardinia, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Cala Reale

Stintino, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Populært på Sardinien

Residence Citai

San Teodoro

Le Canne

San Teodoro

search map