Hotel i Castelsardo på Sardinien

Hotel Pedraladda

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badeferie på Sardinien er en selvfølge, men det er ellers svært at finde meget hyggelige byer langs kysten, bl.a. fordi sarderne er hyrdefolk og kysterne er først blevet bebygget i de seneste årtier. Castelsardo er undtagelsen og den er værd at opleve. Og den nærmeste strand ligger blot ca. 50 meter fra Hotel Pedraladda.

Dejlig udsigt over Asinara-bugten

Fra hotellets solterrasse, hvor der er anlagt pool med børnebassin, har du udsigt over byen og Asinara-bugten. På dette trestjernede hotel finder du reception, bar, wi-fi internetopkobling (kun i receptionsområdet) og to restauranter, den ene med en flot terrasse med panoramisk udsigt over kystlinjen.

Underholdning for alle

I højsæsonen - fra omkring midten af juni til midten af september - arrangereres diverse former for underholdning på hotellet: acqua-dance, latinamerikanske dansekurser, miniclub for børn over 3 år og aftenunderholdning med musik og show.

Komfortable værelser

Hotellets 112 værelser råder alle over telefon, satellitfjernsyn, minibar, aircondition og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Mod en lidt højere pris er det muligt at få værelser med balkon mod havet.

Læs om værelserne på Hotel Pedraladda

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Hotel Cala Reale

Stintino, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært på Sardinien

search map