Ferieboliger og hoteller i Capo Argentiera

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Capo Argentiera er et naturskønt område, som anbefales til dem der er glade for havet - lystfiskere og dykkere vil her finde flere årsager til at komme igen, men området byder også på vandrestier som også kan benyttes på cykel, hvis man har stærke ben.

Fønikkerne var de første der etablerede sig på disse kanter. De kom hertil for at grave bly og zink med sølv (argento på italiensk). I slutningen af 1800-tallet var der her en meget aktiv minedrift, og der blev etableret et hospital, vandforsyning med mere. På det tidspunkt var dette en af de største miner på Sardinien, hvor der blev gravet frem til midten af 1900-tallet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Klipper og strande

Capo Argentiera er et område hvor flotte klipper og mindre strande præger kystlinjen, der har et krystalklart havvand og unikke farvekombinationer. Ud over stranden nær byen (Spiaggia Piccola og Spiaggia Grande) kan vi anbefale besøg af Porri-øen, Rugginosu-bjerget og strande La Frana, Porto Palmas, Rena Majore, samt søen Lago delle Vergini og la Banderetta kap.

Kom i bil

Capo Argentiera besøges bedst i bil. Der er ca. 40 km til Sassari, lidt mere til Stintino. Nærmeste lufthavn ligger ved Alghero og er ca. en halv times kørsel herfra.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Populært på Sardinien

search map