Feriebolig i Arbatax på Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Pris fra pr. pers.
Bar Legeplads Terrasse til en af lejlighederne i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Lejlighed i Residence Privat pool til de fem superior-lejligheder i Villa Terrasse til en af superior-lejlighederne i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa Superior-lejlighed i Villa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Børnevenlige Residence Borgo degli Ulivi midt i Arbatax ligger blot ca. 1 km til nærmeste sandstrand og ca. 700 m fra havnepromenaden. De 35 lejligheder har desuden alle aircondition og privat terrasse eller have, så du kan nemt nyde både nat og dag.

Velholdt og præsentabelt - tæt på sandstrande

Her er der bestemt tale om et pænt sted, som arkitektonisk passer godt ind i lokalmiljøet. Vi har valgt at tildele stedet her 4 sole på baggrund af flot udstråling og efterspurgte faciliteter som pool, børnepool, jacuzzi og private terrasser, mens standarden af selve lejlighederne er lidt mindre prangende. Der er blot ca. 700 m ned til havnen og promenaden, hvor man også finder de kendte røde stenformationer Le Rocce Rosse di Arbatax, mens der til den anden ende af Arbatax, beboelseskvarteret og sandstranden ved Porto Frailis, er ca. 1 km. Søger man lidt mere handelsliv, så ligger nabobyen Tortolí blot ca. 4 km væk. Og endelig ligger de meget smukke strande ved Lido di Orrí blot ca. 8 km væk. Og to andre strande Spiaggia di San Gemiliano og Spiaggia di Basaura ligger blot ca. 1 km væk.

Swimmingpool, børnepool - og andre fornemme fællesfaciliteter

Styrken her på stedet ud over det varme og velholdte udtryk er bestemt poolområdet med alle de eksotiske middelhavsplanter, som fx bananpalmer og rosmarinbuske. Swimmingpoolen og børnepoolen ligger adskilt fra hinanden og har begge en behagelig størrelse - børnepoolen er på hele 45 m². Der er også jacuzzi. Her har man fornemmelsen af at bo i et oase-lignende minisamfund, nogle ville endda sige et fatamorgana. Ud over pool vil man også støde på parkeringsplads (gratis), garage (mod tillæg), mountainbikes (leje mod tillæg), legeplads for de mindste og vaskeri med to maskiner.

Kønt og skønt - også indenfor

Vender man blikket indenfor, så møder det en reception og barområde, hvor man også kan tilkøbe morgenmad. Nærmeste restaurant er på det 4-stjernede nabohotel og ellers er der flere andre spisesteder inden for 1 km. Der er desuden elevator og wi-fi i hele området.

Velindrettede og veludstyrede ferie lejligheder

Der er ca. 30 to- og treværelseslejligheder og de ligger alle i stueplan eller på 1. sal. Hver lejlighed har privat terrasse eller have. Køkkenhjørnet består bl.a. af køleskab, 4 gasblus og dansk kaffemaskine. Lejlighederne er endvidere udstyrede med aircondition, sat-tv, værdiboks og wi-fi. NB: 3 af standardlejlighederne ligger lige uden for det aflåste område, men direkte i tilknytning til stedet imens de 5 treværelseslejligheder superior er af en højere standard (nærmest lidt eksklusiv) og ligger i en selvstændig villa ca. 100 m væk.

Lejlighederne på Residence Borgo degli Ulivi

Toværelseslejlighed Standard med 2+2 sovepladser (med terrasse/have)

Disse toværelseslejligheder ligger alle i stueplan eller på 1. sal og har alle privat terrasse eller have. De består af et opholdsrum med køkkenhjørnet og mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa (mod tillæg, der betales på stedet), samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Treværelseslejlighed Standard med 4+2 sovepladser (med terrasse/have)

Treværelseslejligheder standard ligger alle i stueplan eller på 1. sal og har alle privat terrasse eller have. De består af et opholdsrum med køkkenhjørnet og mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa (mod tillæg, der betales på stedet), samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse til to personer (to enkeltsenge eller køjeseng) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Treværelseslejlighed Superior med 4+2 sovepladser (med terrasse/have)

Treværelseslejligheder Superior ligger alle i stueplan eller på 1. sal og har alle privat terrasse eller have. De består af et opholdsrum med køkkenhjørnet og mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa (mod tillæg, der betales på stedet), samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse til to personer (to enkeltsenge eller køjeseng) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Forskellen på Standard og Superior er, at Superior-lejlighederne også har opvaskemaskine og fryseboks.

Treværelseslejlighed Superior Villa med 4+2 sovepladser (med terrasse/have)

Disse 5 treværelseslejligheder er af en højere standard (nærmest lidt eksklusive) og ligger i en selvstændig villa ca. 100 m væk. De 5 lejligheder er fælles om en selvstændig pool (ca. 125 cm dyb) med udebruser. Poolen benyttes kun af disse 5 lejligheder, men de må naturligvis også gerne benytte alle faciliteterne henne ved hovedbygningen. De ligger i enten stueplan eller på 1. sal og har alle privat overdækket terrasse eller have med elektrisk grill. De består af et opholdsrum med køkkenhjørne og mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa (mod tillæg, der betales på stedet), samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Køkkenhjørnet består bl.a. af køleskab, 4 gasblus, dansk kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Lejlighederne er endvidere udstyrede med aircondition, lcd sat-tv, dvd, værdiboks og wi-fi (bedste dækning udendørs). Desuden er nogle af tillæggene her inkluderet i prisen (se prislisten).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residenza Petrera

Muravera, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært på Sardinien

search map