Agriturismo i Arbatax på Sardinien

Agriturismo Su Canonigu

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Stranden Basàura blot ca. 700 m væk Stedets egen appelsinplantage Vue ud over den private frugtplantage Reception Restaurant Bar Terrasse til et af værelserne Stranden som ligger ca. et kvarters gang fra stedet Fællesterrassen Fællesterrassen ud til have - her kan man vælge at indtage din morgenmad Udsigten over appelsinlunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Su Canonigu har hele 15 hektar albuerum med både pool, palmeklædt have og frugtplantage. Og det er ikke bare til ren skue: Som gæst på stedet har du fx fri og gratis adgang til selvpluk af årstidens frugt og grønt. Det giver lokalkolorit og ferietilfredshed.

Traditionelt sardisk madsted med egen frugtplantage

Her hersker den gode sardiske stemning både i kunsten, i indretningen med antikke møbler og i køkkenet. Gode tunger siger, at man spiser godt her. Selv om vi er tæt på havet, serveres der mange grillede kødretter. Halvpension kan tilvælges mod tillæg (se prislisten). Restauranten er dog kun åben efter efterspørgsel (dvs. ikke nødvendigvis hver dag). Der kan bestilles bord ved ankomst - og altså ikke forudbestilling hjemmefra. Nærmeste restaurant derudover ligger ca. 250 m væk og ellers i beboelseskvarteret Porto Frailis og i selve Arbatax (ca. 2 km). Restauranten bruges også som morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres ved bordet. På den enorme ejendom dyrkes der primært citrusfrugter, figner og et hav (eller en have) af grøntsager. De avler også bier. Råvarerne benyttes i stor stil i køkkenet til dagens måltider - og så producerer de både marmelader, frugtjuice og honning, som sælges til gæsterne. Som gæst på stedet har du fri og gratis adgang til selvpluk af årstidens frugt og grønt.

De våde elementer: pool og hav

Poolen er smukt anlagt i haven med udsigt til frugtplantagerne. Palmerne og terracottakrukkerne giver karakter, mens parasollerne og liggestolene giver bekvemmelighed. Der er også et separat jacuzzi og toilet. Agriturismo Su Canonigus store grund går helt ned til den indbydende strand Basàura, hvor de har en separat campingplads. Der er ca. 700 m, som tilbagelægges på deres private ejendom enten til fods eller på deres gratis lejecykler. Ønsker man at medbringe bilen, så findes der en alternativ ekstern vej, som er lidt længere. Stranden er offentlig og lidt hemmelig, så stort set aldrig overfyldt. Sandets beskaffenhed er semifint.

Alt hvad du behøver

Indenfor tæller faciliteterne reception, bar, wi-fi, pejsestue samt kombineret bibliotek og billardrum. Der er ikke elevator. Udenfor er der gratis parkering, en velplejet have og desuden tennisbane nede på deres campingplads ca. 700 m væk.

Værelserne på Agriturismo Su Canonigu

Værelse på 1. sal med terrasse mod frugtplantagen (inkl. morgenmad)

Disse 4 værelser ligger alle på 1. sal og har egen møbleret terrasse og skuer ud over stedets frugtplantage. De har alle aircondition, minibar eller lille køleskab, wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig.

Værelse på 1. sal med terrasse mod haven/vejen (inkl. morgenmad)

Disse 4 værelser ligger alle på 1. sal og har egen møbleret terrasse og vender ud mod haven og vejen. De har alle aircondition, minibar eller lille køleskab, wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. En ekstra opredning er mulig i flere af værelserne.

Værelse på 2. sal med terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 2 værelser ligger begge på 2. sal og har egen møbleret terrasse. De skuer begge ud over stedets frugtplantage. De koster lidt mindre end værelserne på 1. sal, fordi deres adgang til terrassen er lidt ubekvem, men selve terrassen er fin. De har begge aircondition, minibar eller lille køleskab, wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig.

Familieværelse på 1. sal med terrasse (inkl. morgenmad)

Dette familieværelse ligger på 1. sal og har egen møbleret terrasse. Det har aircondition, minibar eller lille køleskab, wi-fi, lcd-tv med italienske kanaler og to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Værelsesprisen inkluderer fire personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel L'Ulivo

Girasole, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Su Gologone

Oliena, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Populært på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

search map