Rejser til Italien med flyselskabet airberlin

Rejs til Italien med flyselskabet airberlin
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta til dig som skal rejse med flyselskabet AirBerlin til rejsemål i Italien.

Har du spørgsmål om praktiske information som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om airberlin

Det første Airberlin-fly gik på vingerne den 28. april 1979 som en charterflyvning fra Berlin til Palma de Mallorca. Selvom flyselskabet blev oprettet for netop at give indbyggerne i den delte by mulighed for nemt at komme på ferie i det solrige Middelhavsområde, var Airberlin de første mange år ikke registreret i Tyskland. Da det frem til murens fald i 1989 kun var tilladt for flyselskaber fra de allierede lande at flyve til Vestberlin, var Airberlin registreret i Oregon, USA. Det var den amerikanske pilot Kim Lundgren, som tidligere havde fløjet for Pan American i Europa, som etablerede det nye charterflyselskab. Først i 1991 kom Airberlin på tyske hænder med salget til iværksætteren Joachim Hunold. På det tidspunkt rådede selskabet over to fly, som fortsatte med at fragte solhungrende tyskere sydpå til Middelhavet. I løbet af 90'erne udvidede Airberlin med flere ruter fra andre tyske lufthavne og endelige åbnede man i 1998 for salg af flyrejser udenom charterrejsebureauerne. I dag er Airberlin stadig stor på ruterne til Mallorca, men har derudover også tilkæmpet sig en del af det øvrige internationale marked med et vidtforgrenet rutenetværk med 150 destination, ikke mindst takket være samarbejdsaftalen med Etihad Airways.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Airberlin, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om bagageregler osv. på flyselskabts egen hjemmeside finder du her.

Rejsemål og lufthavne i Italien

Du kan flyve med Airberlin fra Billund og København. Herfra kan du med direkte fly og eventuelt en enkelt mellemlanding nå stort set alle dele af Italien. I Italien flyver Airberlin i skrivende stund til følgende lufthavne: Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Firenze, Lamezia, Terme, Milano, Napoli, Olbia, Rimini, Rom og Venedig.

 
 

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map