Anmeldelser af B&B Duchessa Margherita

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Duchessa Margherita

Læs personlige anmeldelser af B&B Duchessa Margherita som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Duchessa Margherita. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Carsten og Lone fra Vedbæk boede på B&B Duchessa Margherita i Vicoforte fra d. 13. til d. 15. juni 2012.

Vi har haft en perfekt tur i Piemonte.
B & B Duchessa Margherita Vicoforte 13. – 15. juni 2012
Duchessa Margherita ligger med direkte udsigt til det berømte kloster. Vi havde valgt et Deluxe værelse med flot udsigt over det smukke landskab og bjergene i det fjerne. Vi blev modtaget af Maria, daglig leder af stedet. Hun taler fremragende engelsk og var os behjælpelig med forslag til ture i området, bl.a til Mondovì, som kun ligger få km. fra Vicoforte. Byen er delt i to: Breo, den nyere by, hvor man kan parkere bilen og den gamle by Piazza på toppen, som nås med en tovbane. Begge byer er meget charmerende.
Vi fik også hilst på stedets ejer Ricardo, som taler fint dansk (hans mor er dansker) og på hans hustru, der er arkitekt og som har nyindrettet det smukke hus. Her er fredfuldt og bl.a. en pragtfuld terrasse til brug for gæsterne med udsigt til klosteret.
Den overdådige morgenmad blev serveret i den smukke salon af den venlige Anna-Lisa. Vi kommer gerne tilbage til Duchessa Margherita.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map