Feriebolig i Pettenasco i Piemonte

Lago d'Orta House

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Lejlighederne ligger i bygningerne til venstre for Hotel Il Giardinetto Udsigten fra Villa Bin, som ligger lidt tilbagetrukket Villa Iris terrasse Badebroen foran Iris og Mimosa Villa Mimosa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sommerferiens store dilemma i valg af overnatning er ofte, om man skal vælge et hotel med dets mange bekvemmelige faciliteter eller en lejlighed, hvor man er mere uafhængig og har adgang til køkkenfaciliteter.

Restaurant og pool på nabohotellet

I en af disse tre skønt beliggende lejligheder med søudsigt kan man få begge ønsker opfyldt: lejlighederne er treværelses med køkken og har alle adgang til samtlige faciliteter på det nærliggende Hotel Il Giardinetto, som vil sige restaurant og adgang til en skøn pool med liggestole og parasoller.

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er rummelige og diskret møblerede, men har fine udendørsområder og en skøn udsigt over Ortasøens rolige vand og bakkede landskab. Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende kystvej, som dog opvejes af den fredfyldte udsigt til Europas reneste sø. Bemærk at styrkerne ved lejlighederne helt klart er deres udsigt, rummelighed og muligheden for at benytte hotellets pool og andre faciliteter, mens selve standarden af møbler og indretningen er under middel.

Lejlighederne på Lago d'Orta House

Treværelseslejlighed Villa Bin med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på første sal med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar, køkken med ovn og fire gasblus og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg) og satellit-tv. Lejligheden har en stor terrasse/veranda med udsigt til Ortasøen. Villa Bin ligger lidt tilbagetrukket på den anden side af kystvejen. Afstanden til Hotel Il Giardinetto er 50 m.

Treværelseslejlighed Villa Iris med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på 100 m² på første sal med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg), satellit-tv og køkkenhjørne med ovn og fire gasblus. Lejligheden har en balkon med udsigt til Ortasøen. Villa Iris ligger på kanten af Ortasøen ved siden af Hotel Il Giardinettos swimmingpool.

Treværelseslejlighed Villa Mimosa med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på 100 m² i stueplan med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg), satellit-tv og køkkenhjørne med ovn og fire gasblus. Lejligheden har en stor terrasse med udsigt til Ortasøen. Villa Mimosa ligger på kanten af Ortasøen ved siden af Hotel Il Giardinettos swimmingpool.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map