Feriebolig i Monforte d'Alba i Piemonte

Residence Da Felicin

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Swimmingpool og jacuzzi med landskabsudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Som gæst på Residence Da Felicin kan du også benytte dig at faciliteterne på det nærliggende hotel Albergo Da Felicin (ca. 300 m). Det kan være check-in, reception, have, informationer om udflugtmuligheder, etc.

Benyt de ekstra faciliteter

Du kan også mod tillæg bestille morgenmad på hotellet. Ligesom der på hotellet også er mulighed for at benytte sig af restauranten (gæster på Residence Felicin får 10 % rabat a la carte - men bemærk at den er lukket i august), hvor værtsparret Nino og Silvia sørger for et velsmagende indblik i de indbydende egnsretter fra Piemonte. Her finder man desuden en velassorteret vinkælder.

Slap af med en beroligende udsigt

I residencen er der både elevator, wi-fi i fællesområderne, mødesal, have med pavillon, parkering og garage samt naturligvis den føromtalte swimmingpool med jacuzzi (bemærk at dybden i poolen kun er 120 cm) , hvorfra der en panoramisk og beroligende udsigt over Langhes bløde bakker. Der er også legeplads, krydderurtehave og lille træningscenter til gæsternes rådighed.

Etværelseslejlighed Duplex med landskabsudsigt med 2+2 sovepladser
- Disse to store og rummelige lejligheder ligger i i hovedbygning og er fordelt på to etager. De består af underetagen med opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (opvaskemaskine, køleskab og to kogeplader) samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, soveværelse på hems med dobbeltseng og et badeværelse til med toilet, hårtørrer og bruser. Begge lejligheder har satellit-tv og landskabsudsigt men ikke balkon.
Toværelseslejlighed Superior med balkon og landskabsudsigt med 2+2 sovepladser
- Disse toværelseslejligheder består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (køleskab og to kogeplader), soveværelse med dobbeltseng og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har satellit-tv, balkon og landskabsudsigt. I forhold til Standard-lejlighederne er disse lejligheder mere rummelige og har lidt bedre landskabsudsigt. Her er ikke aircondition, men lejlighederne ligger højt.
Treværelseslejlighed med balkon og landskabsudsigt med 6 sovepladser
- Residencens ene treværelseslejlighed består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (køleskab og to kogeplader), hems med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet (det ene oppe på hemsen), hårtørrer og bruser. Lejligheden har satellit-tv, balkon og landskabsudsigt. Her er ikke aircondition, men lejligheden ligger højt.

Lejlighederne på Residence Da Felicin

Etværelseslejlighed Duplex med 2/4 sovepladser (uden balkon)

Disse to store og rummelige lejligheder ligger i i hovedbygning og er fordelt på to etager. De består af underetagen med opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (opvaskemaskine, køleskab og to kogeplader) samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, soveværelse på hems med dobbeltseng og et badeværelse til med toilet, hårtørrer og bruser. Begge lejligheder har satellit-tv og landskabsudsigt men ikke balkon.

Toværelseslejlighed Superior med 2/4 sovepladser (med balkon)

Disse toværelseslejligheder består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (køleskab og to kogeplader), soveværelse med dobbeltseng og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har satellit-tv, balkon og landskabsudsigt. I forhold til Standard-lejlighederne er disse lejligheder mere rummelige og har lidt bedre landskabsudsigt. Her er ikke aircondition, men lejlighederne ligger højt.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med balkon)

Residencens ene treværelseslejlighed består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (køleskab og to kogeplader), hems med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet (det ene oppe på hemsen), hårtørrer og bruser. Lejligheden har satellit-tv, balkon og landskabsudsigt. Her er ikke aircondition, men lejligheden ligger højt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map