L'Anfiteatro

Monforte d'Alba, Piemonte
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,8 af 5
Godt
Baseret på 5 anmeldelser
Hall Lejlighed i stueetage Lejlighed i to plan med jacuzzi i soveværelset

Bestil din ferie her fordi

  • du sætter pris på god standard
  • pool er et must
  • du vil bo midt i vinmarkerne
Henter indhold

Højkvalitetslejligheder midt i vindistriktet

Skønne lejligheder, hvor der er kælet for enhver detalje. Poolen og den panoramiske udsigt ud over Langhe-området garanterer dig en fantastisk ferie. L'Anfiteatro ligger blot ca. 2 km uden for den hyggelige by Monforte d'Alba.

Vis mere om L'Anfiteatro

Ønsker du en selvstændig og luksuriøs ferie - så må du ikke gå glip af disse højkvalitetslejligheder blot et par km uden for den hyggelige vinby Monforte d'Alba med butikker, restauranter og et historisk centrum og kun ca. 15 km fra Alba.

Udsigt til vinlandskab

Her i L'Anfiteatro er man helt sin egen herre, omgivet af behagelige og luksuriøse faciliteter. Udsigten fra terrasserne og balkonerne er ubetalelig. Dagens egentlige dilemma er, om man skal tilbringe den ved poolen under solens varme stråler med en god bog i hånden, sidde på balkonen med et glas af lokalegnens stolte vin og falde i staver, mens blikket vandrer ud i horisonten, eller tage på udflugt til Alba, små historiske landsbyer, borge & slotte eller lokale vinproducenter.

Ni moderne højkvalitetslejligheder

Materialer, møbler, interiør og gulvbelægning er alle af højeste kvalitet. De i alt 9 lejligheder er moderne indrettede med varme farver. Ved poolområdet er der naturligvis liggestole og parasoller, og udsigten er den samme skønne udsigt som fra lejlighederne.

Belejlige faciliteter som garage og elevator

Der hører en privat rummelig garage til lejlighederne, og desuden er der adgang til et lille træningscenter. L'Anfiteatro har ved indgangen en flot og indbydende hall og elevator, så adgangen til lejlighederne på 1. og 2. sal lettes. Lejlighederne og swimmingpoolen ligger ud til en landevej.

Lejlighederne på L'Anfiteatro

Toværelseslejlighed til 3+1 personer i stueetage med terrasse (type A)

Der er 4 af disse lejligheder på ca. 30 m² med direkte adgang ud til swimmingpoolen. Fra terrassen er der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden telefon og lcd-fladskærm med satellit-tv. I en enkelt af disse lejligheder kan der dog sættes en ekstraseng op til børn til og med 11 år.

Toværelseslejlighed til 3 personer på 1./2. sal med to balkoner (type B)

Der er 2 af disse lejligheder på ca. 30 m² med hele to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden telefon og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Toværelseslejlighed til 4 personer i to plan med to balkoner (type C)

Der er 3 af disse lejligheder på ca. 41 m² med to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Det nederste plan består af soveværelse med dobbeltseng og jacuzzi (i soveværelset) samt badeværelse med wc og bruser. En flot moderne trappe i træ fører ovenpå, hvor man finder opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenniche samt toilet. De har desuden telefon og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Bo på dette stemningsfulde og velrestaurerede hotel, som ligger midt i landsbyen Castiglione Tinella. De kan helt ekstraordinært tilbyde dig et vidunderligt poolområde med panoramaudsigt ca. 500 m fra hotellet.

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Du får udsigt til alle sider: Når du slapper af oppe ved poolen, vil øjet møde både de omgivende vinmarker, den historiske by Monforte d'Alba og allerbagest de majestætiske alper. Samtidig borger Residence Bricco Torricella for god kvalitet.

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

På Fattoria San Giuliano kan du kombinere vinsmagning, en hyggelig middelalderby og let adgang til pool med udsigt over de bølgende vinmarker ... blot ca. 200 m fra Neives stemningsfulde gamle bydel.

Anbefalinger til dig

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Bo på dette elegante og smagfulde hotel lige ved søbredden i Orta San Giulio, hvor stemningen præges af delikatesseforretninger, onsdagens torvemarked, bådfarten til øen Isola di San Giulio og hyggelige restauranter og caféer.

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Med udsigt over Langhes vinklædte bakkelandskab finder du de moderne lejligheder Residence Da Felicin. Og også fra den indbydende pool og jacuzzi kan du nyde det kuperede naturscenarie, som har gjort vindistriktet Langhe så berømt.

Agriturismo Ca' San Sebastiano

Camino, Piemonte

På Agriturismo Ca' San Sebastiano hersker den gode vinstemning, og betegnelsen 'et lækkert landsted' er ikke helt forkert. Er du til vin, pool og smagfulde omgivelser, så vil ferien her gå op i en højere enhed.

Populært i Piemonte

Pietre Gemelle Resort

Alagna Valsesia

14 moderne lejligheder midt i Alperne, blot ca. 2½ km fra skiliften i den stemningsfulde, historiske bjergby Alagna Valsesia. Om sommeren er mulighederne for trekking og vandsport uanede. Mens du under skiferien tilbydes gratis shuttlebus til skiliften.

Hotel San Rocco

Orta San Giulio

Bo på dette elegante og smagfulde hotel lige ved søbredden i Orta San Giulio, hvor stemningen præges af delikatesseforretninger, onsdagens torvemarked, bådfarten til øen Isola di San Giulio og hyggelige restauranter og caféer.

Agriturismo Risveglio in Langa

La Morra

Denne charmerende gård ligger midt mellem vinmarkerne neden for landsbyen La Morra, i området Annunziata. Omgivelserne er domineret af vinmarker, så langt øjet rækker og for dig, der ønsker fred og ro, er dette et udemærket valg.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog