Anmeldelser af Villa Bricco dei Cogni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Bricco dei Cogni

Læs personlige anmeldelser af Villa Bricco dei Cogni som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bricco dei Cogni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Villa Bricco dei Cogni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bricco dei Cogni
3-sengsværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Meget hyggeligt sted med god atmosfære og et venligt og hjælpsomt værtspar.

Perfekt beliggenhed med fantastisk udsigt og nemt at komme rundt til de omkringliggende byer.

Pænt og rent.

Villa Bricco dei Cogni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bricco dei Cogni
3-sengsværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Drømferie for dem, der ved, hvad de er ude efter!

Mig og min sambo bookede denne bolig lidt i blinde, når vi ikke var helt sikre på, hvad vi ville få.
til vores positive overraskelse så var hotellet mange gange bedre end vi kunne have håbet på.
Da hensigten med vores rejse var at opleve hvad Piemonte har at tilbyde i form af mad og vin, kunne vi ikke bede om noget bedre område. Masser af vingårde og vinbarer i nærheden og masser af restauranter at besøge.
Velkomsten fra værtinde kan vi virkelig ikke bede om nogen ændring i, varm og ægte!
Hotellet var meget hyggelig og hjemligt indrettet.
Poolen kom i brug til afkøling, da det var meget varmt i den periode, vi besøgte Verduno.
Anbefales til alle, der ønsker at besøge et af Piemonte smukkeste steder, noget afsides men kun et stenkast fra restauranter og vingårde.

Anbefaling til kommende gæster

Planlæg i god tid og reserver besøg på vingårde kan være en god idé, da mange er af den mindre slags, der drives af en familie.
Restauranter findes der rigeligt af, men en der skilte sig ud under vores besøg var "Bovio" i La Morra, en meget fin restaurant med en klar ambition om at levere mad af høj kvalitet, foruden beliggende med en af, hvis ikke den smukkeste udsigt fra en restaurant i kommunen .

Villa Bricco dei Cogni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bricco dei Cogni
dobbeltværelse med morgenmad

Kun AC savnes eller helt suverænt!
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk sted med stil og god stemning.

Dette sted er fyldt med gammel italiensk kunst og der er en utrolig afpassende stemning på stedet og værtsparret hyggede om os, til fulde. Et sted for livsnydere - ikke for børnefamilier. Det var et ekstra plus, at omgivelserne omkring huset var flotte og gode, her kan nævnes superflot poolområde, toiletfaciliteter ved poolen, fælles stort køkken med stort køleskab m.m. for husets gæster samt et rigtig hyggeligt lysthus, hvor der kunne grilles og være op til 12 personer i.

Anbefaling til kommende gæster

Der er mange vingårde i området men arranger jeres besøg hjemme fra. Kør tur til de omkringliggende små byer og spis frokost på en af de mange gode lokale restauranter. Værtsparret er behjælpelige med gode steder!
En aftenrestaurant vi varmt kan anbefale i La Morra er Bovio, den skal prøves. Bestil bord i god tid - måske hjemme fra.

Villa Bricco dei Cogni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bricco dei Cogni
dobbeltværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Monica og Per fra Bankeryd i Sverige boede på Villa Bricco dei Cogni i La Morra fra 25. til 30. juni 2012. Siden fortsatte turen til Hotel Villa Kinzica i Sale Marasino samt Relais Duca di Dolle i Cison di Valmarino.

Kontakten med jer og den hjælp, vi har fået, har været fremragende. Vi kommer til at bestille gennem jer flere gange, og vi anbefaler jer til vores venner. Bricco dei Cogni: En fantastisk sted, hvor vi blev modtaget meget personligt af familien. Værelset var rummeligt og rent med vidunderlig udsigt. Familien hjalp gerne til med tips om restauranter og udflugter. Maden vi spiste på restauranten Bercau var uforglemmelig. Herlig pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Axel og rejsefælle fra Horsens boede på Villa Bricco dei Cogni i La Morra fra d. 23. til d. 26. april 2008.

Stedet hvor vi boede, Bricco dei Cogni, var intet mindre end perfekt - beliggenhed OK, med kort afstand til de karakteristiske småbyer med deres høje niveau af vinkultur og gode spisesteder - de fysiske rammer og komfort ligeledes og betjening og forplejning kunne ikke være bedre.
Vi agter at vende tilbage til samme sted ved passende lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tina og hendes familie fra Smørum boede på Villa Bricco dei Cogni i La Morra fra d. 2. til d. 9. august 2007.

La Morra og hele Barolo området er jo bare et stort eldorado for folk med hang til Italiensk rødvin. Den ene perle efter den anden af vinproducenter, som gerne deler ud af deres dyre dråber. Byerne La Morra og Barolo ligger så smukt at man næsten ikke tror på det. Og ingen turister - dette er virkelig en del af Italien som Italienerne har for sig selv. Et tip til andre som gæster Piemonte i August skulle være, at i Piemonte er der industriferie i august, og her mener man det altså - nok fordi området ikke er tilnærmelsesvis så turistet som f.eks. Toscana. Det betyder at rigtig mange vingårde og restauranter holder lukket, så det var ind imellem lidt svært at finde et sted at spise i de små byer. Tæt på Villa Bricco ligger den lille by Verduno, og i den restauranten Tattoria Dai Bercau. Her spiste vi flere gange - en udsøgt oplevelse hvis man er til ægte italiensk mad. Der er kun dagens menu, som ændrer sig fra dag til dag - så man sidder forventningsfuld og venter på næste ret. OG lad os sige med det samme - man skal være MEGET sulten for at stå hele menuen igennem. Hertil et omfangsrigt vinkort, med alt tænkeligt vin fra lokalområdet (Barolo) - til meget rimelige priser. En stor oplevelse som varmt kan anbefales. Stedet villa Bricco var ok - fin service fra værtsparret. Dog vil vi sige at det er det første sted vi har booket gennem In-Italia (og det er mange) hvor billederne snyder rigtig meget. Værelserne er ok, men langt fra den standard som billederne viser. Fælleskøkkenet ved poolen er sølle og tarveligt - komfuret virker kun nødtørftigt og der er kun et køleskab fælles til alle gæster. Ikke et sted man fik lyst til at lave mad.........og jo lidt uheldigt for os, da det var svært at finde en restaurant som havde åbent. I beskrivelsen på jeres hjemmeside, skriver I at stedet inspirerer til ro og fordybelse snarere end løb og lej. At værtsparret så har et lille barn som skriger fra tidligt om morgenen i et MEGET lydt hus, gør roen og fordybelsen meget kortvarig. Ikke at vi har noget imod børn - men I rejser nogle forventninger om ro og fred i jeres beskrivelse - så man kunne blive rigtig meget irriteret hvis det var det man havde valgt stedet ud fra. Så måske I skal revurdere jeres beskrivelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Katja med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Villa Bricco dei Cogni i La Morra från den 22. till den 28. juli 2007.

Det är andra gången vi besöker Piemonte och vi återvänder gärna till regionen då vi tycker om landskapet,lugnet, vinerna och de inte fullt lika varma somrarna som exempelvis Toscana. Boendet levde upp till våra förväntningar. Rummet var stilfullt och rustikt möblerat och allt var rent och snyggt. Det var en tyst miljö som när som på en tupp som gol i bland i granngården bredvid.. Poolen var belägen med en underbar utsikt och det kändes väldigt rogivande att ligga där under ett parasoll. Tilläggas bör att det endast var vuxna gäster utan barn, och det känns som om Bricco dei Cogni vänder sig främst till par utan medföljande barn. Man hade även tillgång till ett enkelt kök där man kan sätta in kylvaror. Värdparet var väldigt vänliga och rekommenderade gärna restauranger i närbelägna byar. På gångavstånd finns den närmaste byn Rivalta där det fanns två-tre restauranger. I övrigt förutsätts att man är bilburen. Det finns många trevliga byar runt om som är värda ett besök på någon/några mils avstånd. Alba är en trevlig stad som man bör se. Det ligger en mängd vingårdar runt om och värdparet var behjälpliga med att ringa och boka in besök. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi är väldigt nöjda med veckan på Bricco dei Cogni och kan varmt rekommendera det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marie og hendes rejsefælle fra Frederiksberg boede på Villa Bricco dei Cogni i La Morra fra d. 13. til d. 16. februar 2007.

Det var virkelig en god tur, jeg elsker italien og ha været der mange ganger før, også i piemonte.

Villa Bricco dei Cogni levede slet ikke op til mine forventninger. Jeg havde forventet mig 4-stjernig service, morgenmad og værelse. Jeg synes det levede
op til et meget alminderligt agriturismo, hvilket også er rigtigt godt men så skulle prisen ha været der efter. Det er min mening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kennet med hustru från Umeå i Sverige bodde på Villa Bricco dei Cogni i La Morra från den 7. till den 10. oktober 2006.

Tack för frågan! Inte ofta man i efterhand blir tillfrågad av den man köpt något av...

Jo tack - resan var jättebra! Och Barolo-området är förstås helt suveränt - fast det visste ni antagligen redan. Om Bricco dei Cogni kan sägas att det verkligen är ett jättefint ställe, att värdparet tog väl hand om sina gäster och att utsikten från anläggningen är härlig. Möjligen kan jag ifrågasätta prisnivån, för även om det verkligen var ett jättefint ställe, så är frågan om det verkligen var fins för 100 Euro natten - sådär 80 Euro hade känts mer passande.

Ett problem - åtminstone för oss svenskar, som är uppfostrade med att alkohol och bilkörning inte hör ihop - är frånvaron av restaurang inom riktigt nära håll. Närmaste restaurang finns 1,5 kilometer bort och det tog oss 20 minuter att promenera - och för sig inget jätteproblem eftersom vädret var mycket bra, men ändå litet kenpigt eftersom en bra bit av väg dessutom inte är upplyst.

Men som helhet - resan blev jättebra!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Agriturismo Mongalletto

Castellinaldo, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Populært i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

search map