Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Gavi
 

Udflugter

Serravalle Designer Outlets

Serravalle Designer Outlets Hvis man er til power-shopping, er dette muligt i Serravalle Designer Outlets, som ligger tæt på motorvejen mellem Milano og Genova, på grænsen mellem de tre regioner Piemonte, Ligurien og Lombardiet. Dette outlet er det største i Europa med hele 180 butikker.

Læs mere...
 

Sørepublikkernes Regatta (Genova)

Sørepublikkernes Regatta Denne regatta finder som regel sted den første weekend i juni måned, og det er de fire store sørepublikkerne Amalfi, Genova, Pisa og Venedig, der skiftes til at være vært for begivenheden.

Læs mere...
 

Le Strade Nuove og Palazzo dei Rolli

Le Strade Nuove og Palazzo dei Rolli Le Strade Nuove er i dag kendt som gaden ”Via Garibaldi” beliggende i Genova. Den er én af de vigtigste gader i det historiske centrum, ikke mindst på grund af dens storslåede gamle palæer, der pryder gadebilledet. Gaden dateres helt tilbage til år 1550, hvor den oprindeligt blev kaldt for ”Strada Maggiore” og efterfølgende ”Strada Nuova”.

Læs mere...
 

Alessandria-citadellet (Alessandria)

Alessandria-citadellet Citadellet ved Alessandria er et klassisk eksempel på et moderne fæstningsanlæg, bestående af seks bastioner, alle opkaldt efter helgener. Det blev opført i det 17. århundrede da Alessandria overgik fra spansk herredømme til Savoy-dynastiet.

Læs mere...
 

Certosa di Pavia

Certosa di Pavia Byen Pavia ligger ca. 45 kilometer fra Milano og huser et af Europas ældste og mest ansete universiteter (år 1361). En af universitets mest berømte elever var Alessandro Volta, fysikeren som opdagede og lagde navn til måleenheden volt. Byen selv har meget som er værd at se, men det mest seværdige ligger ca. 5 km fra byen – Certosa di Pavia (Karteuserklostret i Pavia). Blandt de lokale er klosteret så vigtigt, at det kort og godt kaldes for ”Monumentet”.

Læs mere...
 

Milanos domkirke (Milano)

Milanos domkirke Milanos domkirke også kaldet Il Duomo er i sandhed et betagende bygningsværk! Domkirken blev oprindeligt bygget og dedikeret til Jomfru Maria, men fungerer nu som sæde for Milanos ærkebiskop.

Læs mere...
 

Luoghi del Gusto

Luoghi del Gusto Der findes mange af de på italiensk omtalte ’luoghi del gusto’(oversat til dansk kunne dette være delikatesseforretninger eller feinschmecker-oaser) i Piemonte, så nedenstående er et udpluk af disse, og er ment som inspiration til at komme i gang med at opleve regionens store smagsunivers.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Piemonte

Piemonte

Gavi

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Genova: 54 km
  • Milano Linate: 110 km
  • Milano Malpensa: 143 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til