Ferieboliger og hoteller
i Gavi

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Området omkring Gavi er rig på små kunstbyer, middelalderborge, uspolerede parker og naturskønne omgivelser. Gavi er et rigtig godt udgangspunkt for dem, der elsker at udforske naturen og opleve antikke bygninger. En af de mest kendte konstruktioner i Gavi er "Forte di Gavi", der ligger på en bakketop og troner over Lemmedalen "Valle del Lemme". Gavi har i mange været meget besøgt og nærmest koloniseret af folk fra Ligurien, hvilket forklarer de mange bygningers farverige fremtoning i liguriske pastelnuancer med påmalede border og ornamenteringer.

Her er mange forskellige muligheder for aktiviteter som eksempelvis trekking, mountainbiking, hesteridning og meget andet. Gavi er også kendt for sin udemærkede hvidvine, som man kan prøvesmage på de forskellige vingårde i området. De nærmeste større byer er Novi Ligure (ca. 10 km), Alessandria (ca. 35 km) og Acqui Terme (ca. 35 km). Desuden vil mange ikke kunne nære sig fra et besøg i det nærliggende Serravalle Designer Outlets (ca. 4 km), hvor man finder alle de store italienske designermærker til spotpris.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Piemonte

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

Du kan med fordel vælge dette hotel, hvis du vægter en rig morgenmadsbuffet, gode parkeringsforhold og gåafstand til en af Italiens smukkeste middelalderbyer Orta San Giulio (ca. 1 km) højt.

B&B Duchessa Margherita

Vicoforte

På B&B Duchessa Margherita bor du greveligt godt. Her i det sydlige Piemontes vinlandskab bydes du velkommen til en historisk ejendom med sjæl i Vicoforte by, hvor du finder spisesteder inden for gåafstand.

Albergo Moretti

Moretti

Kan det virkelig endnu lade sig gøre at bo ordentligt i Italien til så få penge? Ja! Værelserne er propre, og stilen er gennemført familiær i ordets bedste betydning. Hotellets restaurant er yderst hy... ggelig og byder på lokalt bjergkøkken med alt, hvad der dertil hører af svampe og kastanier. Prøv at spise her og lad jer forbløffe over kvaliteten!
Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog