Ferieboliger og hoteller
i Gavi

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Området omkring Gavi er rig på små kunstbyer, middelalderborge, uspolerede parker og naturskønne omgivelser. Gavi er et rigtig godt udgangspunkt for dem, der elsker at udforske naturen og opleve antikke bygninger. En af de mest kendte konstruktioner i Gavi er "Forte di Gavi", der ligger på en bakketop og troner over Lemmedalen "Valle del Lemme". Gavi har i mange været meget besøgt og nærmest koloniseret af folk fra Ligurien, hvilket forklarer de mange bygningers farverige fremtoning i liguriske pastelnuancer med påmalede border og ornamenteringer.

Her er mange forskellige muligheder for aktiviteter som eksempelvis trekking, mountainbiking, hesteridning og meget andet. Gavi er også kendt for sin udemærkede hvidvine, som man kan prøvesmage på de forskellige vingårde i området. De nærmeste større byer er Novi Ligure (ca. 10 km), Alessandria (ca. 35 km) og Acqui Terme (ca. 35 km). Desuden vil mange ikke kunne nære sig fra et besøg i det nærliggende Serravalle Designer Outlets (ca. 4 km), hvor man finder alle de store italienske designermærker til spotpris.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione Lido del Sole, Veneto

Drømmer du om en badeferie hvor adgang til børnepool, nærhed til havet og byliv er det vigtigste, så kunne Villaggio Lido del Sole være et oplagt valg. Her vil hele familien uden tvivl nyde godt af de gode faciliteter stedet tilbyder.

Residence Itaca

Bibione, Veneto

Hold din badeferie her, hvis du er til både sandstrand og pool. Sætter du pris på at kunne gå til butikker og restauranter, har du endnu en god grund til at vælge Residence Itaca!

Villaggio Ducale

Bibione Lido del Sole, Veneto

På Villaggio Ducale kan du vælge om dagen skal tilbringes hjemme eller på den dejlige sandstrand. Her får du nemlig adgang til pool og børnepool samt en kort afstand til stranden, så alle kriterier for den optimale badeferie er opfyldt.

Populært i Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio

Bo på dette elegante og smagfulde hotel lige ved søbredden i Orta San Giulio, hvor stemningen præges af delikatesseforretninger, onsdagens torvemarked, bådfarten til øen Isola di San Giulio og hyggelige restauranter og caféer.

Hotel Cortese

Armeno

Drømmer du om fred og ro, mulighed for vandreture og kort afstand til Norditaliens mange spændende søer, så vælg Hotel Cortese, der står for kvalitet og god smag.

B&B Duchessa Margherita

Vicoforte

På B&B Duchessa Margherita bor du greveligt godt. Her i det sydlige Piemontes vinlandskab bydes du velkommen til en historisk ejendom med sjæl i Vicoforte by, hvor du finder spisesteder inden for gåafstand.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog